Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر مدیرکل شهری و شوراهای استانداری بوشهر گفت: زمین مورد نیاز برای اجرای ۱۲ هزار و ۵۶۹ واحد طرح مسکن ملی تامین شده و قرار است از طریق اراضی مازاد دستگاه‌های اجرایی، تغییر کاربری و اراضی الحاقی زمین بیشتری تامین شود.

هوشنگ رستم‌پور شهیدی ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی درکشور هدفی است که در ابتدا از سوی بسیاری مورد شک و تردید قرار گرفت، اما با اعلام جزئیات "نهضت ملی جهش تولید مسکن"، شروع ثبت‌نام و آغاز عملیات اجرایی آن در استان، رفته رفته متقاضیان واقعی به تحقق آن دلگرم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سهم استان بوشهر از چهار میلیون واحد مسکونی که در مدت چهار سال در کشور احداث می‌شود ۵۰ هزار واحد دانست و بیان کرد: تاکنون زمین مورد نیاز برای اجرای ۱۲ هزار و ۵۶۹ واحد تامین شده و قرار است از طریق اراضی مازاد دستگاه‌های اجرایی، تغییر کاربری و اراضی الحاقی به محدوده زمین بیشتری تامین شود.

مدیرکل شهری و شوراهای استانداری بوشهر افزود: همکاری شهرداری‌ها در تحقق قانون جهش تولید مسکن در زمینه تسریع در صدور پروانه ساختمان و اعمال تخفیفات عوارض صدور پروانه در چارچوب ضوابط و مقررات قانونی و مصوبات شورای اسلامی شهر و اطلاع رسانی گسترده درباره بسته‌های تشویقی اجرای قانون جهش تولید مسکن با هدف تشویق و ترغیب این نهضت مسکن ملی هماهنگ هستند و ساز و کارهای اداری ساخت مسکن برای جهش تولید مسکن باید تسهیل شود تا به هدف تولید انبوه مسکن برسیم.

رستم‌پور با بیان اینکه شهرداری‌ها استان برای صدور پروانه ساخت و فراهم ساختن زیرساخت‌های تولید مسکن همکاری و هماهنگی کامل دارند اضافه کرد: باعنایت به تصمیم دولت برای تولید مسکن و در راستای قانون جهش تولید مسکن و در جهت همفکری و مساعدت برای تسریع در انجام این پروژه مهم، شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی دیلم و امام حسن تصمیم به اعمال تسریع روند اخذ پروانه و کوتاه کردن این فرایند تخفیف عوارض ساخت و ساز تا سقف ۵۰ درصد و تقسیط مبلغ مذکور انجام کلیه عملیات ثبت نام نیز از سوی همکاران شهرداری انجام می‌شود.

وی بیان کرد: با مکان یابی محل احداث و انتقال اسناد اراضی ساخت نهضت مسکن جهش ملی شهر امام حسن و رفع مسئله اجرایی در سایت اجرایی شهر دیلم عملیات اجرایی نهضت ملی جهش تولید مسکن این دو شهر به‌زودی شروع می‌شود.  

مدیرکل شهری و شوراهای استانداری بوشهر با بیان اینکه هدف نهایی تولید مسکن در این طرح خانه دار شدن دهک‌های پایین جامعه است خاطر نشان کرد: اینکه در پرداخت تسهیلات برای محاسبه سود، دهک‌های مختلف جامعه دیده شده‌اند، نشان از اهتمام جدی دولت مردمی آیت الله رئیسی به قشر ضعیف و کم درآمد است.

رستم‌پور افزود: با تعامل خوب و هم‌افزایی که بین دستگاه‌های دولتی، شوراهای اسلامی و شهرداری‌ها دراستان ایجاد شده نتیجه بخش بودن طرح نهضت ملی مسکن امیدوار هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح مسکن ملی جهش تولید مسکن شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۸۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است

 ارسلان مالکی  در جلسه شورای مسکن در استانداری لرستان اظهار داشت: نمی‌توان برای این ۱۰۰ هزار خانواده بدون مسکن برنامه نداشته باشیم، بلکه باید این موضوع رسیدگی و حل آن نیازمند یک هم افزایی و همدلی بین دستگاهی است.

وی افزود: با مطالعه و بررسی‌های انجام شده ظرفیت‌های استان لرستان شناسایی شده است که نیازمند همکاری سایر دستگاه‌ها هستیم و در این بین سازمان جهاد کشاورزی نقش موثرتری دارد تا مساله تامین زمین حل شود.

رییس سازمان ملی زمین و مسکن یادآور شد: برای حل مشکل زمین می‌توان از زمین‌های دستگاه‌های مختلف بهره گرفت که اجازه قانونی وجود دارد.

مالکی با تاکید بر اینکه مساله تامین زمین مسکن را باید بعنوان یک مساله جدی در لرستان مورد توجه باشد، گفت: لرستان در ارزیابی‌های مسکن ملی آخرین استان است که باید با همدلی و همکاری از مرحله تامین زمین عبور کمیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در سفر‌های استانی سایر استان‌ها از مرحله تامین زمین گذشته اند و ملاک ارزیابی‌ها تعداد وحد‌های تحویل داده شده است در لرستان، اما متاسفانه پس از گذشت سه سال از دولت همچنان در مرحله تامین زمین باقی مانده است.

لرستان و ظرفیت ساخت دهکده شهری

روح اله اکبری، مشاور وزیر راه و شهرسازی نیز در جلسه شورای مسکن با تاکید بر اینکه لرستان از ظرفیت خوبی برای ساخت دهکده شهری برخوردار است، گفت: دهکده شهری چیزی بین شهر و روستا است که در کشاورزی باغات حفظ می‌شود.

وی افزود: با توجه به امکاناتی اعم از آب و برق و سایر خدمات رفاهی که در روستا‌ها فراهم شده است بنوعی زیرساخت لازم برای دهکده‌های شهری فراهم است و فرایند تصویب ساخت آن در داخل استان قابل حل و فصل است.

اکبری با انتقاد از اینکه برخی دستگاه‌ها در اجرای مسکن ملی موضع سلبی دارند گفت: این طرح یک فعالیت بین بخشی است و نیاز به همکاری سایر دستگاه‌ها وجود دارد.

مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: استان لرستان به لحاظ توپوگرافی خشنی که دارد از نظر تامین زمین مورد نیاز شرایط سخت تری دارد، اما در بخش‌هایی از جمله بافت فرسوده سهم استان پررنگ‌تر در نظر گرفته شده است.

مهلت یک هفته‌ای استاندار لرستان برای تامین زمین طرح نهضت ملی مسکن

استاندار لرستان هم در این جلسه ضمن تعیین مهلت یک هفته‌ای برای تامین زمین طرح نهضت ملی مسکن، خواستار همکاری جدی دستگاه‌های مسئول در تامین زمین مورد نیاز ۱۱۶ هزار واحد مسکونی سهم لرستان شد.

ابوطالب شفقت با اعلام مهلت یک هفته‌ای به معاونت امور عمرانی استانداری، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، مسکن و شهرسازی و سایر اعضا آنها را موظف به ارائه آمار کسری زمین در روستا و شهر، شناسایی و تامین زمین مورد نیاز کرد.

وی با اشاره به اینکه مالکیت زمین در کشور از سه حالت خارج نیست، افزود: زمین‌های شهری متعلق به مسکن و شهرسازی است که باید آنرا بر اساس قانون و مجوز لازم در اختیار دولت برای ساخت و ساز قرار دهد، یا در بخش روستایی دولت گسترش داده که بخشی از زمین‌های زارعی خود مالکی در طرح هادی روستا قرار گرفته اند که بنیاد مسکن اجازه ساخت را صادر نماید و بخشی منابع طبیعی که آنهم می‌شود سهم دولت بنیاد مسکن و منابع طبیعی کمک کنند واگذار شود.

وی اضافه کرد: بافت‌های فرسوده و زمین‌های متعلق به شهرداری که با رابطه مناسب دولت و شهرداری باید آنها هم به ظرفیت زمین‌های طرح ملی اضافه شود.

استاندار لرستان با تاکید بر تدوین جدول شهر‌ها و روستا‌های بلاتکلیف در تامین زمین افزود: پس از عبور از این سه راه حل مسکن و شهرسازی و منابع طبیعی موظفند کسری زمین را تامین کنند.

شفقت افزود: اگر شرایط لازم در استان مهیا و قوانین کشوری اجازه واگذاری نداد از طریق هیئت دولت و وزرای محترم موضوع را پیگیری و به نتیجه خواهیم رساند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • ‌اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  •  اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در شمال سیستان و بلوچستان تامین شد
  • تامین زمین برای ساخت ۹۰ هزار واحدطرح مسکن ملی درشمال سیستان وبلوچستان
  • تامین زمین برای ۹۰ هزار واحد مسکن ملی در سیستان و بلوچستان
  • تامین زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در شمال سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است
  • تامین زمین برای ساخت هشت هزار و ۵۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان های سراوان و گلشن
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان