Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز، «پرهام رضایی »در حاشیه هشتاد و پنجمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی البرز گفت: قرار است این آزمایشگاه های مرجع با همکاری آزمایشگاه های همکار آزمون در استان تاسیس شود.

وی  تسهیل در صدور گواهی سلامت توسط سازمان غذا و دارو را به عنوان پیش نیاز صدور گواهی قرنطینه برای محصولات گیاهی صادراتی استان عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز  گفت: بر اساس گزارش معاونت غذا و داروی استان، در زمان حاضر تایید سلامت تمامی محصولات گیاهی صادراتی توسط سازمان غذا و دارو منتفی است.

وی ادامه داد: با توجه به نامه ارائه شده در اول اسفند ماه سال جاری از سوی وزیر جهاد کشاورزی، مقرر شده است که تنها برای محصولاتی مشتمل بر گوجه فرنگی، خیار، بادمجان، سیب درختی و فلفل پروانه بهداشتی مبنی بر تایید سلامت محصول توسط سازمان غذا و دارو صادر شود.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز گفت: در سطح استان جلساتی با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی در حوزه معاونت غذا و دارو و آزمایشگاه های همکار آزمون برگزار و پتانسیل های البرز در راستای تعیین و صدور گواهی سلامت برای محصولات صادراتی کشاورزی از مبدا استان مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفته است.

وی توضیح داد: فهرستی از اسامی آزمایشگاه های همکار آزمون فعال در البرز که می توانند در کنار معاونت غذا و دارو استان در فرآیند تعیین و صدور گواهی سلامت محصولات کشاورزی صادراتی استان اقدامات لازم را انجام داده و فعالیت کنند، به آزمایشگاه مرجع در تهران ارسال شده است.

رضایی در ادامه تشریح کرد: مسوولان دانشگاه علوم پزشکی استان در معاونت غذا و دارو با همکاری آزمایشگاه های مربوطه به دنبال راه اندازی آزمایشگاه های مرجع سنجش سلامت محصولات صادراتی و صدور گواهی برای آن اقلام در جهت تسهیل فرآیندها هستند.

وی افزود: مسئولان حوزه معاونت و غذا و دارو استان پیش فاکتور خرید دستگاه های مورد نیاز راه اندازی آزمایشگاه‌های مرجع را دریافت کرده و به واسطه وزارت بهداشت با مجموعه هایی هماهنگ شده اند تا از طریق هیات امنای ارزی استان خرید این دستگاه ها و تجهیزات مربوطه انجام شود.

خودروسازان البرز سه هزار میلیارد تومان مطالبات معوق دارند

در این نشست دبیر انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور  نیز در سخنانی به  مشکلات قطعه سازان خودرو اشاره کرد و گفت: قطعه سازان استان مبالغی به عنوان بدهی باید به نظام بانکی کشور پرداخت کنند که مربوط به خرید دین یا حد اعتباری است.

«آرش محبی نژاد»  افزود: درخواست ما از بانک های عامل استان این است که اخذ اصل بدهی قطعه سازان را در قالب حد اعتباری تمدید کنند؛ چون اثر تورمی و یا مخرب بانکی ندارد و قطعه سازان بهره آن را نیز تا ریال آخر پرداخت خواهند کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه قطعه سازان استان البرز بیش از ۳ هزار میلیارد تومان مطالبات معوق دارند، افزود: کل مطالبات آنها نیز حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان است، به همین دلیل است که به راحتی نمی توانند بدهی خود به شبکه بانکی کشور را پرداخت کنند، نیاز است که در سطح بانک های عامل استان و در قالب تمدید حد اعتباری دریافت این بدهی از قطعه سازان حدود ۶ ماه تا یکسال به تاخیر افتد والبته بهره آن نیز از سوی بانکها دریافت شود.

دبیر انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور افزود: در اسفند ماه سال جاری رقم اقساطی که  قطعه سازان استان باید به بانک ها پرداخت کنند، برابر هزار میلیارد تومان است و با توجه به حجم مطالبات خود توان پرداخت آن را ندارند.

وی در ادامه با طرح دیگر مشکل خودروسازان با نظام بانکی در مورد عدم همخوانی رقم سود و بهره با عدد بلوکه بخشی از تسهیلات اعطایی به آنها گفت: به عنوان نمونه برای تسهیلات با بهره بانکی ۲۵ درصد، برخی بانک ها تنها ۱۵ درصد از تسهیلات واگذار شده به قطعه سازان را بلوکه می‌کنند اما متاسفانه این رقم از سوی تعدادی بانک های عامل برابر ۲۵ درصد لحاظ می شود.

محبی نژاد در بخش دیگری با اشاره به بدهی های خودروسازان به تامین اجتماعی یا امور مالیاتی گفت: انتظار ما این است که اگر خودروسازان در قالب تهاتر با قطعه سازان این مسوولیت را بپذیرند که بدهی آنها به نهادهای مربوطه را پرداخت کنند، این اقدام با پیگیری و اخذ مجوزهای لازم از سوی مسئولان دولتی به صورت پایلوت در البرز انجام شود.

دبیر انجمن تخصصی صنایع همگن تولیدکنندگان قطعات خودرو استان البرز در بخش دیگری در مورد استفاده از اتباع بیگانه به عنوان نیروی کار در سطح صنایع قطعه سازی استان عنوان  کرد: با توجه به نتایج حاصل از جلسه کارشناسی شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مقرر شد به شرط آنکه افراد مذکور کارت اقامت داشته باشند و به ازای هر نفر از اتباع بیگانه پنج  نیروی کار ایرانی را بکار گیرند، این استخدام صورت گیرد.

 استان البرز دارای سه هزار و ۵۰۰  واحد تولیدی و صنعتی است.

برچسب‌ها البرز توسعه اقتصادی اشتغال زایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز توسعه اقتصادی اشتغال زایی البرز توسعه اقتصادی اشتغال زایی هزار میلیارد تومان معاونت غذا و دارو استان البرز پرداخت کنند قطعه سازان صدور گواهی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۹۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امیرحسن زرنانی با بیان اینکه امسال محور اصلی همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، نقش آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت است، گفت: درهمایش امسال که از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، ۲۵ محور علمی وجود دارد و ۴۵ کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.
دبیر علمی پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی افزود: مطالب علمی در کارگاه‌ها براساس نیازسنجی‌ها ارائه می‌شود و پیش بینی می‌شود ۸ هزار نفر از همایش امسال بازدید کنند و ۳۵۰۰ نفر تاکنون در بخش علمی ثبت نام کرده اند که نسبت به پارسال افزایش مخاطب شاهد هستیم.

آزمایشگاه‌ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

امیرحسن زرنانی درباره نقش شرکت‌های دانش بنیان حاضر در این همایش درباره افزایش سطح علمی مخاطبان و شرکت‌های مخاطب همایش گفت: هرچه دستگاه‌ها دقیق‌تر عمل کنند می‌توانند در تشخیص بهتر موثر باشند؛ نقش شرکت‌های تولیدی کیت‌های آزمایشگاهی و تولید کیت‌های استانداد در ارائه خدمات آزمایشگاهی مهم است وقتی تشخیص درست و سریع اتفاق بیافتد، تشخیص پزشک نیز صحیح و به نفع بیمار خواهد بود.

دبیرعلمی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره اینکه با وجود بیش از ۵ هزار آزمایشگاه در سطح کشور، نقش آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت به چه صورت است، افزود: آزمایشگاه‌ها مهم‌ترین پایه سلامت در کشور هستند و به عنوان عوامل کمک کننده درتشخیص بیماری‌های بالینی به شمار می‌آیند؛ پزشک با توجه به علائم بالینی بیمار، ممکن است دچار تردید شود که آزمایشگاه‌ها می‌توانند این موارد را برطرف کنند.

زرنانی گفت: آزمایشگاه‌ها درنظام سلامت نقش پایه و محوری دارند در سطوح پزشکی مانند تشخیص بیماری‌های عفونی، انگلی، سرطان، خودایمنی و متابولیک، آزمایشگاه‌ها کمک کننده هستند.

دبیرعلمی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بالین خوب یعنی تشخیص خوب و تشخیص خوب یعنی استفاده از تجهیزات یک آزمایشگاه خوب لذا آزمایشگاه‌ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند.

فعالیت ۴۰ هزار نفر در ۶ هزار آزمایشگاه کشور


همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: امسال سعی کردیم با توجه به مشکلات و مسائل روز آزمایشگاهی و پیشرفت‌های فن آوری، نیاز‌های روز همکاران خدمت رسان در درمان را برآورده و با فن آوری و مسایل جدید آزمایشگاه‌ها آشنا کنیم.

دبیر اجرایی پانزدهمین همایش بین المللی افزود: در صورتی که به نقش و جایگاه آزمایشگاه در نظام سلامت پرداخته شود بسیاری از برنامه‌های اجرایی در سطح ملی با کمک آزمایشگاه‌های علمی صورت می‌گیرد و همکاران با داده‌های این آزمایشگاه‌ها در مراکز درمانی گروه مراقبت را هدایت می‌کنند از این رو برگزاری اینگونه همایش‌ها با اهمیت است.

دیگر خبرها

  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • تجهیز آزمایشگاه خدمات جامع سلامت روستایی لادیز میرجاوه به دستگاه سل کانتر
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • سنجش ۱۷ هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری