Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه  روابط عمومی اتاق بازرگانی، یداله مالمیر در هشتاد و پنجمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفت: افزایش تعرفه گاز بخش صنعت از اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شد و به مرور با تداوم روند صعودی به قیمت های نجومی کنونی رسیده است.

وی گفت: صنعتگران انتظار دارند نرخ گاز مصرفی واحد های صنعتی بر اساس یک جدول مشخص اعمال شود تا بسیاری از تولیدگنندگان تحت تاثیر تغییرات ناگهانی بهای  گاز، با بدهی سنگین مواجه نشوند و در آستانه  تعطیلی قرار نگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس انجمن تخصصی صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم البرز نامه های دریافتی از اعضای این انجمن بیانگر آن است که هم اکنون‌ چندین واحد تولیدی صنایع نساجی استان با رقم های سنگین بابت پرداخت هزینه گاز مصرفی مواجه شده اند.

مالمیر گفت: صنعتگران صنایع نساجی در این نامه ها اعلام کرده اند اگر  شرایط به همین منوال ادامه یابد بعد از تعطیلات نوروز،  سال آتی دیگر قادر به ادامه فعالیت نخواهند بود.

وی تصریح کرد: پرداخت ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان بابت بهای گاز مصرفی برای یک واحد صنعتی که تنها با ۶۰ تا ۷۰ نفر نیرو در حال فعالیت است، در واقع ادامه کار تولید کننده را دشوار می کند.

وی ادامه داد: در حالی که مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۰ را سال تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها نامگذاری کرده اند،  رسالت اصلی مسوولان رفع مشکلات پیش روی تولیدکنندگان و صنعتگران است.

استان البرز دارای سه هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی است.

برچسب‌ها سال تولید پشتیبانی ها و مانع‌زدایی ها البرز توسعه اقتصادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها البرز توسعه اقتصادی سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها البرز توسعه اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۷۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت

  سید محمد رضا سیدحسینی  در نشست قرارگاه مرکزی امنیت غذایی گفت:به همت بخش خصوصی و در راستای ارتقای تولید با این میزان جوجه ریزی سه هزار و ۹۰۰ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

وی ادامه داد: به منظور افزایش ضریب خوداتکایی سیستان و بلوچستان به گوشت مرغ ۳۲۷ واحد ۲۰ هزار قطعه‌ای مرغ گوشتی و ۱۵ واحد مرغ تخم گذار ۲۰ هزار قطعه‌ای با سرمایه‌گذاری بیش ۲۶ هزار میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در حال ساخت است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: هم اکنون ۴۰۰ واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه ای فعال با ظرفیت هشت میلیون قطعه در هر دوره در استان مشغول تولید است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • چیزی به نام مرغ هورمونی وجود ندارد
  • جزئیات مصوبه ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بهای مسکونی
  • جام حذفی ایران؛ هفت قهرمان به راه خود ادامه می‌دهند
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت