Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@02:19:23 GMT

آب دریا نباید وارد زمین های کشاورزی خوزستان شود

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۳۹۶۲۳

آب دریا نباید وارد زمین های کشاورزی خوزستان شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا فتوحی ظهر امروز چهارشنبه در نشست شورای کشاورزی خوزستان اظهار کرد: کشاورزی یکی از مهمترین موضوعات خوزستان است و این مسئله باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی افزود: همه باید با همفکری و هم افزایی به سازمان جهاد کشاورزی کمک کنیم تا جایگاه تولید محصولات کشاورزی در خوزستان از نظر کیفیت، اقتصادی بودن و افزایش درآمد روستاییان ارتقا یابد و به جایگاه مطلوبی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی استاندار خوزستان با تاکید بر اهمیت افزایش تولید در واحد سطح تصریح کرد: جهاد کشاورزی استان در تلاش است تا بتوانیم از سطوح تحت کشت در خوزستان بیشترین تولید را داشته باشیم.

وی تاکید کرد: در مناطق جنوبی خوزستان باید از پیشروی آب دریا به سمت اراضی کشاورزی و شور شدن این اراضی جلوگیری شود و در این زمینه نیز باید اثر گذاری رودخانه‌ها را در این مناطق افزایش دهیم.

فتوحی عنوان کرد: ما باید بتوانیم منابع آبی کشور را به سمت مناطق جنوبی خوزستان هدایت کنیم تا مانع ورود آب شور دریا به اراضی کشاورزی شویم زیرا شور شدن این اراضی می‌تواند بسیار مشکل‌ساز شود.

وی درباره سوخت رسانی به ماشین آلات کشاورزان بیان کرد: کشاورزان قشر تولید کننده کشور هستند و هدف ما کمک به مراکز تولیدی است و از این رو باید با مانع زدایی و کمک به سوخت رسانی به کشاورزان، مشکلات آنها را در این زمینه حل کنیم.

کد خبر 5431848

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری خوزستان کشاورزی خوزستان منابع آبی ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا تبریز بارش برف واکسن کرونا شیراز سنندج گرگان بارش باران اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۹۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: طرح جهش تولید در دیمزارهای استان از کشت در ۳۰ هزار هکتار به ۶۰ هزار هکتار در استان رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر امروز در حاشیه همایش جهش تولید در دیمزارها، اظهار داشت: تولید گندم به عنوان گسترده‌‍ترین‌ساز و کار اقتصادی بخش کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری است.

وی با اشاره به مشارکت 40 هزار کشاورز در تولید گندم در استان، عنوان کرد: 10 هزار ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی، 12 هزار تن نهاده‌های کود شیمیایی و بیش از  15 هزار تن بذر در تولید گندم در استان استفاده می‌شود که باعث شده گسترده ترین فعالیت‌های بخش کشاورزی استان را شامل شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در دنیا بیش از 60 درصد غذای تولیدی خود را از طریق آب سبز و آب باران کشت می‌کنند، ادامه داد: این مسئله در کشور حدود 20 درصد است.

برزگر با بیان اینکه در برنامه الگوی کشت، جهش تولید در دیمزارها با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) از سال گذشته در استان شروع شد، افزود: امسال دومین سال جهش تولید در دیمزارها در استان اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه سطح کشت از 30 هزار هکتار به 60 هزار هکتار در سال جاری در جهش تولید در دیمزارها رسید، خاطرنشان کرد: خدمات فنی و مهندسی باعث مشارکت بخش کشاورزی و کشاورزان در این طرح شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اضافه شدن 65 دستگاه کشاورزی به ناوگان ماشین‌آلات کشاورزی استان، اظهار کرد: تنوع بذری غلات دیم و تخفیفات بیمه‌ای از دیگر ثمرات این طرح در استان بود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد