Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار همدان گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، ایجاد ۲۳ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای سال آینده در این استان تعهد شده و در دستور کار قرار گرفته که البته این تعداد هدف نهایی نیست و به عنوان پایه و حداقل تعیین شده است.

علیرضا قاسمی فرزاد روز چهارشنبه در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان همدان که با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، افزود: به رغم برنامه ریزی و ارقام تعهد شده، سقف اشتغال‌زایی استان در سال ۱۴۰۱ را همت بلند، تلاش و پشتکار مدیران در دستگاه های اجرایی مرتبط تعیین می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: برنامه های منسجم و دقیقی در حوزه ایجاد فرصت های شغلی استان همدان در سال ۱۴۰۱ طراحی شده  که برهمین اساس برش های شهرستانی و دستگاهی آن نیز تدوین و ابلاغ شده است.

قاسمی فرزاد تاکید کرد: در سال ۱۴۰۱ با توجه به تمدید برنامه ششم توسعه، یک برنامه مجزا بر اساس رویکردهای توسعه محور استان در راستای رونق تولید و توسعه فرصت های شغلی پایدار تهیه و تدوین می شود.

وی با اشاره به اینکه اساس این برنامه نگاه متناسب به تولید مبتنی بر ظرفیت های بومی منطقه و شهرستان است‌، تصریح کرد: استان همدان در حوزه های مختلف بهره مند از ظرفیت و توانمندی های گسترده ای است که از آن جمله می توان به تولید هنرصنعت مبلمان در ملایر و تویسرکان با شهرتی جهانی اشاره کرد.

نماینده عالی دولت در استان همدان افزود: شهر لالجین نیز در حوزه تولید به عنوان یک برند و نشان جهانی دارای قابلیت و ظرفیت ویژه و منحصربفردی است که از این توانمندی باید براساس برنامه در راستای توسعه همه جانبه و اشتغال زایی پایدار استفاده بهینه شود.

قاسمی فرزاد تاکید کرد: در همین ارتباط از ظرفیت قابل توجه و چشمگیر شهرستان ملایر در حوزه تولید انگور و فرآورده های مرتبط با آن و همچنین محصول جهانی گردو در شهرستان تویسرکان باید به خوبی و به نحوی شایسته برای افزایش تولید و ایجاد اشتغال مولد و پایدار استفاده کرد.

استاندار همدان با اشاره به اینکه بر همین اساس و براساس ظرفیت های موجود، برش اشتغال زایی هر شهرستان در استان تهیه می شود، اظهار داشت: اعتقاد داریم در حوزه اشتغال و کارآفرینی برنامه ها باید دانش بنیان باشد و پایه های شکل گیری آن نیز براساس مبنای علمی و کارشناسی تقویت شود.

وی ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان، افزود: در همین ارتباط از ظرفیت علمی اساتید، نخبگان و پیشکسوتان علمی در حوزه های تولید، صنعت، کشاورزی، گردشگری و خدمات با همکاری دانشگاه ابن سینا و پارک علم و فناوری استفاده می‌شود.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه نگاه ما به اشتغال مبتنی بر افزایش تولید است، گفت: تولیدی که متناسب با ظرفیت بازار و صادرات محور باشد بسیار ارزشمند است و برهمین اساس رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور توجه ویژه‌ای به حوزه تولید و اشتغال دارند که این موضوع نیز با قوت و قدرت در استان همدان اجرایی می شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه روند صدور مجوزها در حوزه تولید و اشتغال باید تسهیل شود، اظهار داشت: گاهی برای صدور مجوز باید ۲۷ مرحله طی شود که امیدواریم روزی برسد که مجوز فعالیت برای یک سرمایه گذار در کمتر از ۲۴ ساعت صادر شود.

وی با اشاره به اینکه کاهش زمان صدور مجوز نقش موثری در اشتغال زایی دارد، افزود: با یک اقدام هماهنگ بین بخشی باید در راستای سرعت بخشیدن به روند صدور مجوز و اعطای تسهیلات اقدام کرد.

استاندار همدان همچنین ضمن تاکید بر توجه ویژه بر مقوله توسعه و اشتغال روستایی، تصریح کرد: توسعه اشتغال روستایی موجب پیشگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها و حتی مهاجرت معکوس می شود.

نماینده عالی دولت در استان همدان در ادامه بر توسعه صنعت گردشگری نیز تاکید کرد و گفت: این استان با بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی، ظرفیت چشمگیر و قابل توجهی برای توسعه و رونق صنعت گردشگری با جذب گردشگر داخلی و خارجی دارد.

قاسمی فرزاد افزود: به عنوان مثال استان همدان به لحاظ بهره مندی از امکانات و تجهیزات قابل توجه و مدرن حوره بهداشت و درمان می تواند به قطب گردشگری سلامت با جذب بیماران از کشورهای منطقه از جمله عراق، منطقه کردستان عراق و دیگر کشورهای همسایه تبدیل شود.

/ایرنا

برچسب ها: همدان ، کار آفرینی ، ایجاد شغل لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Qn4

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: همدان کار آفرینی ایجاد شغل استاندار همدان قاسمی فرزاد استان همدان اشتغال زایی حوزه تولید صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۰۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله

استاندار ایلام از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و گفت: حفر این تعداد چاه در اشتغال‌زایی و توسعه و رونق اقتصادی استان موثر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حسن بهرام‌نیا امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با جمعی از کارگران و کارفرمایان با اشاره به نقش مهم کارگران در اقتصاد کشور، اظهار کرد: دستان پرتوان کارگران موجب گردش چرخ‌های اقتصاد کشور می‌شود بنابراین کار کردن ارزش بالایی دارد و کارگر باید احساس غرور کند.

وی با بیان اینکه در دوران انقلاب کارگران از تحصیلات عالیه برخوردار هستند، ادامه داد: حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور را جامعه کارگری تشکیل می‌دهد، نقش کارگران در راستای دوام و بقای هر نظامی برجسته است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه قبل از انقلاب کارگران با تحصن، نظام ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را سرنگون کردند، اضافه کرد: کارگران در سیاست نقشی تعیین کننده دارند و در نظام‌های سیاسی دنیا همواره بخش اعظمی از سیاست‌های کشور متأثر از نگاه و رویکرد کارگران است.

بهرام‌نیا تاکید کرد: برای ارتقا معیشت و بهبود وضعیت کارگران نیاز به اصلاح قانون کار و کارگری و کارفرمایی داریم و امید می‌رود که در مجلس جدید به موضوع کار، کارگر و دفاع از حقوق کارگران بیشتر توجه شود.

وی تصریح کرد: به لطف کارگران، استان ایلام از نظر ثبت اشتغال در سال ۱۴۰۱ رتبه نخست و در سال ۱۴۰۲ رتبه سوم را کسب کرد.

استاندار ایلام افزود: استان ایلام در حوزه کشاورزی، گردشگری، معدن، صنعت، نفت، گاز و پتروشیمی ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد که بخشی از این ظرفیت‌ها بالفعل شده است، با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها، شاهد اشتغال‌زایی و توسعه استان خواهیم بود.

بهرام‌نیا با اشاره به واحدهای آماده افتتاح استان از جمله فولاد ایوان، کاغذ سنگی چرداول، پتروشیمی هلیلان و ان اجی ال دهلران، افزود: با بهره‌برداری از این واحدها زمینه اشتغال نیروهای زیادی فراهم می‌شود.

وی از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و افزود: قرارداد توسعه میدان نفتی آذر (چنگوله) برای حفر ۱۹ حلقه چاه منعقد شده که در اشتغال‌زایی، توسعه و رونق اقتصاد استان بسیار مؤثر است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه مجوز پتروشیمی دره‌شهر صادر شده و به زودی کلنگ‌زنی می‌شود، افزود: پتروشیمی هلیلان با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی و پتروشیمی دهلران با ۵۲ درصد در حال اجرا است.

به گزارش ایمنا، پس از درخواست جامعه کارگری و کارفرمایی برای توجه ویژه به این قشر و انتصاب مشاور استاندار در امور کارگران، استاندار ایلام اعلام کرد مشاور استاندار در امور کارگران معرفی می‌شود.

کد خبر 748557

دیگر خبرها

  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان