Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@07:35:37 GMT

پاتک روسیه به تحریم های آمریکا چیست؟

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۴۱۰۷۷

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، اما آمریکا و متحدانش هرگز پیش از این تلاش نکرده بودند یک اقتصاد ۱.۵ تریلیون دلاری را از تجارت جهانی حذف کنند و معلوم نیست حتی تحریم‌های غربی متحد تا چه حد مسکو را می‌تواند تحت فشار قرار دهد.

بررسی آمار تجاری سازمان ملل متحد و بانک جهانی نشان می دهد از زمان تحریم‌هایی که در سال ۲۰۱۴ در واکنش به ضمیمه شدن کریمه اوکراین به روسیه علیه مسکو وضع شدند، چین به بزرگترین مقصد صادرات روسیه تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هری برادمن، مذاکره کننده تجاری سابق آمریکا و مقام بانک جهانی که کارشناس مسائل چین و روسیه است، در این باره اظهار کرد: تحریم‌های جدید می‌تواند باعث شود روسیه تجارت غیردلاری که با پکن در تلاش برای دور زدن محدودیتها دارد را تقویت کند. مشکل تحریم‌ها به خصوص در مورد یک تولید کننده نفت مانند روسیه، شکاف در این سیستم خواهد بود. پکن ممکن است بگوید ما در یک بازار آزاد نفت می‌خریم و اگر نفت روسیه باشد هم فرقی ندارد.

کاخ سفید با اشاره به این که بیش از ۸۰ درصد از مبادلات ارزی روزانه روسیه و نیمی از تجارت این کشور به دلار است، اعلام کرد تحت فرمان اجرایی که روز دوشنبه توسط جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، امضا شد  موسسات در بخش خدمات مالی روسیه هدف تحریم‌های بیشتر قرار گرفته اند.

بایدن با اعلام مجموعه ای از تحریم ها در روز سه شنبه به تلافی دستور روسیه برای اعزام نیروهای نظامی این کشور به دو جمهوری خودخوانده در شرق اوکراین، اعلام کرد اقدام اقدام قاطعی را انجام می دهد تا مطمئن شود سختی تحریم‌های آمریکا، اقتصاد روسیه را هدف گرفته است.

با این حال حرف زدن از عمل کردن ممکن است راحت تر باشد چرا که روسیه در میان بزرگترین صادرکنندگان نفت، گاز طبیعی، مس، آلومینیوم، پالادیم و سایر کالاهای مهم در جهان قرار دارد.  قیمت نفت روز سه شنبه در واکنش به وخامت بحران در اوکراین، به سطحی صعود کرد که از سال ۲۰۱۴ بی سابقه بود.

طبق آمار بانک جهانی، روسیه در ۱.۹ درصد از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۰ سهیم بود که کمتر از ۲.۸ درصد در سال ۲۰۱۳ بود. در سال ۲۰۲۰ تولید ناخالص داخلی این کشور در سطح جهانی در رتبه یازدهم بود و روسیه بین برزیل و کره‌جنوبی قرار گرفت.

بازبینی آمار تجارت روسیه در پایگاه داده "راهکار تجارت بین الملل جهان" بانک جهانی نشان می‌دهد که وابستگی روسیه به تجارت طی ۲۰ سال گذشته کاهش پیدا کرده است. مقصدهای صادرات روسیه نیز تغییر پیدا کرده اند. هلند تا یک دهه پیش، به دلیل تجارت نفت بزرگترین مقصد صادراتی روسیه بود اما اکنون چین این نقش را گرفته است. خریدهای آلمان و انگلیس از روسیه تا حدودی ثابت مانده است در حالیکه واردات بلاروس رشد کرده است.

 چین بزرگترین منبع واردات روسیه مانده و تلفن همراه، رایانه، تجهیزات مخابراتی، اسباب بازی، منسوجات، پوشاک و قطعات الکترونیکی در میان اصلی‌ترین واردات روسیه از چین هستند. سهم چین از واردات روسیه از سال ۲۰۱۴ رشد کرده و همزمان، سهم آلمان به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کرده است.

 صادرات اوکراین به چین طی یک دهه گذشته به میزان چشمگیری کاهش پیدا کرده در حالی که صادرات بلاروس تغییر چندانی نداشته است.

بر اساس گزارش رویترز، طبق آمار بانک جهانی، بزرگترین صادرات اوکراین به روسیه در سال ۲۰۲۰ اکسید آلومینیوم، تجهیزات راه‌آهن، زغال سنگ، فولاد و اورانیوم بود.

منبع: ایسنا این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد نفت آمریکا صادرات انرژی تحریمها صادرات روسیه روسيه اخبار مرتبط تاجران نفتی امیدوارند ایران وارد بازار شود آمریکا امسال به یک واردکننده بزرگ نفت تبدیل می شود برنامه ژاپن برای خرید نفت از ایران دو مقام کاخ سفید عازم ریاض شدند شمخانی: بدعهدی آمریکا مهمترین تهدیدکننده هرگونه توافق است نوسان دلار در کانال ۲۶ هزار تومان ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال والکس نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها پاتک روسیه به تحریم های آمریکا چیست؟ سهام دلاری بخریم؟ وزیر صمت به افزایش مالیات سیگار اعتراض کرد قیمت خودروهای زوتی + جدول قیمت کامل (۴ اسفند ۱۴۰۰) اعتبار چک قدیم بدون محدودیت است/ هنوز ممنوعیتی برای پرداخت چک قدیمی وجود ندارد یخچال‌ فریزر ۲۰۰ میلیونی به بازار آمد! (جدول قیمت ها) تمدید مهلت ثبت نام در کنکور سراسری تا ۶ اسفند سفرهای نوروزی امسال برقرار است؟ چند مسکن مهر هنوز تحویل داده نشده است؟ ۲ واکسن داخلی ضد اومیکرون کد اخلاق می گیرند گزارش نشست پرالتهاب و جنجالی امروز مجلس / تکلیف سهام عدالت مشخص شد مذاکره وزیر نفت ایران با همتایان عراقی و ونزوئلایی خود ارزان ترین خودروی ساینا چند؟ + جدول قیمت کامل (۴ اسفند ۱۴۰۰) تحرکات روزانه صندوق های قابل معامله / ارزش معاملات صندوق های طلایی با افت ۶۸ درصدی همراه شد سود وام نوسازی مسکن اعلام شد هیات ایرانی بر خلاف طرف غربی مقتدر، مختار و مصمم است درخواست سنگاپور از مبتلایان به کرونای خفیف آمار ثبت نام در سجام منتشر شد + جزییات ریزش ۲۷ میلیون تومانی قیمت وام مسکن ​سفر باقری روزهای سرنوشت سازی را در مذاکرات وین رقم خواهد زد تزریق ۴۵۳ هزار دوز واکسن کرونا NFT صنعت موسیقی را متحول می کند اصل ۸۵ قانون اساسی چه می گوید؟ / شرقی: طرح صیانت به رفراندوم گذاشته شود تاکید پوتین بر قابل مذاکره نبودن منافع ملی واکنش آیت‌الله جوادی آملی به طرح صیانت پیش بینی شرایط فعلی اینترنت در مصاحبه قدیمی آذری جهرمی تصاویری از اولین خودروی تمام برقی مزدا موافقین طرح صیانت، نماینده چند درصد مردم هستند؟ + اینفوگرافیک خرید مزدا ۳ چقدر بودجه می خواهد؟ + جدول قیمت کامل (۴ اسفند ۱۴۰۰) این علایم آلرژی است یا کرونا؟ ۶۶۳۶ نفر در بهمن ماه از بانک تجارت تسهیلات ازدواج دریافت کردند قطعی شد؛ یزدانی و مرادمند سرباز شدند دریافت کپی مدارک شناسایی در بانک ها ممنوع شد آغاز کمپین انتخاباتی امانوئل مکرون از هفته آینده لطفا حرف نزنید تا این دو سال تمام شود عرضه سیب زمینی قطره چکانی شد پیام تبریک رییسی به امپراتور و نخست وزیر ژاپن افزایش تولید برق تا خرداد توزیع برنج‌ های خارجی با تاریخ نزدیک به انقضاء در فروشگا‌ه های زنجیره ای‌ + عکس طرح صیانت باید به صحن مجلس بازگردد تولید خودرو بیشتر شد یا کمتر؟ مالیات پزشکان تعیین شد حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ خودرویی گران تر از آپارتمان های منطقه ۲۲ + جدول قیمت کامل (۴ اسفند ۱۴۰۰) جزییات چهارمین روز بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱؛ جلسه عصر تحولات کرونا در ایران و جهان، تا اکنون طرح صیانت امکان اجرا دارد؟ نحوه پرداخت سود سهام عدالت متوفیان قیمت بلیت های جام جهانی؛ برای قطری ها تقریبا مجانی! + عکس ثروت افسانه‌ای پوتین؛ دارایی‌های رییس جمهوری روسیه چقدر است؟ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نفت آمریکا صادرات انرژی تحریمها صادرات روسیه روسيه جدول قیمت کامل ۴ اسفند ۱۴۰۰ بانک جهانی طرح صیانت پیدا کرده تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۱۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۳ سنت معادل ۰.۴۰ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۲۹ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز دوشنبه پس از بالا رفتن قیمت نفت خام عربستان برای فروش به اکثر مناطق و همچنین کمرنگ شدن دورنمای آتش‌بس در غزه افزایش یافت. بدین ترتیب ترس از گسترش جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در منطقه نفت‌خیز خاورمیانه تشدید شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 33 سنت معادل 0.40 درصد افزایش به 83 دلار و 29 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 36 سنت معادل 0.46 درصد افزایش 78 دلار و 47 سنت معامله می‌شود.
عربستان قیمت رسمی فروش نفت خام خود به آسیا، شمال غرب اروپا و منطقه مدیترانه را در ماه ژوئن افزایش داده که حاکی از افزایش تقاضا در این مناطق در فصل تابستان است.

مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شدعربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد

هر دوی این شاخص‌های نفتی بیشترین کاهش قیمت هفتگی طی سه ماه گذشته را در هفته گذشته تجربه کردند. نفت برنت بیش از 7 درصد و نفت آمریکا 6.8 درصد از ارزش خود را طی یک هفته گذشته از دست داد. انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و به تعویق افتادن احتمالی زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی این کشور از دلایل کاهش قیمت نفت بود.
آغاز دوباره مذاکرات برای آتش بس در غزه هم تاثیر مخاطرات ژئوپلیتیکی در افزایش قیمت نفت را کاهش داده بود.
اما دورنمای رسیدن به یک قرارداد آتش‌بس کمرنگ شده است. حماس خواستار پایان جنگ در ازای آزادسازی گروگان‌ها شده و بنجامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی این درخواست را رد کرده است.
از طرف دیگر، شرکت‌های انرژی آمریکا تعداد چاه‌های فعال نفت و گاز خود را برای دومین هفته پیاپی کاهش داده‌اند. تعداد چاه‌های نفت آمریکا تا 499 حلقه پایین آمده که بیشترین کاهش هفتگی از نوامبر 2023 را نشان می‌دهد.
انتهای پیام/1

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
  • تحریم عاملی برای خودکفایی و پیش برندگی در کشور شده است