Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان،‌ علیرضا قاسمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری اصفهان در حاشیه بازدید از مجتمع نگهداری و توانمندسازی متکدیان و کارتن‌خواب‌ها در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرده بود در این مرکز اصول بهداشتی و استانداردهای کرونایی رعایت نشده بود و در همین راستا آقای احمدی فرماندار جدید اصفهان دستور ساماندهی و رسیدگی به این گرمخانه بدون تعطیل کردن آن را صادر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به روند تغییر مدیریتی در این مرکز افزود: ضمن تقدیر از مدیر قبلی، مسؤول جدید این مرکز معرفی و رسیدگی به مسائل بهداشتی و استاندارد کردن شرایط بدون تعطیلی انجام شد و لذا جوسازی برخی در فضای مجازی مبنی بر تعطیلی این مرکز کذب محض است.

نیاز است کارتن خواب‌ها به چرخه زندگی بازگردند

قاسمی با تأکید بر اینکه قرار بر این نیست که سا‌ل‌ها کارتن خوابی را به اینجا بیاوریم و همچنان کارتن خواب باشد، گفت: این افراد انسان هستند و حق حیات دارند و نیاز است به آن‌ها کمک شود تا به چرخه زندگی بازگردند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری اصفهان با اشاره به اقدامات کارگروه فرمانداری و پیگیری‌های فرماندار تصریح کرد: تلاش بر این است که کارتن خواب‌ها توانمند شوند و در صورت اعتیاد، از طریق روش‌های علمی ترک داده شوند و پس از آن به کمپ بروند یا به انجمن‌ها معرفی شوند و در نهایت به مراکز کار معرفی شوند، زیرا شغل یکی از مهم‌ترین حلقه‌هایی است که برای آن فکری نشده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز افرادی برای این کار معرفی شده‌اند، یادآور شد: یعنی افراد صبح تا شب برای کار از مرکز خارج می‌شوند و برای خواب به اینجا می‌آیند، یعنی روند ماهیتاً تغییری نکرده است و مددجویان همان‌هایی هستند که در گذشته هم حضور داشتند و ادعایی مبنی بر تعطیلی این مکان دروغی بزرگ است.

۱۳ ارگان متولی توانمندسازی کارتن خواب‌ها هستند

قاسمی با بیان اینکه شهرداری، بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی و کمیته امداد همگی به میدان آمدند تا وظایف خود را انجام دهند، خاطرنشان کرد: ۱۳ ارگان متولی توانمندسازی و بازگشت افراد به زندگی‌ هستند که جلسات آن‌ها برگزار شده و وظایف آن‌ها مشخص است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری اصفهان با بیان اینکه تلاشمان ارائه خدمات بهتر و بدون منت به این افراد است، خاطرنشان کرد: تفاوتی ندارد چه شخصی باشد بلکه همه آن‌ها برای ما قابل احترام‌ هستند.

وی تأکید کرد: این قشر آسیب دیده‌اند و شخصی نمی‌تواند بگوید چون کارتن خواب هستند، کارتن خواب بمانند و اگر چنین فکری بکنیم بزرگ‌ترین اشتباه است.

قاسمی با بیان اینکه در اصفهان ۳ هزار و ۲۰۰ موقعیت شغلی آماده در صنعت داریم، عنوان کرد: اعلام کرده‌ایم تا هرکدام از افرادی که به مرکز می‌آیند اگر برای کار توانمند باشند آن‌ها را به اداره کار معرفی می‌کنیم تا روی پای خودشان بایستند و مشکلات‌شان حل شود و بعد از بازپروری به آغوش خانواده بازگردند و افرادی هم که خانواده ندارند در این مرکز مهمان ما هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری اصفهان با اشاره به موضوع ساماندهی کودکان کار هم توضیح داد: این کار با بهزیستی است و امیدواریم شهرداری با یک روش مناسب و با احترام به بهزیستی هدایت شوند و خانواده‌های آن‌ها درگیر این موضوع شوند و آن‌هایی هم که خانواده ندارند همانجا نگهداری شوند.

وی با اشاره به جمع‌آوری متکدیان افزود: قرار نیست همه متکدیان اینجا بمانند، بلکه یک بخشی از این‌ها که مشکل مواد مخدر دارند، به کمپ ماده ۱۶ فرستاده می‌شوند که یک مرکز کاملی است که هم بحث کاهش مصرف مواد مخدر و هم مشاوره‌های روانپزشکی برای توانمندسازی آن‌ها انجام می‌شود و در عین حال، مهارت‌آموزی هم می‌شوند تا برای اشتغال بعد از خارج شدن از مرکز، آماده شوند.

قاسمی با بیان اینکه پیگیری‌هایی در شورای مواد مخدر استانداری انجام شد و یک مرکز ساماندهی آماده شده است که اگر ظرفیت اینجا پر شد، اضافه این افراد به آن مرکز منتقل شوند، بیان کرد: مرکز باغ فدک قرار است در فروردین یا اردیبهشت راه‌اندازی شود و اگر این مرکز دایر شود، این مشکلات دیگر حل خواهد شد؛ شهرداری هم با جدیت به دنبال تکمیل باغ فدک است که البته پیشرفت خوبی هم داشته‌اند و مرکز بسیاری خوبی خواهد شد که به نظر من نظیر این را در کشور نخواهیم داشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری اصفهان با بیان اینکه قرار است هر مرحله از جمع‌آوری و پذیرش متکدیان و کارتن‌خواب‌ها در یک مکان انجام شود، ادامه داد: یک مکان را برای غربالگری اختصاص می‌دهیم، یعنی مشکلات فرد مورد نظر را از نظر جسمی و روانی مورد بررسی قرار می‌دهیم و بعد از دسته‌بندی افراد، آن‌ها را در مکان‌های مختلف تقسیم می‌کنیم؛ یعنی کسانی که بیمار هستند به بیمارستان منتقل شوند و کسانی هم که معتادند به کمپ ترک اعتیاد انتقال پیدا کنند و شرایطی فراهم شود تا افراد به طور کامل خدمات مورد نظر خود را بگیرند.

وی با اشاره به نحوه پذیرش افراد در این مجتمع گفت: خود افراد هم می‌توانند با خوداظهاری در این مکان پذیرش شوند و از خدمات این مجتمع شامل سه وعده غذای گرم و جای خواب استفاده کنند.

قاسمی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص روند تغییر مدیریت این مجتمع گفت: مدیر قبلی سال قبل استعفای خود را تقدیم استانداری کرد؛ تصمیمی هم که کارگروه ساماندهی متکدیان گرفته است این بوده که در اینجا باید یک تغییر محتوایی و مدیریتی اتفاق بیفتد، چون هدف بر این است که متکدی و کارتن‌خوابی که اینجا می‌آید توانمند شود و به چرخه زندگی بازگردد؛ این قبلا اینجا انجام نمی‌شده است.

متکدیان و کارتن‌خواب‌ها توانمند می‌شوند

مسعود شجاعی، مدیر مجتمع نگهداری و توانمندسازی متکدیان و کارتن‌خواب‌ها اظهار داشت: این مرکز به عنوان اولین گروه مردم‌نهاد انجمن سازماندهی متکدیان استان اصفهان است که هدف این است که یک پالایشگاه انسانی در آن ایجاد شود و افرادی که مشکل دارند وارد این مرکز شده و تحت درمان قرار بگیرند.

وی ادامه داد: معتادان عادی به مراکز ماده ۱۵ و معتادان متجاهر به مراکز ماده ۱۶ ما انتقال پیدا می‌کنند و باید در این مرکز بیش از زمان سم‌زدایی حضور داشته باشند تا آداب اجتماعی را فراگیرند و توانمند شود؛ در حال حاضر مددجویان ما با میل خودشان اینجا هستند و هیچ اجباری برای ماندن آن‌ها نداریم، در حالی که قبلا اجبار بود و وقتی این در باز می‌شد، مددجو فرار می‌کرد؛ ما قبلا پرونده فرار داشتیم.

شجاعی  اذعان کرد: یکی از نقدهایی که ما قبلا به این مرکز داشتیم که چرا یک مددجو باید ۴ سال یا ۲ سال در این مرکز بماند؛ ضمن اینکه باید مشخص شود فردی که ۲ سال است اینجا نگهداری می‌شود، چه کاری کرده و در حال حاضر چه مشکلی دارد، کار دارد یا ندارد، روال بر این بود که صبح بیدار می‌شدند، صبحانه می‌خوردند و بعد ناهار و بعد می‌خوابیدند، بدون اینکه توانمندسازی در این‌ها صورت بگیرد.

مدیر مجتمع نگهداری و توانمندسازی متکدیان و کارتن‌خواب‌ها بیان کرد: ما با ۶ نفر از خانواده‌های این مدجویان تماس گرفتیم که بیایند عضو خانواده خود را ببینید و به آن‌ها گفتیم که این فرد دیگر مشکلی ندارد و آن‌ها قبول کردند که او را دوباره به عنوان عضو خانواده خود بپذیرند؛ ۲ نفر از این مددجویان شاغل بودند که با کارفرمای این‌ها تماس گرفتیم و آن‌ها را به کار خودشان برگرداندیم و تشویقشان هم کردیم.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: کارتن خواب ها گرم خانه اصفهان فرمانداری اصفهان معاون سیاسی علیرضا قاسمی متکدیان و کارتن خواب ها چرخه زندگی معاون سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۱۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر

مقابل یکی از شعبه‌های دادگاه خانواده زن جوانی در حالی که یک روسری قرمز در دست داشت و با بی‌قراری قدم می‌زد چند دقیقه‌ای نگذشته بود که پسری جوان به سمتش آمد و گفت ساناز جان من را ببخش اشتباه کردم باید واقعیت زندگی‌ام را به تو می‌گفتم هرچند گذشته‌ها گذشته و اصلاً موردی برای نگرانی وجود ندارد.

 در همین موقع سربازی از ته سالن شماره پرونده‌ای را خواند و گفت طرفین جلسه رسیدگی ساعت ۸ صبح اعلام حضور کنند.

به محض ورود به شعبه زن جوان بی‌مقدمه گفت: آقای قاضی این مرد مرا فریب داده و با احساس من بازی کرده او قبلاً زن داشته و هنوزهم دوستش دارد اما به من نگفته بود، اگر من این روسری را پیدا نکرده بودم معلوم نبود تا کی می‌خواست این ماجرا را پنهان نگه دارد.

قاضی با شنیدن این حرف‌ها گفت دخترم کمی آب بخورید و آرام باشید این‌طور من متوجه نمی‌شوم ماجرای زندگی شما چیست آهسته‌تر برایم از اول تعریف کن!

ساناز کمی که آرام شد، گفت: با آرمین در یک کافه آشنا شدیم. از روز آشنایی تا ازدواج 6 ماه طول کشید. آرمین می‌گفت کسی را ندارد و تنها به خواستگاری‌ام آمد. به من گفت پدرش فوت کرده و مادرش هم پیش خواهرش خارج از کشور زندگی می‌کند و اینجا تنها زندگی می‌کند من ساده هم باور کردم. پدرم با اصرار من راضی به ازدواج شد و ما سر خانه و زندگی خود رفتیم اما همین چند هفته پیش بود که توی ماشینش یک روسری قرمز پیدا کردم خیلی عصبانی و ناراحت بودم با این حال به رویش نیاوردم تا اینکه چند روز قبل یک عروسک دخترانه هم در ماشین پیدا کردم. این بار دیگر به رویش آوردم و گفتم اینها مال کیست اما آرمین با دروغگویی تمام به من گفت ماشین دست دوستش بوده و اینها مال همسر دوستش است، اما من باور نکردم یک روز از روی کنجکاوی او را تعقیب کردم و دیدم دم یک مهدکودک رفت و یک دختربچه را بغل کرد و بعدش هم رفت مقابل خانه‌ای و بعد از پیاده شدن داخل خانه رفت. از تعجب و ناراحتی و عصبانیت داشتم دیوانه می‌شدم.

بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم تصمیم گرفتم بروم ببینم موضوع چیست. وقتی زنگ در خانه را زدم همان بچه در را باز کرد و هنوز حرفی نزده بودم که آرمین را پشت سرش دیدم و وقتی دختربچه او را بابا صدا زد از هوش رفتم.

چشم باز کردم در بیمارستان بودم بعد هم به خانه پدرم رفتم و همه ماجرا را برایش تعریف کردم. این مرد یک دروغگوی بزرگ است او زن و بچه داشته و موضوع به این مهمی را از من مخفی کرده بود. او یک کلاهبردار است معلوم نیست با چند نفر دیگه چنین کاری کرده الان هم من فقط طلاق می‌خواهم.

قاضی رو به آرمین کرد و گفت: حرف‌های همسرت را تأیید می‌کنی تو واقعاً زن داشتی؟

آرمین نگاهی کرد و گفت: آقای قاضی ماجرا این‌طوری نیست. من سه سال قبل از همسر اولم جدا شدم. دخترم با مادرش زندگی می‌کند من در هفته یک روز او را می‌بینم اما از شانس بدم همسرم متوجه شد. من اصلاً با همسر سابقم ارتباطی ندارم فقط آن روز رفتم بچه را به مادرش بدهم که این‌طوری شد. من کلاهبردار نیستم من ساناز را دوست دارم. می‌خواستم قبل ازدواج خودم به ساناز واقعیت را بگویم ولی ترسیدم ساناز با من ازدواج نکند. همیشه دنبال یک فرصت مناسب بودم اما خودش زودتر فهمید الان خیلی پشیمانم و می‌خواهم ساناز یک فرصت دوباره به من بدهد. من مجرم نیستم فقط یک عاشق هستم. آیا هر کسی که طلاق گرفته دیگر حق ازدواج ندارد؟ قبول دارم اشتباه کردم اما جبران می‌کنم.

آرمین رو به ساناز کرد و گفت: باور کن من آدم بدی نیستم فقط اشتباه کردم و واقعیت را نگفتم الان هم پشیمانم از پنهانکاری که کردم.

ساناز رو به آرمین کرد و گفت: اعتمادی که به تو داشتم از بین رفته و دیگر نمی‌توانم به تو اعتماد کنم بهتر است از هم جدا شویم.

قاضی که حرف‌های این زوج جوان را شنید، گفت می‌دانم همسرت اشتباه بزرگی مرتکب شده، اما بهتر است بیشتر راجع به تصمیمت فکر کنی یک ماه به کلاس‌های مشاوره بروید اگر نظرت عوض نشد آن وقت حکم طلاق را صادر می‌کنم.

امیرحسین صفدری کارشناس حقوقی

دروغ و پنهانکاری مثل یک سم کشنده در زندگی مشترک عمل می‌کند. در این پرونده می‌بینیم که مرد جوان اشتباه بزرگی مرتکب شده که قبل از ازدواج حقیقت را بیان نکرده است. او باید اجازه می‌داد ساناز خودش تصمیم بگیرد در واقع آرمین با پنهانکاری بشدت همسرش را ناراحت کرده است.البته ساناز هم کمی مقصر است او باید در مورد آرمین تحقیق می‌کرد و بدون شناخت کافی از او وارد این رابطه نمی‌شد اما با ساده‌انگاری راجع به این مسأله مهم وارد رابطه شد و این پیامد اصلی ازدواج بدون شناخت کافی و از روی ظواهر است.

با این حال زوج‌های جوان باید بدانند اصل و اساس یک زندگی مشترک موفق بر پایه صداقت و تعهد است. زندگی بدون اعتماد محکوم به شکست است پنهانکاری و دروغگویی تمام پل‌های پشت سر را خراب می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها ۸.۳ میلیارد دلار به کشور ضرر می‌زند
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • افزایش ۶ سال به طول عمر با این سبک زندگی
  • خانه موزه‌ای در تهران که نماد عقل و عشق است
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • آن ها که در ایران می مانند و می خواهند آن را بسازند این مقاله را بخوانند / ۱۰۰۰ سال حکومت ایلیاتی و ۸۰۰ سال تعطیلی عقل و اندیشه و علم
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر