Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، باشگاه پرسپولیس قرارداد محمد عمری و علی جودکی، دو محصول آکادمی باشگاه را برای مدت طولانی تمدید کرد.

محسن خلیلی روزچهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در مورد تمدید قرارداد این دو بازیکن، وضعیت این روزهای آکادمی پرسپولیس و ... صحبت‌هایی انجام داد که در زیر می‌خوانید:

روز دوشنبه دو بازیکن تیم امید با تیم بزرگسالان قرارداد طولانی مدت امضا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا در این باره صحبت کنید.

از زمانی که به آکادمی آمدم برنامه طولانی مدت و سه ساله‌ای را تدوین کردم و سعی کردیم در این مدت وجهه‌ای که برای باشگاه بزرگ پرسپولیس مورد نیاز است را ایجاد کنیم. از ابتدای فصل هم کادر فنی بزرگسالان نگاه ویژه‌ای به تیم امید داشت به طوری که تمام نفرات امید ما با بزرگسالان تمرین کردند و مربیان تیم اصلی هم برخی بر سر بازی‌های تیم امید می‌آیند و بازی‌ها را تماشا می‌کنند. این نگاه ویژه باعث ایجاد انگیزه بین بازیکنان شده و باعث شده تا نتایج خوبی بگیریم. تیم امید ما تا همین یکی دو هفته پیش صدرنشین شد و در سایر رده ها نیز شرایط خوبی داریم.

چندی پیش یحیی گل‌محمدی در نشست خبری بعد از سوپرجام اعلام کرد که ترجیح می‌دهد به جای بازیکنان خارجی گرانقیمت به بازیکنان جوان مانند عمری و جودکی اهمیت بدهد. این موضوع چقدر در انگیزه بازیکنان آکادمی تاثیر دارد؟

این اتفاق باعث دلگرمی بازیکنان است و همین موضوع باعث شده تا بازیکنان با امید و انگیزه دو چندان داشته باشند. همین اهمیت دادن موجب شده تا بازیکنان هم امسال اتفاقات خوبی رقم بزنند.

یکی از مشکلات باشگاه پرسپولیس در سال‌های اخیر وضعیت پایه‌های این باشگاه بوده اما امسال ظاهرا شرایط متفاوت شده است.

درست است. آقای درویش زمانی که در باشگاه سایپا هم بود نگاه ویژه‌ای به پایه‌ها داشت و امسال هم طی صحبت‌هایی که با او داشتم قرار شد بودجه خوبی برای آکادمی در نظر گرفته شود و به پایه‌ها نیز اهمیت داده شود. از وقتی که من آمدم خدا را شکر جعفر سمیعی و مجید صدری هم نگاه خوبی به آکادمی داشتند و امسال نیز مشکلاتی مانند سال‌های اخیر را نداشتیم. شرایط از نظر دریافتی بازیکنان، تغذیه، زمین تمرین، البسه و شرایط خوبی داریم.

بر خلاف تیم بزرگسالان پرسپولیس که در سال‌های اخیر قهرمان بلامنازع فوتبال ایران بوده، آکادمی شرایط خوبی نداشت و حتی شاهد سقوط یکی از تیم ها در چند سال اخیر بودیم. آیا تیم‌های پایه هم مانند تیم بزرگسالان می‌توانند موفق ظاهر شوند؟

شرایط خوبی داریم و با توجه به نگاه ویژه مدیرعامل تلاش می کنیم تا به صورت حرفه‌ای و اصولی کار را پیش ببریم.

تا اینجا دو بازیکن آکادمی به تیم اصلی اضافه شدند. آیا در آینده پرسپولیس می‌تواند از داشته‌های خود استفاده کند؟

اینکه بخواهیم از الان بگوییم چند بازیکن به تیم اصلی اضافه می شوند کار عاقلانه‌ای نیست چرا که تربیت بازیکن چند سال طول می‌کشد اما ما در آکادمی به صورت اصولی این کار را انجام خواهیم داد و با توجه به نگاه خوب کادر فنی تیم اصلی اتفاقات خوبی در این زمینه رخ خواهد داد.

به تیم اصلی برسیم. شرایط این روزهای پرسپولیس را چطور می‌بینید؟

پرسپولیس شرایط بدی ندارد و هنوز هم جزو تیم‌های بالانشین جدول است و اگر بدشانسی گریبان تیم را نمی‌گرفت الان با اختلاف صدرنشین بود.

رقابت برای قهرمانی هم امسال به نظر می‌رسد که بیشتر از سال‌های قبل باشد. قبول دارید؟

این جذابیت لیگ را بیشتر می‌کند و باعث ی‌شود که لیگ قوی داشته باشیم. اما باز هم با توجه به روند خوبی که پرسپولیس دارد به صدر جدول باز خواهیم گشت.

شما خودت چند سال مهاجم پرسپولیس بودید. خط حمله تیم به اعتقاد خیلی از کارشناسان با توجه به مصدومیت عیسی آل کثیر با مشکل کمبود بازیکن مواجه است. آیا حامد پاکدل و مهدی عبدی می‌توانند توقعات از خط حمله تیم پرسپولیس را برآورده کنند؟

اتفاقی که برای آل کثیر افتاد ممکن است برای هر فوتبالیست دیگری رخ دهد، اما خط حمله پرسپولیس بازیکنان خوب دیگری هم دارد. حامد پاکدل و مهدی عبدی بازیکنان خوبی هستند.پاکدل نشان داده که بازیکن فرصت طلبی است. من خودم مهاجم پرسپولیس بودم و می‌دانم توقع از خط حمله تیم بزرگ پرسپولیس بالا است این بازیکنان پتانسیل خود را نشان دادند و اگر فشار را تحمل کنند، می‌توانند اتفاقات خوبی را رقم بزنند.

برچسب‌ها باشگاه پرسپولیس آکادمی پرسپولیس جعفر سمیعی مهدی عبدی باشگاه سایپا محسن خلیلی پرسپولیس عیسی آل کثیر تیم امید یحیی گل محمدی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: باشگاه پرسپولیس آکادمی پرسپولیس جعفر سمیعی باشگاه پرسپولیس آکادمی پرسپولیس جعفر سمیعی مهدی عبدی باشگاه سایپا محسن خلیلی پرسپولیس عیسی آل کثیر تیم امید یحیی گل محمدی شرایط خوبی نگاه ویژه تیم اصلی تیم امید خط حمله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۷۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا

انجام فعالیت‌های فرهنگی در شهری که سالانه میزبان میلیون‌ها زائر امام هشتم (ع) است، از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و باید نگاه ویژه‌ای نسبت به اختصاص اعتبار و پیگیری برای به ثمر نشستن این برنامه‌ها داشت؛ عضو شورای اسلامی شهر مشهد در گفت‌وگو با ایمنا از رویکرد شورای ششم در این خصوص می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام حسن منصوریان از ابتدای شورای ششم سکان‌دار کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت و گردشگری شورای اسلامی شهر مشهد بوده است، کمک به توسعه کیفی و کمی زیارت و فرهنگ میزبانی در مدیریت یکپارچه شهری پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش چشم‌گیر اعتبارات فرهنگی به خصوص در حاشیه شهر مشهد از جمله اقداماتی است که در این دوره از شورا با هدف توجه ویژه به مقوله فرهنگ و زیارت پیگیری شده است.

بررسی سیاست‌ها و شاخص‌های حوزه فرهنگی اجتماعی و زیارت بررسی و اعلام نظر درباره شناسایی فرصت‌ها، بررسی تهدیدها و نقاط قوت و ضعف شهر مشهد در حوزه‌های فرهنگی اجتماعی و زیارت به منظور ارائه پیشنهادهای اصلاحی با توجه به فرهنگ ناب ایرانی اسلامی و ارزش‌های انقلاب اسلامی، برنامه‌ریزی درباره تقویت مشارکت مردم در امور فرهنگی اجتماعی و زیارت از جمله وظایف کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد است، با حجت‌الاسلام منصوریان در خصوص کارنامه شورای ششم در حوزه فرهنگی و اجتماعی به گفت‌وگو نشستیم که ماحصل آن در ادامه می‌آید:

ایمنا: تقریباً بیش از نیمی از عمر شورای ششم سپری شده، مصوبات مهم شورای ششم در حوزه فرهنگی در این مدت چه بوده است؟

منصوریان: تدوین رویکردها و سیاست‌های فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر و پیگیری ساختار فرهنگی اجتماعی شهرداری با هدف تقویت حوزه فرهنگی در شهرداری و پیگیری وضعیت منابع انسانی سازمان فرهنگی اجتماعی و نوع قراردادهای کارکنان آن با هدف ایجاد عدالت بین کارکنان و بهره‌مندی هر چه بیشتر از خدمات تشکیل کارگروه‌های تخصصی و پژوهشی با حضور فرهیختگان، بازنگری و اصلاح آئین‌نامه شوراهای اجتماعی محلات با هدف افزایش مشارکت شهروندان در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها، تصویب زیست بوم هنر و رسانه، تصویب و اجرای طرح مسجدمحوری، بازنگری و اصلاح آئین‌نامه نام‌گذاری و تغییر نام خیابان‌ها معابر و اماکن عمومی از جمله اقدامات مؤثر در این دوره بوده است، به طور کلی نگاه شورا بازنمایی هویت دینی تاریخی و فرهنگی مشهدالرضا بوده است، همچنین بررسی سند فرهنگی دوره چهارم شورای اسلامی شهر و بهره‌گیری از محتوای آن در سیاست‌ها و رویکردها، پیگیری و تعیین تکلیف روز ملی مشهد در شورای اسلامی شهر و ارسال آن به شورای فرهنگ عمومی، استان توجه و اهتمام ویژه به پیوست فرهنگی به عنوان یکی از رویکردهای مهم و مورد مطالبه در پروژه‌ها تغییر رویکرد در مدیریت بوستان‌های شهر با هدف اجتماعی شدن بوستان‌ها و بازنگری در رویکرد فرهنگ سراها و مناطق شهرداری مشهد از دیگر اقدامات مهم کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای ششم بوده است.

ایمنا: بودجه فرهنگی شهرداری مشهد در این دوره از شورا برای پروژه‌های عمرانی فرهنگی چه تغییری داشته است؟

منصوریان: بودجه فرهنگی شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۲,۰۲۰ میلیارد تومان بود که از این مبلغ ۱,۵۰۰ میلیارد سهم پروژه‌های عمرانی فرهنگی و ۵۷۰ میلیارد هزینه‌های جاری بود، بودجه فرهنگی شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ با افزایش ۱۸۵ درصدی معادل ۵۷۰۰ میلیارد که از این مبلغ ۴,۵۰۰ میلیارد سهم پروژه‌های عمرانی فرهنگی و ۱۲۰۰ میلیارد هزینه‌های جاری است.

ایمنا: رویکرد اصلی شورا در مناسبت‌های مختلف چیست و چه سیاست‌هایی را به مدیریت شهری تکلیف می‌کند؟

منصوریان: شفاف‌سازی فرایندهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری و اجرای فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ارتقای اخلاق حرفه‌ای کارکنان شهرداری مشهد با آموزش و ارائه خدمات فرهنگی مطلوب به خانواده آنها بوده است، همچنین ارتقای روحیه هم‌گرایی تعاون، اخوت، صداقت نظم و قانون‌گرایی مسئولان و آحاد مردم، نهادینه‌سازی و عملیاتی کردن پیوست فرهنگی و اجتماعی در فرآیندها و در کلان پروژه‌های شهری عدالت‌محوری، یکپارچگی و هدفمندی مشارکت‌های اثر بخش با نهادها و دستگاه‌های دولتی و غیردولتی خانواده محوری و محله مبنایی با محوریت مساجد و تشکل‌های مردمی در مهندسی فرهنگی و توسعه شهری از دیگر مواردی است که در شورای ششم پیگیر آن بوده‌ایم.

همچنین زمینه سازی و تسهیلگری نظارت و مشارکت حداکثری مردم، نخبگان و فعالان فرهنگی و اجتماعی، واسپاری اجرای رویدادها و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی هدفمند به تشکل‌های مردمی مؤمن و انقلابی، ارتقای هنر متعهد و مترقی با حمایت از هنرمندان بومی مبتنی بر ارزش‌های انقلاب اسلامی، ارتقای سلامت فردی و اجتماعی در ابعاد جسمی، روانی، روحی و معنوی زائران و مجاوران کمک به تأسیس و توسعه تشکل‌ها و مؤسسات تخصصی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، کمک به حل مسائل فرهنگی و اجتماعی نوجوانان جوانان زنان و توان‌یابان با اولویت حاشیه شهر از جمله سیاست‌های اصلی شورای ششم بوده است.

ایمنا: فرهنگ شهروندی یکی از مباحثی است که به ویژه برای شهر زیارتی مشهد و حضور میلیون‌ها زائر در سال انتظار می‌رود کارهای ویژه‌ای در خصوص آن انجام شود، در این‌باره شورای ششم چه گام‌هایی برداشته است؟

منصوریان: در این حوزه آموزش‌هایی ویژه آتش‌نشان‌های داوطلب، اعضای گروه دوام ثامن، تاکسی‌ران‌ها و اتوبوس ران‌ها صورت گرفت و ۱۴۱ هزار نفر در این حوزه آموزش دیدند، در این زمینه سرفصل‌های اولویت‌دار سازمان اتوبوسرانی از جمله حفظ کرامت مسافران سالمند و کودک، حفظ وسایل نقلیه عمومی، حفظ آرامش عمومی در اتوبوس نیز فرهنگ‌سازی شد، همچنین در قطار شهری پاتوق‌های شهروندی، اکران‌های فرهنگی، برپایی غرفه‌های مناسبتی به ویژه در محرم و صفر و دهه فاطمیه برپا شد.

ایمنا: دیدگاه شورای ششم در خصوص نام‌گذاری معابر چه بوده است و با چه هدف و رویکردی این نام‌گذاری‌ها انجام می‌شود؟

منصوریان: این نام‌گذاری‌ها با هدف زنده نگه داشتن نام یاد ایثار و از خودگذشتگی شهدای عزیز صورت می‌پذیرد و در این دوره تاکنون ۶۰ لایحه شهدا در کمیسیون فرهنگی بررسی شده و ۷۰۰ معبر به نام شهدای گران‌قدر نام‌گذاری شده است، در عین حال باید اعلام کنیم که تغییر نام‌ها هم طبق آئین‌نامه نام‌گذاری با اولویت تغییر نام‌های تکراری انجام می‌شود.

ایمنا: با توجه به اینکه حاشیه شهر مشهد زیر ساخت‌های فرهنگی کم دارد، در این‌باره چه اقداماتی انجام شده و چه رویکردی داشته‌اید؟

منصوریان: توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در حاشیه شهر از جمله اهداف مهم شورای اسلامی شهر مشهد در دوره ششم است و اقداماتی مانند ساخت چهار مجموعه قرائت‌خانه و فرهنگ‌سرا، ساخت سه مورد سوله‌های خانه سبز و مرکز فرهنگی چهار برج و ایجاد ۳۵ ایستگاه بدن‌سازی پارکی از جمله اقدامات در زمینه فراهم کردن زیر ساخت‌های فرهنگی بوده است، علاوه بر این در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۶۸ مسجد، در سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۸۸ مسجد و در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۸۵ مسجد، مورد بهسازی و مرمت و تجهیز قرار گرفتند.

همچنین در سال‌جاری، ۴۴۰ پروژه عمرانی فرهنگی با موضوعات، احداث زمین‌های ورزشی و روباز، تأمین مراکز اجتماعی و سلامت، تأمین و تجهیز مراکز فرهنگی و پارک موضوعی، تأمین و احداث آرایه‌ها و منظر شهری، احداث زیرساخت‌های زیارتی و خدمات و به زائران در بودجه عمرانی فرهنگی ۱۴۰۳، توسط کمیسیون فرهنگی مصوب شده است.

کد خبر 748583

دیگر خبرها

  • حسن زاده: قهرمانی برای مردم است/ تایلند تیم خوبی بود
  • شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا
  • آقای اوسمار نقد را ول کردی نسیه را چسبیدی | حسرت بزرگی خوردم بابت دوبار از دست دادن برتری دوگله
  • یاغی سابق: استقلال این مدلی صدر را از دست می دهد | بازیکنان ذخیره پرسپولیس دلسرد شده اند
  • آشوبی: پرسپولیس بدون توجه به بازی‌های استقلال می‌تواند فاصله یک امتیازی را جبران کند/ در مورد رفیعی جای نگرانی وجود ندارد
  • پرسپولیس جای خالی گوهری را احساس کرد!(عکس)
  • کامیابی‌نیا: درمورد حذف پرسپولیس نظری ندارم
  • هواداران از پرسپولیس ۲ قهرمانی می‌خواهند
  • مسئولان عالی کشور نگاه ویژه به بوشهر داشته باشند