Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - علی ابوالحسنی گفت: یکی از فناوری‌های نوین در زمینه پاکسازی آلودگی‌های نفتی، استفاده از محصولات میکروبی شامل مخلوط پودری میکروارگانیسم‌های تجزیه کننده نفت و افزایه‌های مورد نیاز آن ها است.

پودر میکروبی تجزیه کننده آلودگی نفتی مخلوطی از چهار سویه باکتریایی طبیعی بومی مناطق نفت خیز ایران، آنزیم‌ها و بیوسورفاکتانت‌های میکروبی و مواد مغذی معدنی است که برای زیست‌پالایی آلاینده‌های هیدروکربنی نفتی در خاک و آب قابل استفاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری طرح «پودر میکروبی جهت رفع آلودگی‌های نفتی فاز مایع و جامد» بیان کرد: این محصول را بسته به محل و نوع آلودگی می‌توان به صورت پودر پاشی و یا مخلوط با آب با تجهیزات اسپری کردن استاندارد و نازل‌های آتش‌نشانی استفاده کرد.

زمان مناسب اثربخشی این محصول بسته به شرایط محیطی یک تا دو ماه بوده که در این مدت قادر است بیش از ۸۰% آلودگی هیدروکربنی خاک را کاهش دهد. حفظ رطوبت خاک به میزان ۴۰% در دوره اثربخشی ضروری است.

ابوالحسنی گفت: محصول مورد نظر در بسته‌بندی‌های مختلف قابل تحویل است و در حال حاضر تعداد محدودی از شرکت‌ها در کشور‌های پیشرفته جهان این محصولات را تولید می‌کنند.

در این پروژه علاوه بر بومی‌سازی دانش فنی تولید پودر میکروبی باکتری‌های نفت‌خوار، توانسته جلوی ارزبری و خروج ارز از کشور را بگیرد. این محصول در مقیاس نیمه صنعتی در حجم ۳۰۰ کیلوگرم تولید و در اختیار کارفرما قرار گرفت.

با اجرای موفقیت‌آمیز تست میدانی این محصول در جزیره خارک و همچنین در واحد نمک‌زدایی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، بازار مصرف گسترده‌ای برای این محصول در داخل کشور فراهم شده است و امکان صادرات آن به خارج از کشور نیز وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بومی سازی فناوری نوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۴۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریم زاده بعدازظهر یکشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی استان مازندران در پنج محور بررسی و در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰و احد آبزی پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود، عنوان کرد: سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی استان مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات استان مازندران ۸۰۳ میلیون دلار بود.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است، گفت: سالانه ۲۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود که از این میزان ۹۰۳ تن خاویار استحصال می‌شود که ارزش اقتصادی آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است، تاکید کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش خواهد یافت و همچنین ۱۷۰۰ شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 6091153

دیگر خبرها

  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر