Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سرپرست دانشگاه رازی در مراسم امضا این تفاهم نامه گفت: مایه مباهات و فخر شهر کرمانشاه است که شهردار این شهر چهره‌ای علمی و از اساتید برجسته دانشگاهی است و این اتفاق را در حوزه مدیریت شهری به فال نیک گرفته و امیدواریم شهرداری کرمانشاه با وجود شخصیت علمی دکتر نوروزی شاهد تغییر و تحولات بنیادین در حوزه‌های مختلف باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تعمیق ارتباطات دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی را برای پیشبرد اهداف استان نیازمند همراهی همه مسوولان دانست و بیان کرد: دانشگاه در ماه‌های اخیر دیدارها و نشست‌هایی را با مسوولان دستگاه‌های مختلف برگزار کرده که خوشبختانه شاهد اتفاق نظر در این جلسات بوده‌ایم و امیدواریم با حمایت و همکاری همه عزیزان، خدمات ویژه‌ در سطوح علمی و تخصصی بالاتر به استان ارایه نماییم.

احمدی به ظرفیت‌های دانشگاه در بخش‌های مختلف به عنوان محورهای همکاری با شهرداری اشاره کرد و افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی ضمن خدمت ویژه کارمندان و مدیران شهرداری، انجام پژوهش‌های مشترک در حوزه‌های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و مدیریت شهری، طراحی، تدوین و اجرای پروژه‌های عمرانی در حوزه‌های مدیریت شهری، تقویت، تحکیم و فعال‌سازی مراکز فرهنگی و تاریخی، شناسایی نیازها و آسیب‌های اجتماعی شهر و ارایه برنامه‌ها و راهکارهای مناسب از جمله این ظرفیت‌ها است.

وی به پتانسیل بالای دانشگاه رازی در خصوص طراحی، تدوین و اجرای پروژه‌های مرتبط با هوشمندسازی شهر، امدادرسانی و پشتیبانی در حوزه پدافند غیرعامل و فناوری اطلاعات به هنگام وقوع رخدادها و حملات سایبری اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز آمادگی ارایه خدمات به شهرداری را داریم.

سرپرست دانشگاه رازی اظهار داشت: این دانشگاه در تمام زمینه‌ها از اساتید متخصص و برجسته برخوردار است و بدون هیچ چشمداشتی تمام ظرفیت‌های خود در حوزه‌های مختلف از جمله شهرسازی و ترافیک شهری در خدمت شهرداری خواهد بود و إن‌شاءالله بتوانیم مشارکت خوبی داشته باشیم.

وی از اعلام آمادگی دانشگاه رازی برای هدایت رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویی در راستای پرداختن به موضوعات مرتبط با توسعه شهری و نیازهای شهرداری خبر داد و تأکید کرد: مسئله‌محور نمودن پژوهش‌ها و تحقیقات در راستای حل مشکلات جامعه از وظایف ذاتی دانشگاه محسوب می‌شود، ما معتقدیم؛ اگر پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشگاهی منجر به رفع مشکلات جامعه نشود، سبب هدر رفت منابع خواهد بود.

سرپرست دانشگاه رازی یادآور شد: دانشگاه رازی ظرفیت‌های بالایی برای کمک به حل مسایل استان در زمینه حاشیه‌نشینی، معضلات شهری، حوادث و آسیب‌های اجتماعی دارد و در بحث ارایه مشاوره و سایر خدمات در خدمت شهرداری خواهیم بود.

وی با اشاره به پتانسیل‌های علمی دانشگاه رازی گفت: پنج نفر از اساتید دانشگاه رازی در زمره یک درصد برتر دانشمندان جهان و ۱۵ نفر در زمره ۲ درصد برتر پراستنادترین دانشمندان جهان قرار دارند و در برخی زمینه‌ها در کشور و منطقه حرف اول را می‌زنیم، از جمله در بخش شیمی که آوازه پروفسور شمسی‌پور به گوش همگان رسیده است. شایسته است که خیابان‌ها و معابر شهر کرمانشاه مزیّن به نام مشاهیر، نخبگان دانشگاهی و فرهیختگان علمی شود تا مردم ما شناخت کافی نسبت به این عزیزان داشته باشند.

احمدی یادآور شد: دانشگاه رازی متعلق به مردم است و در هر زمینه‌ای از اساتید متخصص برخوردار است و همراهی و کمک به این مجموعه، صالحات و باقیات برای شهر خواهد بود و امیدواریم شاهد حرکت‌های جدیدی در بحث تعاملات دوجانبه میان دانشگاه و شهرداری باشیم.

در ادامه شهردار کرمانشاه در سخنانی ضمن قدردانی از میزبانی شایسته دانشگاه رازی، «دانشگاه» را موتور توسعه و نقطه شروع توسعه دانست و اظهار داشت: اگر بخواهیم به توسعه پایدار دست یابیم، نیاز به تغییر رفتار انسان‌ها داریم و این تغییر در اندیشه ایجاد می‌شود و تغییر اندیشه جز در دانشگاه اتفاق نمی‌افتد.

«نادر نوروزی»، بر همکاری دانشگاه با مجموعه شهرداری برای کمک به تسهیل و تسریع در مسیر توسعه کرمانشاه تأکید کرد و گفت: بعضاً نگاهی که در کشور به دانشگاه وجود دارد «آموزش محور» است و رسالت اصلی دانشگاه برای نقش‌آفرینی در توسعه، نقش ثانوی پنداشته می‌شود که این نگاه باید اصلاح شود.

وی دانشگاه رازی را از دانشگاه‌های مهم و دارای پتانسیل بالا در کشور دانست و بیان کرد: شهرداری کرمانشاه علاوه بر جمعیت این شهر به مردم استان‌های همجوار ارایه خدمت می‌نماید و در واقع می‌توان گفت؛ به هشت میلیون نفر خدمت‌رسانی می‌کند. امیدواریم؛ با همراهی دانشگاه نقش موثرتری در خدمت‌رسانی داشته باشیم.

وی از تدوین برنامه‌های مسئله محور برای توسعه شهر کرمانشاه در هشت محور خبر داد و گفت: در حوزه مسایل مختلف اعم از ترافیک، ساخت و ساز و خدمات شهری نیاز به طرح‌های مطالعاتی داریم و شایسته است از پتانسیل و ظرفیت اساتید دانشگاه در این راستا استفاده شود.

نوروزی پیشنهاد تأسیس «بانک ایده» در شهرداری کرمانشاه برای جمع‌آوری ایده‌های نخبگان و دانشگاهیان را مطرح کرد و افزود: پس از ارایه ایده باید مسایل را اولویت‌بندی کنیم و در ارایه راه‌حل برای موضوعات مختلف، اساتید متخصص دانشگاه می‌توانند بالاترین کمک را به شهرداری داشته باشند.

وی با اشاره به برخی معضلات شهری از جمله رشد نامتوازن جمعیتی و حاشیه‌نشینی گفت: این رویه‌ها نیازمند اصلاح است تا برای ۵۰ سال آینده دچار مشکل نشویم.

شهدار کرمانشاه همچنین از برنامه دانشگاه در راستای ارتقاء فرهنگ شهر استقبال کرد و گفت: شهر کرمانشاه ترکیبی از اقوام، مذاهب، آداب و رسوم و گویش‌های مختلف است و نیازمند تعریف هویت کرمانشاه هستیم.

وی به آسیب‌های اجتماعی گریبانگیر شهر اشاره کرد و گفت: در شهر کرمانشاه ۳۰ شهرک حاشیه نشین داریم. مسایلی مانند طلاق، خودکشی و اعتیاد نتیجه آسیب‌های اجتماعی از قبیل ناامیدی و بی‌اعتمادی است و در این زمینه‌ها برای رفع آسیب‌ها باید کار کنیم.

نوروزی بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری کرمانشاه به‌ عنوان نهمین کلانشهر کشور را سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در شهر کرمانشاه ۱۸ هزار واحد مسکونی در حال ساخت وجود دارد و شهرداری با چهار هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل به ارایه خدمات می‌پردازد و شهرداری کرمانشاه ۷۰۰ میلیارد تومان از نهادهای دولتی طلب دارد در حالیکه از بودجه دولتی برخوردار نیست.

وی از اعلام آمادگی شهرداری کرمانشاه برای همکاری با دانشگاه در بخش‌های مختلف خبر داد و گفت: هرکاری که از مجموعه شهرداری برآید در چارچوب قانون برای رفع مشکلات حقوقی دانشگاه انجام خواهیم داد. 

برچسب‌ها دانشگاه رازی امضای تفاهمنامه شهرداری کرمانشاه کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه رازی امضای تفاهمنامه شهرداری کرمانشاه دانشگاه رازی امضای تفاهمنامه شهرداری کرمانشاه کرمانشاه شهرداری کرمانشاه آسیب های اجتماعی شهر کرمانشاه دانشگاه رازی ظرفیت ها نامه ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۲۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد