Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، چهارشنبه شب همزمان با حضور محسن رضایی معاون اقتصادی رییس جمهور، سه دستاورد فناوری و نوآوری بومی سازی شده شامل سانتریفیوژ دکانتر واحد SPVC ، ترانسمیتر دما و فشار مبنی بر پروتکل ارتباطی هارت و فیلد باس و ترانسمیتر با پروتکل ارتباطی فیلدباس مبتنی بر ارسال دیجیتال و قابلیت اتصال به تمام سیستم های کنترل معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل همگام صنعت ایستا اهواز در بازدید معاون اقتصادی رییس جمهور از نخستین سانتریفیوژ دکانتر واحد SPVC ساخت ایران اظهار داشت: این سانتریفیوژ بعنوان یک تجهیز استراتژیک در گروه تجهیزات جداساز قرارگرفته و در واحدهای فرآیندی شرکتهای پتروشیمی تولیدکننده SPVC و HDPE وظیفه جداسازی فاز مایع از جامد را برعهده دارد و با ساخت آن تا ۵۰ درصد از خروج ارز از کشور جلوگیری می شود.

علی داودی با اشاره به اینکه این تجهیز صنعت پتروشیمی در دومین روز نمایشگاه رونمایی شده است گفت: پیش از این دانش ساخت این دستگاه در انحصار سه کشور بود که با حمایت از کارشناسان ایران موفق شدیم که علاوه بر بومی سازی آن، شرکت های پتروشیمی تولیدکننده SPVC  و HDPE   با استفاه از این سانتریفیوژ بطور کامل خودکفا شدند.

معرفی ترانسمیتر دما

مسوول کارگاه الکترونیک ابزار دقیق نفت ستاره خلیج فارس نیز در معرفی ترانسمیتر دما و فشار مبنی بر پروتکل ارتباطی هارت و فیلد باس افزود: این ترانسمیتر در حین تعمیرات و بهره برداری پالایشگاه های این شرکت طراحی و ساخته شده که به میزان زیادی د هزینه های ارزی پتروشیمی کشور را کاهش داده است.

مهدی عباسی با بیان اینکه خود کفایی صنعت پتروشیمی از مهمترین نتایج این ساخت این ترانسیمتر است گفت: این دستاورد فناوری یک رابط در اتاق کنترل است که پارامترهای فیزیکی را در بخش های مختلف همچون اندازه، فشار دما و میزان جریان تنسفیتر دما را با سنسورهای مختلف سنجش و تظیم می کند.

وی یادآور شد: هم اکنون۱۰ مورد از این دستگاه در پالایشگاه مورد استفاده قرار گرفته و کاملا قابلیت رقابت با نمونه های خارجی را دارد و با یک سوم قیمت آنها ساخته می شود.

ترانسمیتر دما، دما را اندازه گیری کرده و آن را متناسب با دمای اندازه گیری شده تبدیل می کند و به سیستم کنترل ارسال می‌کند. سنسور دما در بیرونی ترین قسمت ترانسمیتر دما قرار دارد و به صورت مستقیم با محیط اندازه گیری دما در ارتباط است به این صورت که تغییرات دمای محیط سبب تغییر در دمای حسگر می شود.

معرفی ترانسمیتر با پروتکل ارتباطی فیلدباس

کارشناس تعمیرات ابزار دقیق شرکت نفت ستاره خلیج فارس نیز در معرفی ترانسمیتر با پروتکل  ارتباطی فیلدباس مبتنی بر ارسال دیجیتال اظهار داشت: این ترانسمیتر قابلیت اتصال به تمام سیستم های کنترل دنیا و انواع کالیبراتوها و امکان نصب انواع سنسورهای استاندارد رایج دما از جمله ترموکوپل و RTD دمای محیط کاری منفی ۴۰ درجه تا مثبت ۱۲۰ درجه سانتی گراد فشار  را دارد.

احمد دهقان گفت: این ابزار دقیق سال گذشته  پس از عدم پشتیبانی شرکت تولید کننده خارجی به دلیل تحریم ها به عنوان یکی از نقطه های ضعف پالایشگاه شناسایی شد تا بتوان با تمرکز بر روی کشور را در ساخت اینگونه قطعات خودکفا کنیم.

وی اضافه کرد: هم اکنون با ساخت این قطعه علاوه بر ارز آوری برای کشور، توانسته ایم با اتکا به دانش بومی، تحریم ها را بی اثر کنیم.

برچسب‌ها پتروشیمی کیش هرمزگان محسن رضایی میرقائد خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پتروشیمی کیش هرمزگان پتروشیمی کیش هرمزگان محسن رضایی میرقائد خلیج فارس ترانسمیتر دما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۴۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش گفت: در حوزه ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم و امروز سه کلاس زیردریایی سبک، نیمه‌سنگین و سنگین را تولید می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، امیر دریادار علیرضا محمدی عصر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز ملی خلیج فارس که توسط انجمن ایران‌شناسی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) برگزار شد، اظهار کرد: به‌عنوان نیروی دریایی هر جا صحبت از دریاست، هر جایی که برای دریا تصمیم می‌گیرند و هر جا روایتی برای دریا می‌شود، حضور داریم و خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش نیروی تجهیزات‌محور است، افزود: نیروی دریایی در چهار بعد زیرسطحی، روی سطح و بالای سطح آب و همچنین تکاوری آمادگی دفاع از مرزهای آبی ایران را دارد و به همین خاطر می‌گوئیم هر جا صحبت از دریا است، ما هم هستیم.

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: پایه تجهیزات پیشرفته نیروی دریایی ما دانشگاه‌ها هستند که علم و فناوری ساختن این تجهیزات را تولید می‌کنند و بنابراین دانشگاه رکن اساسی نیروی دریایی است و نیروی دریایی بدون علم و دانش وجود نخواهد داشت و قادر به تحرک نخواهد بود.

امیردریادار محمدی یادآور شد: برای حفظ و توسعه نیروی دریایی به علم و فن‌آوری نیاز داریم و به همین خاطر نیروی دریایی با دانشگاه‌ها عجین شده است، البته نیروی دریایی در گذشته تجهیزاتی داشت، اما این داشتن تجهیزات صرف بازدارندگی و قدرت نمی‌آورد بلکه استفاده درست از تجهیزات در زمان، مکان و به نحو درست در جهت مؤثر می‌تواند کارساز باشد.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس سه فرآیند تاریخ‌سازی، تاریخ‌نگاری و روایتگری درست صورت گرفت که نام بلند خلیج فارس زنده ماند و زنده هم خواهد ماند. بعد از اتمام دفاع مقدس مجبور بودیم تجهیزات پیشرفته نیروی دریایی که شامل انبوهی از تجهیزات، قطعات، دستگاه‌ها و فناوری هستند را بسازیم.

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه قطعه‌سازی و بومی‌سازی تجهیزات نیروی دریایی بعد از جنگ تحمیلی شروع شد، گفت: در نتیجه این اقدام بود که برای نخستین‌بار در تاریخ ایران موفق به ساخت زیردریایی شدیم.

امیردریادار محمدی ادامه داد: ساخت زیردریایی را با ساخت زیردریایی سبک غدیر آغاز کردیم و بعد سراغ ساخت زیردریایی نیمه‌سنگین فاتح رفتیم و در حوزه ساخت شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم و امروز سه کلاس زیردریایی را تولید می‌کنیم.

وی تصریح کرد: بعد از جنگ ناوچه همیشه‌قهرمان پیکان را دوباره بازسازی کرده و به صورت تولید انبوه و در تعداد دلخواه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ساختیم و بعد هم سراغ ساخت ناوشکن سهند در کلاس ناوشکن‌های سنگین رفتیم.

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش از ساخت پنجمین نسل ناوشکن پیشرفته کلاس سهند و موج خبر داد و گفت: این ناوشکن در دیلمان آب‌اندازی شد و در این حوزه از دانشگاه‌ها و صنعت کمک گرفتیم.

امیردریادار محمدی اضافه کرد: ناوهای تمام‌ایرانی دنا و مکران با طرح و دانش ایرانی و نیروی انسانی در طول ۸ ماه ۶۵ هزار کیلومتر کره زمین را دور زدند و به سلامت برگشتند و حضور ما در خلیج عدن موجب ایجاد امنیت اقتصادی برای شناورهای ما شده است.

کد خبر 749849

دیگر خبرها

  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • (ویدیو) گزارش اختصاصی CNN از نمایشگاه دستاورد‌های هوافضای سپاه
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • دستاورد آموزشی افتخار معلم نمونه در اصفهان