Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر قادری روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی و بررسی مشکلات بخش تولید این شهرستان اظهار داشت: راه اندازی یک پنجره واحد برای صدور مجوزهای الکترونیکی اقدام بسیار مناسبی برای جلوگیری از موازی کاری، تسریع در روند استعلام ها و کاغذبازی های اداری است تا سرمایه گذاران در کمترین زمان ممکن نسبت به درخواست های خود به نتیجه برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی صدور برخی از مجوزها بین یک تا  2 سال طول می کشد، ادامه داد: بر اساس مصوبه هیات مقررات زدایی و تسهیل فضای کسب و کار، همه دستگاه‌های مرجع صدور مجوزهای کسب و کار باید حداکثر تا ۱۸ اسفندماه مدارک مورد نیاز برای صدور مجوزهای کسب و کار را در درگاه ملی مجوزها که از سوی وزارت اقتصاد ایجاد شده قرار دهند.

فرماندار ویژه مهاباد اظهار داشت: با تصویب این مصوبه گام مهمی در راستای تسهیل صدور مجوزهای کسب‌ و کار برداشته شد چرا که جلوی سنگ‌اندازی و مانع‌تراشی‌های دستگاه‌های مختلف را می‌گیرد و سرمایه گذاران دیگر نیازی نیست برای ایجاد فعالیت های تولیدی کلی زمان و هزینه صرف کنند و درگیر کاغذبازی‌های اداری شوند.

قادری تاکید کرد: تمام تلاش مسوولان در دولت سیزدهم برای رفع موانع و پشتیبانی از تولیدات داخلی است تا علاوه بر رفع نیازهای داخلی بتوان در امر اشتغالزایی نیز فرصت های لازم را برای جوانان فراهم کند.

به گزارش ایرنا، فرماندار مهاباد امروز از کارخانه های قند پنج هزار تنی مروارید مهاباد و واحد تولیدی بالشتک و تیغه برف پاک کن البرز مهاباد بازدید و مسایل مربوط به واگذاری زمین و اخذ پروانه کسب این واحدها را بررسی کرد.  

آذربایجان‌غربی از نظر صنعتی یکی از استان‌های کم‌برخوردار کشور به شمار می‌رود اما با اجرای قانون خروج از رکود تدوینی، اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان به مدار تولید و جذب سرمایه آغاز شده‌است.

برچسب‌ها مهاباد آذربایجان غربی بهبود کسب و کار اشتغال زایی بهبود فضای کسب و کار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاباد آذربایجان غربی بهبود کسب و کار مهاباد آذربایجان غربی بهبود کسب و کار اشتغال زایی بهبود فضای کسب و کار صدور مجوزهای کسب کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۹۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت
  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود