Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران گفت: همه دستگاه‌ها جریان بازار را رصد کنند و تحلیل دقیقی از بازار داشته و برای آن چاره اندیشی کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ محسن منصوری در جلسه تنظیم بازار با اشاره به وضعیت بازار اظهار داشت: در ۴۵ روز گذشته بازار وضعیت تقریبا آرامی داشت، اما در اقلامی مانند گوشت، برنج، سیب زمینی و گوجه فرنگی، پیاز و موز هم افزایش داشته و تا حدودی نگرانی ایجاد کرده است و باید برای آن تدبیر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وضعیت شب عید ادامه داد: طی دو سال گذشته مردم به معنای واقعی عید نداشتند، البته امسال هم اگر چه کرونا استمرار دارد، اما جامعه شناسی مردم نشان می دهد که مردم به دید و بازدید علاقه‌مند هستند، همچنین بلافاصله بعد از تعطیلات عید ماه مبارک رمضان در پیش است و باید تدابیر لازم برای این سه موضوع اندیشیده شود.

استاندار تهران عنوان کرد: همه دستگاه‌ها جریان بازار را رصد کنند و تحلیل دقیقی از بازار داشته و برای آن چاره اندیشی کرد.

منصوری سپس با اشاره به لزوم برنامه ریزی مستمر برای تنظیم بازار گفت: باید از هم اکنون تنظیم بازار یک سال بعد و یا شش ماه بعد را انجام دهیم و دستگاه های استانی تنظیم بازار را دقیق تر پیگیری کنند.

منصوری تصریح کرد: باید تلاش کنیم که قیمت اقلام ثابت بماند، همچنین می بایست وضعیت بازار تهران تعیین و تنظیم شود تا در کشور مشکلی ایجاد نشود.

وی درباره قیمت گذاری کالاها افزود: درج قیمت برای همه کالاها تکلیف است و عدم درج قیمت تخلف محسوب می شود که اصناف و تعزیرات بر این موضوع نظارت داشته باشند، همچنین برای بازار شب عید باید تمرکز بیشتر بر نظارت ها در بازار داشته باشیم و اقدام عملیاتی برای آن تعریف شود.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: می بایست نظارت جدی بر عمده فروشان داشته باشیم، چرا که وقتی عمده فروشی نظارت شود قطعا خرده فروشی اصلاح می شود، همچنین احتکار و قاچاق احتمالی باید به صورت جدی رصد و پیگیری شود.

منصوری درباره فروش فوق العاده و فروش ویژه بیان کرد: ممکن است به هر دلیلی نتوانیم نمایشگاه مانند سال‌های قبل به دلیل شیوع کرونا داشته باشیم، اما باید در این زمینه برنامه ریزی کنیم و فروش فوق العاده در بازار دیده شود.

وی با اشاره به استقبال خوب مردم از خریدهای اینترنتی و کیفیت نسبتا مناسب کالاها به نظارت میدانی دقیق بر قیمت‌ گذاری و کیفیت اجناس و اقلام مصرفی تاکید کرد و گفت: باید این نوع خرید را در تهران برای کاهش ترافیک و حفظ وقت گسترش دهیم.

استاندار تهران افزایش قیمت برنج و شکر اظهار داشت: توزیع این اقلام تسریع شود و مباشران در خصوص توزیع این اقلام نیز افزایش پیدا کند؛ همچنین برای جلوگیری از افزایش قیمت برنج از طریق وزارت جهاد پیگیری شود تا اقلام ضروری در زمان مناسب به بازار تزریق شود.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا تنظیم بازار سیب زمینی موز شب عید جامعه شناسی تعطیلات بازار تهران قیمت گذاری تعزیرات قاچاق ترافیک برنج شکر افزایش قیمت استاندار تهران محسن منصوری تشدید نظارت بر بازار شب عید استاندار تهران تنظیم بازار برای آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۶۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می‌کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.

خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.

بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.

اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه‌ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام‌های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه‌جا می‌شود که البته روزانه بر قیمت خط‌های رند هم افزوده می‌شود در حالی‌که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره‌های گران قیمت‌تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

دیگر خبرها

  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • اجرای طرح نظارت از تاکسی‌های سطح شهرکرد
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند