Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@23:45:11 GMT

افزایش راندمان با دیگ‌های چگالشی

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۳۶۲۳۳

افزایش راندمان با دیگ‌های چگالشی

یک کارشناس ارشد انرژی گفت: دیگ‌های چگالشی نسبت به نمونه‌های معمولی راندمان بیشتری دارد و با استفاده از آن‌ها می‌توان راندمانی معادل صد درصد را تجربه کرد. برخی از دیگ‌های چگالشی نیز می‌تواند گرمای خروجی را دریافت و دوباره آب را گرم کند تا راندمان را به بیش از صد درصد افزایش دهد.

ساسان صفریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه یکی از حوزه‌های مهم ساختمان بحث گرمایش آن است، اظهار کرد: در حال حاضر برای گرمایش ساختمان از دیگ‌های آب گرم یا بخار استفاده می‌شود که این تکنولوژی حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد راندمان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دیگ‌های چگالشی نسبت به نمونه‌های معمولی راندمان بیشتری دارد و با استفاده از آن‌ها می‌توان راندمانی معادل صد درصد را تجربه کرد. برخی از دیگ‌های چگالشی نیز می‌تواند گرمای خروجی را دریافت و دوباره آب را گرم کند تا راندمان را به بیش از صد درصد افزایش دهد.

تفاوت دیگ‌های چگالشی با نمونه‌های معمولی

این کارشناس ارشد انرژی ادامه داد: دیگ‌های چگالشی براساس گرمای نهان کار می‌کند، اما فعالیت دیگ‌های معمولی بر اساس گرمای مستقیم است، یعنی این دیگ‌ها گاز را به صورت مستقیم سوزانده و آب را گرم می‌کند به همین دلیل راندمان آن‌ها در حالت ایده‌آل کم‌تر از ۳۵ درصد است.

مزایا و معایب دیگ‌های چگالشی

وی با اشاره به اینکه دیگ‌های چگالشی چند مزیت بسیار خوب و چند عیب کوچک دارد، گفت: یکی از مزایای دیگ‌های چگالشی ابعاد کوچک و وزن بسیار کم آن است؛ درواقع این دیگ‌ها یک پنجم دیگ‌ها معمولی سایز و یک دهم آن‌ها وزن دارد.

صفریان اضافه کرد: یکی از معضلات دیگ‌های معمولی صدای بسیار آن است که باعث ایجاد صدای مهیب در موتورخانه می‌شود، اما در دیگ‌های چگالشی این معضل وجود ندارد و به دلیل استفاده نکردن از قطعات دورانی لرزش نیز ندارد.

وی اشاره کرد: دیگ‌هایی معمولی وزن زیادی دارد و به راحتی قابلیت استفاده ندارد؛ زیرا به ساختمان لرزش وارد می‌کند به همین دلیل برای استفاده از آن‌ها به فونداسیون نیاز است، اما دیگ‌های چگالشی نیازی به فونداسیون ندارد.

این کارشناس ارشد انرژی در رابطه با معایب دیگ‌های چگالشی گفت: یکی از معایب دیگ‌های چگالشی هزینه اولیه بالای آن‌ها است؛ هزینه اولیه این دیگ‌ها نسبت به نمونه‌های معمولی دو تا ۲.۵ برابر گران‌تر است.

وی افزود: دومین عیب دیگ‌های چگالشی خورندگی بالای آن است که با استفاده از فیلترهایی می‌توان این مشکل را حل کرد. دیگ‌های چگالشی حساس است و برای ارائه بهترین راندمان نیاز به تعمیر و نگهداری مناسب است.

صفریان در رابطه با نبود لرزش در دیگ‌های چگالشی گفت: این مدل از دیگ‌ها فاقد برنر بویلر است و همین عامل سبب حذف لرزش می‌شود؛ دیگ‌های معمولی به دلیل اینکه برنر بویلر دارد و با فن کار می‌کند. برای گرم کردن آب نیازمند قدرت بسیاری است که نتیجه آن لرزش بسیار می‌شود.

جایگاه دیگ‌های چگالشی در ایران

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دیگ‌های چگالشی در برخی از بیمارستان‌ها استفاده می‌شود. در سطح کشور شرکت‌های بسیاری در این زمینه فعالیت می‌کنند و حتی شرکت‌های دانش‌بنیانی نیز در زمینه تولید دیگ‌های چگالشی فعال هستند.

این کارشناس ارشد انرژی اضافه کرد: دیگ‌های چگالشی مدل‌های مختلف یک و چند مشعلی دارد که در راندمان تفاوتی با یکدیگر ندارد و امید است با استفاده از این تکنولوژی مصرف بسیار انرژی ساختمان‌ها کاهش یابد.

کد خبر 557362

منبع: ایمنا

کلیدواژه: انرژی انرژی تجدیدپذیر انرژی خورشیدی بورس انرژی کاهش مصرف انرژی انرژی پاک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کارشناس ارشد انرژی نمونه های معمولی دیگ ها صد درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۶۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اردبیل در کنار کلزا، سویا، کنجد و آفتابگردان از جمله محصولات خانواده دانه های روغنی هستند که در شمال استان به زیر کشت می روند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • قیمت نفت برای سومین روز کاهش یافت
  • کمک ۱.۱ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول به پاکستان
  • ۷ چالش بزرگ که شما را سرسخت‌تر از آدم‌های معمولی می‌کند
  • افزایش ۵۷۶ واحدی شاخص کل بورس
  • تداوم افزایش دمای هوا در سمنان
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد
  • افزایش آمار شهدای غزه به ۳۴۴۸۸ نفر
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود
  • نابودی سریع ۹۹ درصد میکروب‌ها با فناوری جدید فرابنفش