Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ایستگاه پرورش و اصلاح نژاد گوسفند کردی شیروان گفت: تلفات در گله های بومی گوسفند کردی در فصل زایش بسیار است که با توجه به برنامه های مدیریتی این ایستگاه از ۲۰ درصد پارسال اکنون به چهار درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، حمید کاظمیان اظهار داشت: امسال حدود ۲۴۰ راس بره با میزان ضریب دوقلوزایی ۲۲ درصد تا کنون داشتیم که میزان تلفات ۶ راس بوده و سه راس هم به دلیل مشکلات مادرزادی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در کشورهای پیشرفته مثل آمریکا میزان تلفات در دام سبک ۲ درصد است که در کشور ما در بهترین حالت بین ۳۰ تا ۱۵ درصد که متاسفانه عدد بالایی است.

کاظمیان اضافه کرد: همزمان با بهبود صفت چند قلوزایی در یک نژاد باید در صفاتی مانند شیردهی، ماندگاری بره ها تا سن شیرگیری ( صفت بقاء ) و ضریب تبدیل و سرعت رشد کار شود که هدف اصلی ایستگاه این موضوع است.

مدیر ایستگاه پرورش و اصلاح نژاد گوسفند کردی شیروان گفت: در اصلاح نژاد برای بهبود ژنتیکی ۲ راهکار آمیخته گری و انتخاب با دام های برتر است و اصلاح نژاد با انتخاب دام‌ها و طیور برتر از لحاظ ژنتیکی و با کمک روش‌های آمیزشیِ مناسب، دام و طیور برتر را ایجاد می‌کند.

کاظمیان افزود: در برنامه‌های اصلاح نژاد دام هدف این است که حیوانات دارای ظرفیت ژنتیکی بالاتر از میانگین اجتماع جامعه شناسایی و انتخاب شده و از آنها به‌عنوان والدین نسل بعد استفاده شود بدین ‌ترتیب، انتظار می‌رود که میانگین ظرفیت ژنتیکی نتایج بیشتر از میانگین نسل والدین باشد.

گوسفند نژاد کردی یکی از نژاد های گوسفند دنبه دار بوده که هدف اصلی پرورش آن تولید گوشت است که منطقه پراکنش عمده این نژاد خراسان شمالی است و عمدتا به صورت سنتی و عشایری در مراتع پرورش می یابند.

در این راستا ایستگاه اصلاح نژاد گوسفند کردی شیروان با هدف نگهداری، خالص سازی و اصلاح نژاد گوسفند کردی با تولید و توزیع قوچ های خالص کردی با راندمان تولیدی بالا به عنوان پشتوانه ای در جهت افزایش راندمان اقتصادی و سودآوری دامداران منطقه فعالیت می کند.

ایستگاه اصلاح نژاد گوسفند کردی شیروان به عنوان یکی از ذخایر ژنتیکی مهم و سازگار با شرایط اقلیمی استان است.

این ایستگاه در سال ۱۳۶۸ در روستای حسین آباد این شهرستان، در زمینی به وسعت ۱۰ هکتار تاسیس شد که گوسفندان این مجموعه هر دو سال سه بار زایش دارند.

۵۵۰ هزار راس هزار راس دام سبک و ۱۸ هزار راس دام سنگین در شهرستان شیروان نگهداری می شود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشکلات رشد جامعه والدین گوشت خراسان شمالی رشد گوشت اصلاح نژاد گوسفند کردی اصلاح نژاد گوسفند کردی شیروان اصلاح نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۰۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سعید پرشی گفت: دستگاه جت پرشر از جمله دستگاه‌های مهم مورد استفاده برای از بین بردن رسوبات درون تیوب‌ها و لوله‌های کندانسور‌ها و مبدل‌های حرارتی با استفاده از فشار بالای آب است که در موارد ضروری از آن استفاه می‌شود.


وی افزود: کندانسور‌ها از تجهیزات مهم و حساس نیروگاه رامین اهواز هستند که وظیفه تبدیل بخار خروجی از توربین به آب برای استفاده مجدد در فرآیند تولید را به عهده دارند که این تجهیز به مرور زمان دچار رسوب گذاری و مسدودی لوله‌ها و نهایتا باعث کاهش خلاء و کاهش تولید برق می‌شوند.


پرشی ادامه داد: با توجه به اهمیت این تجهیز، با همت و تلاش متخصصان نیروگاه اقدام به بازسازی و رفع چالش‌های فنی یک دستگاه جت پرشر دیزل مستعمل  تیپ  ۲۲۵ z و همچنین بهینه سازی تغییر سیستم خنک کنندگی پلانجر‌ها از آب به روغن و استفاده از subass group guide sleeve  مدرنیزه در هد پمپ کردیم که هم اکنون نیز آماده بهره برداری و استفاده جهت رسوب زدایی کندانسور‌ها است.


سرپرست معاونت نگهداری و تعمیرات نیروگاه رامین اهواز می‌گوید: هزینه خرید دستگاه مشابه را حدود  ۱۵ میلیارد تومان و هزینه بازسازی این دستگاه مستعمل براساس مبلغ پیشنهادی پیمانکار حدود ۳ میلیارد تومان بوده که متخصصان نیروگاه رامین با صرف هزینه ۳۲۰ میلیون تومانی توانستند این دستگاه را بازسازی کنند و سبب صرفه جویی بیش از ۲/۵ میلیارد تومان شده است.

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • اصلاح نژاد ۱۵ هزار راس دام سبک در استان همدان
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز