Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-یکی از مهم‌ترین وظایف مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران این است که در چارچوب سیاست‌گذاری حکمرانی شهری حضور داشته باشد و نظریه مبنای مدیریت شهری را ارئه و در اجرا نیز مدیریت شهری را همراهی کند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، میثم مظفر عضو شورای اسلامی شهر تهران در نشست با رئیس و معاونین مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران گفت: یکی از مهم‌ترین وظایف مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران این است که در کل چارچوب سیاست‌گذاری حکمرانی شهری حضور داشته باشد و نظریه مبنای مدیریت شهری را ارائه و در اجرا نیز مدیریت شهری را همراهی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: مسائل شهری می‌بایست ابتدا با استفاده از تکنیک‌های متنوّع اولویت‌بندی شوند و سپس در دستور کار قرار گیرند و رویکرد مناسب برای حل آن انتخاب شود.
مظفر در ادامه با اشاره به نحوه سیاست گذاری در مسائل شهری گفت: برای حل مسائل، چالش های نظری و دوگانه‌های متضادی داریم که باید استراتژی متناسب با آن‌ها انتخاب شود.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران در تشریح چگونگی حل مسایل شهری گفت: جهت نیل به اولویت بندی مسایل شهر و حل آنها می بایست هفت مرحله ی مساله شناسی، تعیین موضوع، تعیین رویکرد مناسب، تدوین سیاست، مشروعیت بخشی به سیاست تدوین شده، اجرای سیاست و سنجش و ارزیابی آن در دستورکار قرار بگیرد و مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در تمامی این مراحل جایگاه ویژه دارد.
مظفر افزود: مرکز مطالعات باید نگاه جامعی داشته باشد و با رویکردی هوشمندانه از مرحله شناسایی مشکلات تا به اجرا درآوردن و اثریابی حضور داشته باشد و در اجرای آنها در کنار مجریان و مدیران قرار بگیرد. اینکه در انبوه مسائل و با منابع محدودی که شهرداری تهران دارد، چه موضوعی در دستور کار قرار گیرد اهمیت ویژه‌ای دارد. متاسفانه در کشور به مسائل از پنجره علم و دانش نگریسته نمی‌شود.
مظفر با اعتقاد به اینکه مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران باید در تعیین نظریه مبنایی شهرداری تهران نقش داشته باشد، گفت: باید مشخص شود که پارادایم نظری شهرداری تهران چیست؟ اگر بخواهیم گزینه های منبعث از دین را اجرا کنیم، می بایست رابطه میان علم و دین مشخص شود.
او افزود: آیا اساسا علم و دین با هم اشتراک یا امتزاج دارند؟ در تعریف من علم و دین در یک مسیر هستند. آنچه در حال حاضر، فقدان آن احساس می‌شود این است که در حکمرانی شهری نظریه مبنایی نداریم و هدفمان مشخص نیست. اگر قرار است شهر بستری باشد برای رشد و تعالی انسان، پس زمینه هایش را مهیا کنیم.
در ادامه نشست محمدمنان رییسی؛ رییس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران ضمن معرفی اجمالی مرکز به تشریح اهداف، وظایف و دستاوردهای پژوهشی این مرکز پرداخت و گفت: شهرهای ما سابقا "عبودیت محور" بودند و رکن اصلی در اغلب مناسبات شهری (اعم از مناسبات اقتصادی و فرهنگی و کالبدی و ...) توجه به دین و آموزه های دینی بود و به همین دلیل، جوهره اصلی شهر، عبودیت محوری بود. اما تحت تاثیر تحولات دو قرن اخیر و نفوذ پارادایم فکری و مولفه های تمدنی غرب به ایران، در  شهرهای کنونی ما دیگر نشان چندانی از مولفه های عبودیت محوری دیده نمی شود.
در ادامه این نشست اهم فعالیت ها و پروژه های شاخص پژوهشی مرکز توسط معاونین معرفی شد و از دو کتاب "نوسازی شهری، اجتماع و مشارکت" و " پاک کردن هوا " از مجموعه کتب تخصصی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران توسط میثم مظفر رونمایی شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهر تهران مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران مدیریت شهری شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۱۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود

رییس هیات مدیره خانه تئاتر درباره برگزاری برنامه‌های اردیبهشت تئاتر که هر سال به انگیزه بزرگداشت روز جهانی تئاتر و از سوی انجمن‌های مختلف خانه تئاتر برپا می‌شد، توضیحاتی ارایه کرد.

ایرج راد به ایسنا گفت: هر سال از دی و بهمن سال قبل برای برنامه‌های هفته بزرگداشت روز جهانی تئاتر برنامه‌ریزی می‌کردیم و دبیر و رییس جشن را مشخص می‌کردیم و در پی آن، برنامه انجمن‌های گوناگون به مناسبت این هفته مشخص می‌شد اما زمستان سال گذشته این اتفاق رخ نداد.

وی اضافه کرد: بعد از همه‌گیری کرونا، دیگر برنامه‌ریزی برای هفته بزرگداشت روز جهانی تئاتر صورت نگرفت و امسال هم برنامه خاصی تدارک دیده نشده که دلایل گوناگونی دارد از جمله مشکلات مالی و مسائل دیگر.

او در عین حال اضافه کرد: با وجود این، برخی از انجمن‌ها به صورت خودجوش، برنامه‌هایی تدارک دیده‌اند و خودشان پیگیری‌های لازم را در این زمینه انجام داده‌اند مانند برنامه کانون کارگردانان که برای بزرگداشت آقای زنجان‌پور برگزار می‌شود. در هر حال ما ممانعتی برای برگزاری برنامه‌های مستقل انجمن‌ها نداریم ولی در هیات مدیره مرکزی، برنامه‌ریزی کلی برای اردیبهشت تئاتر در نظر گرفته نشده است.

به گزارش ایسنا، تا پیش از همه‌گیری کرونا، هر سال برنامه بزرگداشت روز جهانی تئاتر به کوشش انجمن‌های زیر مجموعه خانه تئاتر برگزار می‌شد اما چند سالی است که این برنامه‌ها ‌به دلیل مشکلات اقتصادی و وضعیت اجتماعی، برگزار نشده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • میزان جوایز ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • ارائه ۱۱ مقاله در همایش علمی «اسوه حسنه» در مرکز گلستان
  • اتمام تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • اعلام جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • میزان جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه