Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، گزارش مرکز ملی آمار سلامت نشان داد در سال ۲۰۲۰ این میزان ۲۳.۸ مورد مرگ در ازای هر ۱۰۰ هزار تولد زنده در آمریکاست که بسیار بیش از کشورهای قابل مقایسه ای چون کانادا با نرخ ۷.۵ درصد در هر ۱۰۰ هزار تولد زنده است.

به طور کلی، ۸۶۱ زن به دلایل مادرانه فوت کرده اند که سازمان جهانی بهداشت آن را به عنوان مرگ در دوران بارداری یا در ۴۲ روز پس از پایان بارداری به هر علت مرتبط با بارداری شناسایی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۲۰۱۹، شمار مرگ و میر در هر ۱۰۰ هزار تولد زنده در آمریکا ۲۰.۱ درصد بود در حالی که این رقم در سال قبل از آن ۱۷.۴ درصد گزارش شد.

«دونا هویرت» نویسنده این گزارش به خبرگزاری فرانسه گفت: ما افزایش (موارد مرگ و میر) را در شمار گسترده ای از طبقات مشاهده کردیم و احتمالا کووید – ۱۹ به این مساله کمک کرده است. وی اما افزود که این بیماری در ۸۸ درصد از موارد اشاره نشده و از این رو تنها بخشی از یک تصویر کلی است.

با وجودی که آمریکا بیش از دو برابر برای هر نفر در بخش سلامت در مقایسه با متوسط کشورهای پردرآمد هزینه می کند، به لحاظ تاریخی در زمینه مرگ و میر مادران در مقایسه با هم رتبه های خود متفاوت تر است.

در سراسر جهان، مرگ و میر مادران در قرن بیستم به لطف پیشرفت در مراقبت های پزشکی همچون آنتی بیوتیک ها و بهداشت اولیه کاهش یافته است. اما در ایالات متحده برخلاف اکثر کشورهای دیگر، از سال ۲۰۰۰ این روند بالا گرفته است.

در واقع، آخرین باری که نرخ مرگ و میر مادران در آمریکا رسما بالا گزارش شد، سال ۱۹۶۸ بود، اگرچه یک روش جدید گزارش دهی در سال ۲۰۱۸ معرفی شد.

«یوجین دکلرک» استاد دانشگاه بوستون به خبرگزاری فرانسه گفت: اکثر کشورهای هم رتبه از نوعی مراقبت های بهداشتی جمعی برخوردار هستند، اما آنچه در آمریکا انجام می دهیم، تمرکز شدید روی مراقبت در زمان تولد است که با وجود خوب بودن، این واقعیت را در بردارد که زنان با وضعیت بهداشتی کمتری وارد بارداری می شوند.

یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ در نشریه آمریکایی سلامت عمومی نشان داد دسترسی محدود به سقط جنین که در ایالات های محافظه کار در سال های اخیر افزایش یافته است، با نتایج بدتر برای سلامت مادران مرتبط است.

اما نکته قابل توجه آن است که تفکیک نژادی ارقام سال ۲۰۲۰، نمایانگر نابرابری گسترده است.

آمار مرگ و میر مادران در هر ۱۰۰ هزار تولد، در زنان سیاهپوست ۵۵.۳ درصد بود در مقایسه با رقم ۱۹.۱ درصد در زنان سفیدپوست که البته همین رقم هم در مقایسه با کشورهای هم رتبه، رقم بالاتری را نشان می دهد.

در واقع، مطالعه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا در سال ۲۰۱۶ مشخص کرد مرگ مادرانه یک زن سیاهپوست با تحصیلات دانشگاهی ممکن است ۶۰ درصد بیش از یک زن سفید با تحصیلات کمتر از مقطع دبیرستان باشد.

به گفته «ابونی هیلتون» متخصص بیهوشی در دانشگاه ویرجینیا – شارلوتزویل و کارشناس نابرابری در مراقبت های بهداشتی، بارها نشان داده شده است که زنان سیاهپوست، از سطح یکسانی از درمان یا دارو برخوردار نمی شوند.

برچسب‌ها تبعیض نژادی واشنگتن ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبعیض نژادی واشنگتن ایالات متحده آمریکا تبعیض نژادی واشنگتن ایالات متحده آمریکا مرگ و میر مادران ۱۰۰ هزار تولد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۰۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳

شاخص کل بورس روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در نهایت با کاهش ۳۷۳۷ واحدی بر روی کانال ۲ میلیون و ۲۸۱ هزار و ۹۶ واحد آرام گرفت. گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ را بخوانید. به گزارش نبض بورس، بورس امروز ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ : خبر‌های مهم برای بورس امروز: ۱- خاندوزی: گفتگوی بسیارسازنده‌ای با همتای سعودی داشتیم. جناب فیصل ابراهیم با هر ۵ پیشنهاد ایران موافقت نمود و بر تدوین نقشه‌راه همکاری‌های اقتصادی بخش دولتی - خصوصی و سرعت در اجرای آن، تاکید کرد ۲- رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به رئیسی: با سیاست‌های بانک مرکزی منتظر شوک ارزی باشید ۳- دالبر افزایش نرخ گرفت: نرخ فروش برخی از محصولات این شرکت به جهت پوشش هزینه‌های ناشی از افزایش قیمت مواد اولیه و اقلام بسته بندی افزایش یافته است. ۴- کماسه بر اساس مصوبه هیأت مدیره شرکت تامین ماسه ریخته گری، با توجه به افزایش سطح عمومی قیمت‌ها و رشد قیمت تمام شده محصول تولید شده، هیأت مدیره با اعمال افزایش نرخ محصولات شرکت به طور متوسط حدود ۲۱% از تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ موافقت نمود. ۵- محصولات «شلیا» گران شد: شرکت مواد ویژه لیا اقدام به افزایش نرخ فروش محصول تیشو الیاف شیشه به مقدار ۲۳ درصد نموده است. ۶- «سیمرغ» میزان افزایش سرمایه را افزایش داد: شرکت سیمرغ تغییر خبر داد که میزان افزایش سرمایه از ۲۵.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال به ۳۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال شرکت سیمرغ که به تصویب هیئت مدیره رسیده است. ۷- مهم برای حکشتی: واگذاری سهام متعلق به دولت به سازمان تامین اجتماعی ۸- مجوز افزایش سرمایه ۱۰۰% وجامی از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی صادر شد ۹- حجم مبنای شرکت سرمایه‌گذاری جامی (وجامی ۱)، از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ معادل ۱۰ درصد سرمایه پایه شرکت (۲۵۰، ۰۰۰، ۰۰۰ سهم) لحاظ خواهد شد. ۱۰- افزایش سرمایه ۱۲۵ درصدی "ثفارس" به ثبت رسید. صف‌های خرید و فروش در پیش گشایش تعداد نماد‌های در صف خرید: 47 نماد | ارزش صف‌های خرید:  301.2 میلیارد تومان تعداد نماد‌های در صف فروش: 31 نماد | ارزش صف‌های فروش:  313.5 میلیارد تومان گزارش بازار: شاخص کل امروز ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ 

شاخص کل: 2 میلیون و 268 هزار و 845 واحد | کاهش 12226 واحدی | معادل منفی 0.54 درصد

شاخص کل قیمت وزنی-ارزشی: 470 هزار و 845 واحد | کاهش 2537 واحدی | معادل منفی 0.54 درصد

شاخص کل هم وزن: 750 هزار و 804 واحد | کاهش 6018 واحدی | معادل منفی 0.80 درصد

شاخص قیمت هم وزن: 420 هزار و 255 واحد | کاهش 3368 واحدی | معادل منفی 0.80 درصد 

شاخص آزاد شناور: 2 میلیون و 927 هزار و 63 واحد | کاهش 18969 واحدی | معادل منفی 0.64 درصد

شاخص بازار اول: یک میلیون و 758 هزار و 902 واحد | کاهش 11088 واحدی | معادل منفی 0.63 درصد

شاخص بازار دوم: 4 میلیون و 274 هزار و 728 واحد | کاهش 18335 واحدی | معادل منفی 0.43 درصد

شاخص سهامداران خرد امروز ۱۱ اردیبهشت  ۱۴۰۳ 

(شاخص ارزش دارایی سهامداران با دارایی کمتر از ۱۰ میلیارد تومان)

شاخص سهامداران خرد:  135 هزار و  655 واحد | کاهش 928 واحدی | معادل منفی 0.68 درصد

ارزش و حجم معاملات

تعداد معاملات: 295 هزار و 392 نوبت معاملاتی

ارزش معاملات: 36 هزار و 18 میلیارد ریال

حجم معاملات: 5 میلیارد و 779 میلیون برگه اوراق بهادار

ارزش دلاری بورس

ارزش دلاری بازار: 153 میلیارد دلار

نماد‌های تاثیرگذار

۷ نماد تاثیرگذار بر شاخص کل بورس: فولاد ، فملی ، شپنا ، شبندر ، وامید ، وبملت ، فارس

صف‌های خرید و فروش

تعداد نماد‌های در صف خرید: 54 نماد | ارزش صف‌های خرید: 1473 میلیارد تومان
سنگین‌ترین صفوف خرید: ملت ، ثزاگرس ، وسدید

تعداد نماد‌های در صف فروش: 56 نماد | ارزش صف‌های فروش: 3174 میلیارد تومان
سنگین‌ترین صفوف فروش: همگام ، فنرژی ، وثنو

سرانه خرید و فروش بازار

سرانه خرید: 20.1 میلیون تومان

سرانه فروش: 24.8 میلیون تومان

برترین عرضه و تقاضا

۳ نماد با برترین تقاضا در بورس:  ملت ، وسدید ، وتوس

۳ نماد با برترین عرضه در بورس:  فنرژی ، وثنو ، توریل

بیشترین و کمترین قیمت

۳ نماد با بیشترین افزایش قیمت در بورس: وتوس ، غشاذر ، دکوثر

۳ نماد با بیشترین کاهش قیمت در بورس: پاسا ، فسازان ، خلنت

ورود و خروج پول حقیقی:

میزان خروج پول حقیقی: 238 میلیارد تومان

۳ نماد با بیشترین ورود پول حقیقی: دعبید ، فروژ ، فزر

۳ نماد با بیشترین خروج پول حقیقی: فولاد ، خودرو ، زاگرس

نقشه بازار امروز ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳     

گزارش بازار هر روز راس ساعت ۱۳:۳۰ در نبض بورس منتشر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است