Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@22:23:46 GMT

انتشار شماره جدید دوفصلنامه دانشجویی «نــدا»

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۳۶۷۵۵

انتشار شماره جدید دوفصلنامه دانشجویی «نــدا»

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی، شماره چهارم از سال سوم دوفصلنامه «ندا» را منتشر کرد. 

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، «گزارش همکاری‌های انجام شده با آکادمی ایکاد»، «آرین؛ گامی به سوی خودکفایی»، «گزارش همکاری با انجمن ملی خرما ایران»، «گزارش برگزاری همایش پرورش گاو شیری»، «گزارش همایش پرورش گوسفند مبتنی بر دانش نوین»، «گزارش برگزاری مسابقه مهندس برتر»، «مروری بر کاربرد نانو تکنولوژی در صنعت بسته‌بندی گوشت»، «بررسی اثر ژن مایواستاتین بر رشد دام و کیفیت گوشت»، «اثر استفاده از چربی‌ها و اسیدهای چرب، پروتئین‌ها و اسیدهای آمینه بر استرس گرمایی در طیور»، «بررسی تاثیرات نور بر تولید مثل و تولید شیر گله‌های گاو شیری»، «بسته‌بندی‌های نوین مرغ»، «از تاریخچه میگو تا فرآوری و استفاده از محصولات جانبی»، «خاویار»، «اثر تغذیه‌ای به کارگیری ضایعات کشمش در بره‌های پرواری نژاد قزل بر عملکرد قابلیت هضم و متابولیت‌های خون»، «گوشت‌های غیرمتعارف در ایران»، «گوشت و فرآورده‌های گوشتی و علل آلودگی»، «بررسی ارزش تغذیه‌ای پسماندهای غذایی محیط‌های دانشگاهی جهت استفاده در جیره‌های غذایی دام و طیور» و «تاثیر سطح سرمی ویتامین D بر بیماری‌ عفونی ناشی از COVID-19» عناوین مطالب منتشر  شده در این شماره نشریه «ندا» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی عبادی در بخشی از سخن سردبیر آورده است: «این روزها که بزرگترین دغدغه جوانان تحصیل‌کرده، اشتغال در حوزه تخصصی‌شان است، متاسفانه شاهد این هستیم که بنا به دلایل متعددی ... در بیشتر حوزه‌های صنعت این فضا بسیار تنگ و محدود شده است. برون رفت از این شرایط غیر ممکن نیست ولی مستلزم یک سری سازوکار است. نوآوری و فناوری دو بحث داغ این روزهای دنیای کسب و کار هستند. ... خوشبختانه در سال های اخیر، اکوسیستم کسب و کار ایران به صورت بی‌سابقه‌ای مهیای عرضه محصولات و خدمات نوآورانه و فناورانه شده است. ... امید است پس از این با رشد و توسعه استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های صنایع غذایی و علوم دامی شاهد پویایی و پیشرفت هرچه بیشتر این صنایع باشیم.

محمد فلاح و مهدی عبادی، مدیرمسئولی و سردبیری دوفصلنامه «ندا» را برعهده دارند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نشریات دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۶۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم غریب آبادی، در مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در دو کشور کانادا و سوئد، اظهار داشت: بحث حقوق بشر موضوع مهمی است و دارای ۲ بعد در کشور ما است، یک بُعد حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل کشور است و یک بعد دیگر هم این است که از آنجایی که ما کشوری هستیم که در آماج اتهامات و حملات حقوق بشری از سوی برخی کشورها که ادعای حقوق بشری دارند، قرار داریم؛ از این رو وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشورها رصد کنیم و ببینیم آیا واقعاً این کشورها صلاحیت صحبت کردن در حوزه حقوق بشر و گزارش تولید کردن و یا اقدامات سیاسی انجام دادن، هستند یا خیر.

وی ادامه داد: از تحولات اکتبر سال گذشته در نوار غزه و جنایات رژیم صهیونیستی، به نظر می رسد رویکرد جامعه بین‌المللی و خود ما نسبت به حقوق بشر باید تغییر کند.

غریب آبادی افزود: ما برای اولین بار به صورت مکتوب تصمیم گرفتیم گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران را تدوین و منتشر کنیم و این گزارش را در نیمه اول امسال به افکار عمومی عرضه می‌کنیم.

دبیر ستاد حقوق بشر بیان کرد: یکی از کارهایی که ما در ستاد حقوق بشر انجام می دهیم، رصد وضعیت حقوق بشر در بعضی از کشورها است که گاهی اوقات از طریق رسانه‌ها انجام می‌شود که ممکن است بگویند نگاه ژورنالیستی است، ما آمدیم از گزارشات سازمان های حقوق بشری استفاده کردیم و این گزارشات را مبنا قرار دادیم و از هیچ رسانه‌ای استفاده نکرده ایم.

غریب آبادی افزود: رویکرد ما در حقوق بشر تدافعی نیست اما رویکرد فعالانه و تهاجمی داریم و برای این رویکردها برنامه‌ریزی می کنیم و به زودی ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حقوق بشر را نهایی می کنیم که مبنای دستگاه ها در داخل و خارج کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: این سیاست ابعاد مختلفی دارد قبلاً هم رویکرد تهاجمی داشتیم اما خیلی فعال نبود که امیدواریم تا یک ماه دیگر این رویکرد ابلاغ شود تا پررنگ تر رویکرد تهاجمی پیگیری شود.

غریب آبادی ادامه داد: کتاب هایی از کانادا و سوئد که به عنوان اولین مجموعه منتشر شد، کانادا کشوری است که خود گرفتار نقض حقوق بشر است و حداقل کاری که جمهوری اسلامی می‌تواند بکند این است که کانادا را که مدعی حقوق بشر است را به مردم بشناساند و بگوید که کشوری که خود مدعی حقوق بشر است گرفتار نقص حقوق بشر است. همچنین آنها نگران حقوق بشر نیستند و متاسفانه حقوق بشر تبدیل به یک پدیده سیاسی شده است.

دبیر ستاد حقوث بشر خاطر نشان کرد: اگر حقوق بشر وجود دارد، معاهدات و سازمان حقوق بشری وجود دارد، چرا ما شاهد جنایات حقوق بشری در غزه هستیم و هیچکدام از این سازوکارها موثر نمی‌شود و یک قطعنامه محکومیت جنایات حقوق بشری تصویب نمی‌شود.

کد خبر 6092664

دیگر خبرها

  • حذف گوشت از بیشتر غذاهای میزبان در المپیک پاریس!
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • دروغ؛ رکن اساسی رسانه روباه پیر
  • انتشار نماهنگ زیبای نامه‌ای برای تو +فیلم
  • انتشار وضعیت فرهنگی ایران در پیمایش ارزش‌های جهانی
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • ۱۲ طلبه و ۴ مداح که اعضاء بدن‌شان اهداء شد/ انتشار شماره جدید «خیمه»
  • پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران