Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-آزمایشگاه علوم و بیوتکنولوژی نانو به رهبری پروفسور چائو وانگ در دانشگاه ایالتی آریزونا موفق به ساخت نانوحسگری برای تشخیص سریع اپیدمی‌هایی نظیر کرونا شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه خبری فناوری‌ نانو ایران، محققان دانشگاه ایالتی آریزونا با همکاری پژوهشگرانی در دانشگاه واشنگتن در سیاتل یک کیت ارزان، قابل حمل و سریع برای شناسایی ویروس‌هایی مانند ابولا و کرونا ارائه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یک اپیدمی در حال ظهور نیاز به کیت‌های تشخیصی دارد که می‌تواند گسترش بیماری را ردیابی کند. اما بسیاری از فناوری‌های پیشرو حجیم، پرهزینه و کند هستند.
مقاله جدیدی در مجله Biosensors and Bioelectronics منتشر شده است که یک جایگزین امیدوارکننده برای چنین دستگاه‌های حجیم و پرهزینه‌ای ارائه می‌دهد.
هنگامی که مایع آلوده به یک لوله آزمایش اضافه می‌شود، پروتئین‌های بیماری به نانوذرات طلا موجود در لوله آزمایش می‌چسبند و سطح نانوذرات را می‌پوشانند. در نتیجه این فرآیند، نانوذرات طلا به صورت توده‌هایی در امده و متجمع می‌شوند. سپس توده‌ها فرو می‌روند و باعث تغییر رنگ قابل مشاهده با چشم غیر مسلح یا یک حسگر ساده می‌شوند.
این سیستم به‌عنوان نانوذرات عامل‌دار برای تشخیص سریع، الکترونیکی یا Nano 2 RED شناخته می‌شود. چائو وانگ از دانشگاه ایالتی آریزونا یکی از نویسندگان این مقاله می‌گوید که داده‌های الکترونیکی می‌توانند مستقیم به دست اپیدمیولوژیست‌ها برسند و از تاخیر‌های پرهزینه جلوگیری کنند.
وانگ می‌گوید: «سیگنال الکترونیکی که ما جمع‌آوری می‌کنیم می‌تواند مستقیم با یک مدار پردازش شود و سپس دیجیتالیزه شده، ذخیره شود و به کامپیوتر یا فضای ابری ارسال شود؛ بنابراین این اطلاعات می‌تواند مستقیم از لوله‌آزمایش به فضای ابری منتقل شوند.»
این آزمایش می‌تواند در کلینیک‌ها، خانه‌ها یا مناطقی که منابع محدودی داشته و دورافتاده هستند، به خوبی کار کند.
بسیاری از فناوری‌های استاندارد کنونی حجیم، گران و کند هستند. آن‌ها به مراحل متعددی از آماده‌سازی یا تقویت نمونه پیچیده نیاز دارند. در مقابل، این آزمایش جدید فقط به یک سانتریفیوژ و یک حسگر ساده نیاز دارد و می‌تواند بدون هیچ یک از این دو مورد نیز کار کند.
وانگ گفت مقابله با اپیدمی‌ها تنها یکی از کاربرد‌های بالقوه این سیستم هستند. وی گفت: «این تشخیص تنها به بیماری‌های عفونی محدود نمی‌شود، بلکه می‌تواند برای برخی از نشانگر‌های زیستی دیگر از جمله بیومارکر‌های پروتئینی برای سرطان، بیماری‌های عصبی و یا برخی موارد دیگر مورد استفاده قرار گیرد.»

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ساخت نانوحسگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۶۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • این ویتامین را بخورید و این ورزش را انجام دهید؛ پوکی استخوان نمی‌گیرید
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی