Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان بر لزوم رفع نقص آزادراه خرم‌آباد- پل زال تاکید کرد و گفت: هر چه سریع‌تر نقاط حادثه‌خیز آزادراه‌های استان شناسایی و اصلاح شوند.

دکتر احمدرضا دالوند ظهر سه‌شنبه در جلسه با مدیر طرح‌های آزادراه‌های غرب و جنوب غربی کشور، با بیان اینکه آزادراه‌ها شاهراه‌های اصلی حمل ونقل جاده‌ای به عنوان مهم‌ترین زیرساخت‌های توسعه استان محسوب می‌شوند، اظهار کرد: ادامه عملیات ساخت آزادراه خرم‌آباد- بروجرد- اراک در سه قطعه با مسافت حدود ۶۶ کیلومتر باقی مانده که باید تلاش کرد هر چه سریع‌تر به بهره‌برداری برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مهمترین موضوع این پروژه را تأمین اعتبار مالی برشمرد و افزود: طبق برآورد صورت گرفته، بیش از ۳۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت این پروژه نیاز است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه آزادراه‌های استان به ویژه مسیر خرم‌آباد-پل زال دارای نواقصی است، بیان کرد: نقاط حادثه‌خیز آزادراه‌های استان هرچه سریع‌تر شناسایی و با توجه به اولویت بندی آن‌ها اصلاح شود تا دیگر شاهد آسیب و تلفات جانی نباشیم.

وی افزود: همچنین جاده‌ها در برخی از مسیرها روشنایی مناسبی ندارند که نیاز است اقدامات لازم صورت گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: در مسیر آزادراه خرم‌آباد- بروجرد- اراک باید فضای مناسبی برای استقرار پلیس‌راه، هلال‌احمر و مراکز خدماتی و رفاهی درنظر گرفته شود.

 وی ادامه داد: باید تلاش کرد که آزادراه‌ها تبدیل به نقطه قوتی برای استان شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی احمدرضا دالوند لرستان آزادراه آزادراه ها خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۶۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، عطا حسن پور با اشاره به آخرین مرحله از کاوش باستان شناسان از تپه قلعه فلک الافلاک خرم آباد گفت: اولین لایه نگاری به روش نوین، علمی و هدفمند در تپه قلعه انجام شد و در آخرین کاوش‌ها به این نتیجه رسیدیم که سکونت انسان در این تپه به دوران قبل از عصر مفرغ یعنی مس و سنگ و حدود پنج هزار و ۴۰۰ سال پیش برمی گردد.

وی اظهارداشت: در اجرای فصل جدید کاوش باستان شناسان از تپه قلعه فلک الافلاک، عرصه‌ای به طول ۲۵ متر و عرض دو متر مورد کاوش و بررسی قرار گرفت که بقایای سکونت انسان در چندین دوره تاریخی کشف شد.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان، پرونده قلعه فلک الافلاک و دره خرم آباد سال گذشته برای ثبت در میراث جهانی به عنوان سهمیه ۲۰۲۴ ایران به سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، یونسکو، ارسال شده است که این کاوش هدفمند و علمی با شناخت لایه‌های دقیق باستان شناسی برای پیوست تاریخی و علمی پرونده ثبت جهانی بسیار بااهمیت است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت / ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
  • ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • لزوم امید آفرینی در لرستان/ رسانه‌ها از روی حدس و گمان قلم نزنند
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران
  • گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد