Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، علی کاظم زاده روز چهارشنبه در دومین  همایش ملی یادگیری سیار در عصر کرونا و پسا کرونا اظهار داشت: شبکه شاد از فروردین سال ۹۹ کار خود را آغاز کرد، در واقع پس از تعطیلی مدارس از اسفند  ۹۸ به دلیل شیوع ویروس کرونا برقراری ارتباط میان معلمان و دانش آموزان مهم‌ترین مساله وزارت آموزش و پرورش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزارت آموزش و پرورش در وهله اول پیام‌رسان‌ها را جمع کرد تا هر پیام رسان بخشی از یادگیری را انجام دهد، اما این پیام رسان‌ها از نظر نرم افزاری و سخت افرازی توانایی و ظرفیت پوشش جمعیت  ۱۵میلیون نفری دانش آموزان را نداشت. این پیام رسان در آن موقعیت تنها ابزاری بوده که بتواند از این تعداد افراد استقبال کند.

مجری شبکه شاد ادامه داد: در زمان تعطیلی مدارس امکان استفاده از سامانه غیربومی به دلیل هویتی بودن اطلاعات دانش آموزان در شبکه شاد و امکان انتقال محتوا به خارج از کشور وجود نداشت.

کاظم زاده با بیان اینکه شبکه شاد پیام رسان با مالکیت وزارت آموزش و پرورش و براساس برنامه نویسی داخلی و تجهیزات زیرساختی است، تصریح کرد: هرچند که در ابتدای کار شاد کیفیت سرورها پایین بود و تبعات نارضایتی ایجاد شده در میان کاربران هنوز ادامه دارد اما به تدریج زیرساخت‌ها تقویت شدند.

وی تاکید کرد: گوگل به صورت خودکار تعداد کاربران اپلیکیشن‌های نصب شده بر گوشی‌های اندروید را اعلام می کند، آمار منتشر شده گوگل از شبکه شاد این است که نزدیک ۱۱ میلیون کاربر فعال وجود دارد که هفتگی و روزانه هم مشاهده می شود و همچنین حدود ۱۸ میلیارد فایل تا کنون در شاد جا به جا شده است.

مجری شبکه شاد با تاکید بر اینکه در پیام رسان شاد میان کاربران ارتباط بر قرارمی‌شود، یادآورشد: در بسیاری از سایت‌ها ارتباط یک طرفه است و داده مناسبی نیست اما در شاد ارتباط دوسویه وجود دارد.

کاظم زاده افزود: تلاش شده در سال تحصیلی جاری با افزایش سرور زیرساخت‌ها افزایش یابد که البته برخی از مشکلات به کیفیت اینترنت  و برخی دیگر نیز به زیرساخت‌های شاد برمی‌گردد.

وی گفت: همچنین به عنوان شبکه آموزشی سرویس گفت و گوی زنده و پخش تصویری بیشترین استفاده را در روز میان دانش آموزان و معلمان دارد که در حالت ضعیف بودن اینترنت سرورهای ما نیز فشار بسیاری را تحمل می‌کنند.

مجری شبکه شاد خاطرنشان کرد: کلاس مجازی همراه با لیست حضور و غیاب دانش آموزان به شبکه شاد افزوده شد، همچنین دانش آموزان می‌توانند تصویر خود را به اشتراک بگذارند و تست عملیاتی در حال انجام است تا در نهایت در اختیار سایر دانش آموزان قرار گیرد.

کاظم زاده ادامه داد:گفت و گوی صوتی از دیگر قابلیت های شبکه شاد است که در آن معلم اجازه صحبت به دانش آموز می دهد، همچنین معلم در سرویس پخش زنده می تواند مطالب را همراه با تصویر با دانش آموزان به اشتراک بگذارد.

وی شادبین را نیز از دیگر امکانات شبکه دانش آموزی شاد ذکر کرد و گفت: دانش آموزان با استفاده از شادبین سراغ مطالب موجود در گوگل و سایر و برنامه ها نمی روند و تامین محتوا در این شبکه صورت می گیرد.

مجری شبکه شاد خاطرنشان کرد: در واقع شادبین یک پیام رسان اصلی است و ماهیت پیام رسانی ندارد، حدود یک میلیون و هزار و ۳۰۰ جستجو در شادبین وجود دارد.

به گزارش ایرنا، شبکه شاد از اسفند ماه سال ۹۸ پس از تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا ایجاد شد،  در واقع  برای اولین بار در تاریخ آموزش کشور پلتفرم اختصاصی با مالکیت انحصاری خود را راه اندازی کرد که معلمان و دانش آموزان می‌توانند به راحتی در فضایی امن و البته رایگان همچون فضای مدرسه با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

برچسب‌ها بازگشایی مدارس شبکه شاد دانش‌آموزان پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازگشایی مدارس شبکه شاد دانش آموزان بازگشایی مدارس شبکه شاد دانش آموزان مجری شبکه شاد دانش آموزان کاظم زاده پیام رسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۷۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی کاظمی، در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این سوال که وزارت آموزش و پرورش چه مشارکتی برای جهش تولید می‌تواند داشته باشد، افزود: بر اساس فرمایشات رهبری، که تحقق این شعار و مشارکت مردم از طریق مهارت افزایی است؛ ما هم در همین راستا ماموریت خود را توجه به مهارت آموزی و مهارت افزایی نوجوانان برای همه دانش آموزان و به صورت خاص تقویت هنرستان‌ها و مراکز فنی حرفه‌ای را مدنظر قرار دادیم. معتقدیم اگر می‌خواهیم زنجیره ارزش در استان‌های کشور محقق شود طبیعی است که نیروی انسانی توانمند در آن موضوع خاص باید شکل بگیرد.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم ارتباطی مناسب بین آموزش دهنده و بهره‌بردار با رویکردهای مناسب سیاستگذاری را فراهم کنیم

کاظمی با اشاره به ایجاد هنرستان‌هایی در جوار صنعت و کارخانه‌های صنعتی، گفت: اگر بوم یک استان صنایع دستی است قطعاً تربیت نیرو در راستای صنایع دستی خواهد بود یا اگر استانی کشاورزی خوبی داشته باشد ما هنرستان‌های خوبی در رشته‌های متعدد کشاورزی داریم که می‌تواند تربیت نیروی انسانی متخصص را در آن حوزه تربیت کند.

معاون آموزش متوسطه افزود: در دو سال گذشته وزارت آموزش و پرورش توانسته بیش از ۲۱۳ هزار دانش آموز هنرستانی را به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه کند که این یک اقدام بزرگ است. در برنامه‌ای که وزارت آموزش و پرورش متناسب با نیازهای کشور در راستای تحقق برنامه هفتم طراحی کرده است سهم ۵۰ درصدی دانش آموزان هنرستانی با توجه به آمایش منطقه‌ای است.

کاظمی با اشاره به مشارکت استانداری‌ها، اتاق‌های صنایع و معادن و اتاق‌های بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی گفت: در همین راستا جلسات متعددی داشتیم؛ هم معاون اول رییس‌جمهور در جلسه ای که با اعضای اتاق بازرگانی، کشاورزی و اتاق‌های اصناف داشت، چندین بار بر مسئله راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت تاکید کرد. در این زمینه اقدام بزرگی صورت گرفت که بر این اساس در هفته گذشته در هیات دولت آیین نامه با موضوع تقویت و توسعه مهارت آموزی دانش آموزان به تصویب رسید که رویکرد اصلی آن توجه به زنجیره ارزش است که راه اصلی ان تقویت هنرستان‌ها است.

معاون آموزش متوسطه افزود: بر اساس یک نقشه راهی که در وزارت آموزش و پرورش با مشارکت استان‌ها و استانداری ها تدوین شده است؛ اقدامات خودمان را تنظیم کردیم. در گام اول آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی اتفاق افتاد که چطور سند آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خود را مبتنی بر نیاز و آمایش منطقه‌ای و زنجیره ارزش تدوین و اجرایی کنند. بر این اساس، در گام اول بیش از ۹۰ درصد استان‌ها سند آمایش خود را تا پایان برنامه هفتم توسعه، تدوین کرده‌اند و نظارت و ارزیابی و بازخورد بر همین اساس به استان‌ها ابلاغ شده است. امسال پیش بینی شرکت ۴۰ درصدی دانش آموزان در رشته های فنی را داشتیم که محقق شد.

وی با اذعان به اینکه در برخی از استان‌ها تعداد دانش آموزان هنرستانی به ظرفیت پیش بینی شده نرسید؛ گفت: بخشی از این مسأله به دلیل نبود زیر ساخت کافی در آستان ها بوده که تلاش شد تا این زیرساخت‌ها در استان ها آماده شود.

کاظمی با تاکید بر اینکه رویکرد دولت توجه به مهارت آموزی است گفت: رئیس جمهور دیروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری یکی از موضوعاتی را که به عنوان اولویت دولت مطرح کردند، همین توجه به هنرستان‌ها بود. خوشبختانه در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران امسال با همکاری وزارت کشور غرفه‌ای به وزارت آموزش و پرورش اختصاص داده شد تا در راستای همین مهارت آموزی به معرفی ظرفیت‌های هنرستان ها و اقداماتی که پیش از این انجام شده بود بپردازیم.

کاظمی خاطر نشان کرد: طبیعی است که بازدید از این غرفه از سوی کارشناسان و مسئولان به همافزایی و ایجاد یک شبکه گسترده هم در بحث تحقق شعار سال و هم بحث توجه به زنجیره ارزش کمک زیادی خواهد کرد.

کد خبر 6093377 علی قدمی

دیگر خبرها

  • معلم فداکاری که تصویرش در شبکه های مجازی منتشر شد | دوست ندارم بچه‌ها یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند!
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • فرهنگ مردمی سپاس از معلم نهادینه شود
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی