Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود بیات‌منش مدیر کل راه و شهرسازی استان زنجان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با بیان اینکه یکی از مهمترین چالش‌ها و وظایف مهم وزارت راه و شهرسازی توسعه زیر ساخت‌های حمل و نقلی در ۴ حوزه ریلی، جاده‌ای، هوایی و دریایی است، اظهار کرد: مدیریت ناوگان و جابه جایی مسافر، کالا و بار هم بر عهده این وزارت بوده که در همین راستا سیاست‌های دولت جدید بر توسعه شبکه‌های حمل و نقل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با اشاره به اینکه وزارت راه استفاده از مزیت کریدورهای ارتباطی منطقه‌ای و بین المللی را مورد تاکید قرار داده است، گفت: در منطقه خاورمیانه، اوراسیا، قفقاز و همچنین جنوب غربی آسیا و همچنین با توجه به قرارگیری کشورمان در این منطقه مهم، موضوع تکمیل کریدورهای شمال و جنوب جزو اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی است.

بیات منش با بیان اینکه استان زنجان در مرکزیت منطقه شمال‌غرب کشور قرار دارد، گفت: این استان به لحاظ جایگاه ملی خود در کشور و همچنین نقش بین المللی در جابه جایی و ترانزیت کالا وظیفه مهمی دارد، بنابراین در راستای تکمیل شبکه‌های حمل و نقل در منطقه شمال‌غرب، برای اینکه بتوانیم هاب و زنجیره حمل و نقل شمال‌غرب کشور قرار بگیریم، پروژه‌هایی در حوزه راه در استان تعریف شده است.

 

اجرای ۸ پروژه ارتقای محورهای استان زنجان

وی با بیان اینکه هشت پروژه با ماهیت ارتقای محورهای استان زنجان در دست اجرا است، بیان کرد: این تعداد پروژه در قالب هفت ردیف ملی در استان زنجان اجرا می‌شود که ۳۰۰ کیلومتر احداث بزرگراه است .

بیات منش افزود: طرح‌های بزرگراهی در حال اجرا در استان بیش از ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و با توجه به اینکه هزینه‌های ساخت متغیر است برای تکمیل باقی مانده ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه‌ها نیز ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه همچنین ۱۵۰ کیلومتر راه با ماهیت ارتقای راه اصلی در دست اقدام است، ابراز کرد: در حال حاضر حدود ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیز برای تکمیل شدن نیاز دارد.

بیات‌منش ارتقای محور زنجان به منجیل را از پروژه‌های مهم استان اعلام کرد و افزود: این پروژه به طول ۱۰۵ کیلومتر بوده که ۸۰ کیلومتر در داخل استان قرار دارد و ۲۵ کیلومتر هم در استان گیلان است و یک پروژه بسیار مهم در تکمیل کریدور شمال به جنوب است چرا که ارتباط استان‌های شمالغرب را با استان‌های شمالی تسهیل می‌کند و که از  قطعه ۳۰ کیلومتری باقی مانده، ۲۰ کیلومتر با پیشرفت فیزیکی بیش از ۴۰ درصد در دست اجرا بوده و برای ۱۰ کیلومتر دیگر نیز انتخاب پیمانکار در اولویت کاری قرار دارد.

وی به پروژه ارتقای چهار خطه کردن بزرگراه زنجان به همدان اشاره کرد و ابراز داشت: طول این محور ۱۶۰ کیلومتر بوده که حد فاصل سه راهی سلطانیه تا کبودرآهنگ است و ۱۰۵ کیلومتر در حوزه استحفاظی استان زنجان قرار داشته و طبق برنامه‌ریزی انجام شده با توجه به ظرفیت اعتباری ماده ۵۶ حدود ۲۵۰ میلیارد تومان از بانک‌ها وام گرفته خواهد شد تا ۷۰ درصد پروژه در دو سال آینده به بهره برداری برسد و مابقی نیز در قالب  قطعه پنج در دست اجرا است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، یکی دیگر از پروژه‌های مهمِ در دست اجرای حوزه راهسازی در استان را پروژه محور ارتباطی بزرگراه زنجان به بیجار اعلام کرد و گفت: طول این پروژه ۱۴۰ کیلومتر است که به استان کردستان وصل می‌شود و ۳۶ کیلومتر از این محور در سفر رئیس جمهور و هیأت دولت به استان به دست وزیر راه و شهرسازی به بهره‌برداری رسید و مابقی پروژه که ۳۵ کیلومتر بوده و در داخل خود استان است توسط پیمانکار در حال اجرا است.

بیات منش ادامه داد: مهم‌ترین بخش پروژه، ۳۶ کیلومتر ورودی زنجان تا مرکز شهرستان ایجرود بود که به بهره برداری رسید و مردم از این محور استفاده می‌کنند.

وی به پروژه محور بزرگراه زنجان به تاکستان و بزرگراه زنجان به میانه که چهار خطه کردن تزانزیت های قدیم استان است اشاره کرد و ادامه داد: این دو پروژه جزو پروژه‌های مهم استان بوده و در دست اجرا است و قطعاتی از این پروژه‌ها به محض آماده شدن به بهره برداری می‌رسد و بیش از ۴۵ تا ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و در این میان قطعات طوری برنامه‌ریزی شدند که به محض آماده شدن هر چهار خط ، زیر بار ترافیک می‌رود تا مردم استفاده کنند.

 

فرودگاه زنجان نقش مسافری ندارد

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با اشاره به اینکه ۸۷ درصد ظرفیت جا به جایی بار و مسافر در این استان جاده‌ای است، افزود: در این راستا ۱۳ درصد حمل و نقل در استان ریلی است و در این زمینه حمل و نقل هوایی نیز فرودگاه زنجان نقش مسافری ندارد و نقش ناوبری و باری را در منطقه بازی می‌کند.

بیات‌منش با بیان اینکه اگر از مرکز استان زنجان دایره‌ای به شعاع ۴۰۰ کیلومتر رسم کنیم، ۵۰ درصد جمعیت و سرمایه کشور را در خود جای خواهد داد، متذکر شد: این استان با استان‌های تهران، قسمتی از استان مازندران، گیلان، آذربایجان غربی و شرقی، همدان، قزوین، قم و کرمانشاه در ارتباط است و با تکمیل پروژه‌های راهسازی به صورت چهار خطه، تسهیل  ارتباطات را شاهد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه زنجان می‌تواند نقش کلیدی در تامین، پشتیبانی و لجستیک منطقه داشته باشد، افزود: پروژه دو خطه کردن زنجان به قزوین در حال تکمیل شدن است و زنجان را از طریق ریل سه ساعته به مرکز کشور ارتباط می‌دهد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، تصریح کرد: پروژه تطویل باند فرودگاه زنجان را هم در دست اجرا داریم که در کنار باند فرودگاه حدود یک هزار و ۱۰۰ هکتار زمین به منطقه ویژه اقتصادی استان زنجان از اراضی ملی اختصاص می‌یابد تا استقرار سرمایه‌گذاری‌ها، صادرات و تجارت را داشته باشیم.

انتهای پیام/73009

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان مدیر کل راه و شهرسازی بیات منش مسافر محور مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان بزرگراه زنجان بهره برداری پیشرفت فیزیکی دست اجرا حمل و نقل پروژه ها بیات منش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۷۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری بعد از ظهر شنبه در جریان بازدید از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا – آستارا اظهار کرد: این پروژه به طول یک هزار و ۴۰۰ متر در نقطه مرزی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور آذربایجان در حال احداث بوده و نقش بسزایی در حمل و نقل ترانزیتی ایفا می‌کند.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه این بزرگراه در کنار پایانه مرزی جدید در کاهش بار ترافیکی کامیون‌ها اثر گذار خواهد بود، افزود: قطعاً همکاری دستگاه‌های همسو به پیشبرد این پروژه کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: پروژه بزرگراه آستارا _آستارا شامل یک دهنه پل بزرگ به طول ۳۲ متر، دور برگردان غیر همسطح، ساختمان اداری مرزبانی، آبرو و زیرگذر می‌باشد.

اکبری با بیان اینکه پروژه بزرگراه آستارا- آستارا ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، گفت: امیدواریم تا پایان شهریورماه این پروژه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: با توجه به تردد میانگین روزانه ۳۰۰ کامیون به خارج از کشور از طریق مرز آستارا، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل بین المللی در این شهرستان ضروری می‌باشد.

گفتنی است؛ در بازدید معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا - آستارا و در جلسه‌ای با حضور مشاور و پیمانکار پروژه، موانع و مشکلات اجرای پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6090391

دیگر خبرها

  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • ترافیک ورودی شهرستان جعفرآباد به‌زودی برطرف می‌شود
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه