Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: از ابتدای حضورم در این وزارتخانه ۴۰ درصد به پهنای باند بین‌الملل کشور اضافه شده و هرجا نیاز به پهنای باند باشد می‌توانیم نیازهای مردم را تامین کنیم.

به گزارش مشرق، عیسی زارع پور روز چهارشنبه در حاشیه مراسم رونمایی از سه پروژه راهبردی شرکت ارتباطات زیرساخت در گفت وگو با خبرنگاران درباره اختلال در شبکه ارتباطی کشور افزود: آنچه این روزها باعث اختلال در شبکه شد و بارها درباره آن صحبت کرده‌ام، شبکه ارتباطات ثابت کشور مادر همه شبکه‌ها است و اپراتورهای سیار به آن وابسته هستند، این شبکه طی ۱۰ سال گذشته توسعه مناسب نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: بخشی دیگر از اختلال در شبکه به این دلیل بود که شبکه مخابرات در چند استان مسدود شده بود و در بعضی از ساعات این انسداد بالای ۹۶ درصد بود. علاوه بر این بسیاری از لینک‌هایشان با ازدحام مواجه شده بود و کاری که در چند روز گذشته انجام داده‌ایم این بود که بیش از ۳۰۰ گیگابیت بر ثانیه به ظرفیت مخابرات اضافه و کمک کردیم مشکلات حل شود. فکر می‌کنم در چند روز آینده، نتایج این افزایش ظرفیت را با افزایش کیفیت اینترنت مشاهده کنند.  

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در این مدت و با شیوع کرونا، تقاضا برای ترافیک افزایش یافته و این در حالیست که در این ۱۰ سال متناسب با نیاز، زیرساخت‌ها توسعه پیدا نکرده وبه سرعت در تلاش هستیم که زیرساخت‌ها را توسعه بدهیم.

زارع‌پور تصریح کرد: از معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه درخواست کردم تا اعتباری در اختیار شرکت مخابرات ایران قرار دهند که البته این اعتبار در قالب بودجه ۱۴۰۱ باشد تا بتوانند به سرعت در راستای نوسازی زیرساخت‌های خود مخصوصا در استان‌ها استفاده کنند.  

وی درباره صحبت‌هایی که درباره کاهش پهنای باند برخی شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شود، افزود: مانند روال گذشته پهنای باند بین‌الملل را برای نیازهای کشور افزایش داده‌ایم. به عنوان وزیر ارتباطات وظیفه دارم که ارتباط با کیفیت در اختیار کاربران بگذارم. امروز هم در جلسه هیات دولت، رئیس جمهوری دستور دادند که سرعت و کیفیت اینترنت افزایش پیدا کند و این یک وظیفه برای دولت است.

زارع‌پور خاطرنشان کرد: بارها گفته‌ام که دولت سیزدهم نگاهش به ارتباطات و فناوری اطلاعات یک نگاه کاملا فرصت محور است و آماده هستیم که زیرساخت‌ها را برای استفاده حداکثری مردم فراهم کنیم. دلیلی ندارد که از طرفی پروژه فیبرنوری (FTTH) را افتتاح کنیم و از سوی دیگر دست به محدودیت بزنیم.  البته که سیاستگذار در این حوزه، شورای عالی فضای مجازی است و آنها باید سیاست‌های کلی را مشخص کنند اما دولت به عنوان متولی این حوزه کاملا به دنبال توسعه است.

وی با بیان اینکه درخواست افزایش پهنای باند به معنی کمبود پهنای باند نیست، گفت: آنچه به عنوان وزیر ارتباطات در جلسه شورای عالی فضای مجازی مطرح کردم برنامه یک‌ساله وزارت ارتباطات بود. برای افزایش پهنای باند کشور نیز به دلیل کمبود وقت، رئیس جمهوری دستور دادند این طرح در جلسه آینده به صورت دقیق‌تر بررسی و در مورد آن تصمیم‌گیری شود. هیچکس در دولت به دنبال محدودیت اینترنت نیست. اختلال‌ها فنی بوده و ربطی به تصویب هیچ طرحی نداشته است.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین بورس سفر به قطر قیمت اینترنت عیسی زارع پور ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات شرکت مخابرات ایران خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت وزیر ارتباطات پهنای باند زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۳۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده صادق خروجی دانشگاه‌ها بود

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد وزیر علوم با اشاره به اینکه نقش علم و دانش در پیشرفت کشور دیده شده، اظهارکرد: اتفاقی که در وعده صادق رخ داد خروجی دانشگاه‌ها بود و دانش آموختگان دانشگاه این اتفاق را برای ما رقم زدند بنابراین اقتدار کشور محصول علم و دانش و دانشگاهیان است.

محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حاشیه بازدید از ساختمان کلاس های دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران با اشاره به ساخت دو بلوک ۳۵ واحدی خوابگاه متاهلی در دانشگاه یاسوج گفت: تا پایان سال جاری سه هزار و ۲۰۰ واحد خوابگاه متاهلی در دانشگاه‌ها به بهره‌برداری می‌رسد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از احداث پنج هزار خوابگاه متاهلی تا پایان دولت سیزدهم در دانشگاه‌های کشور خبر داد.

وی اظهار کرد: علاوه بر این تعداد کلنگ احداث دو هزار و ۶۰۰ واحد دیگر به زمین زده شده که عملیات احداث آن آغاز شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه امیدواریم تا پایان دولت سیزدهم پنج هزار واحد خوابگاه متاهلی در تمام دانشگاه‌های کشور به بهره‌برداری برسد، خاطرنشان کرد: طی دوسال و نیم خدمت دولت سیزدهم احداث خوابگاه‌های متاهلی ۳۰ درصد افزایش داشت.

زلفی‌گل با اشاره به اینکه در این دولت آمایش آموزش عالی، برگشتن دانشگاه به اساسنامه‌ها و نیاز محور شدن دانشگاه‌ها مورد توجه است، تصریح کرد: در تلاش هستیم آموزش عالی را به سمتی ببریم که بر اساس وظیفه دانشگاه‌ها مبنی بر تولید علم و جهت‌دهی به علم و عالم حرکت کنند.

وی در خصوص احداث دانشگاه صنعتی در استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در حال حاضر توسعه کمی دانشگاه‌ها مدنظر نیست و توسعه کیفی و مهارت محورشدن دانشگاه و توسعه امکانات  دانشکده فنی و مهندسی مدنظر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • استقبال دانشجویان از نخستین تور شهروندی عمران و پیشرفت شهرداری شیراز
  • وعده صادق خروجی دانشگاه‌ها بود
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول
  • دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز
  • متلاشی شدن ۴۵۴ باند تبهکاری در ترکیه در ۱۰ ماه گذشته
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه زیرساخت های آموزشی در خارگ است
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است
  • متلاشی شدن باند قاچاق دختران