Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید سوری، ضمن تقدیر از تلاش‌های فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در راستای کنترل بیماری و با اشاره به بار بهداشتی تحمیل شده ناشی از بروز اپیدمی، به برخی از تجارب ارزنده در این دوران اشاره کرد.

وی تصریح کرد: همانطور که در درمان بدون آموزش بالینی فردی توانایی طبابت پیدا نمی‌کند، در بهداشت نیز بدون حضور در عرصه‌های بهداشتی نمی‌توان ادعای بهره مندی از دانش کافی را داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین برنامه ریزی برای حضور و مشارکت دانشجویان بهداشت در خدمت رسانی باید به بهترین نحو در دانشکده‌ها صورت گیرد. این تجارب تکرار ناپذیر خواهد بود.

سوری با اشاره به حضور پررنگ دانشجویان در عرصه مقابله با بحران کووید ۱۹ به ویژه واکسیناسیون، به اهمیت آموزش و توانمندسازی دانشجویان برای مقابله با اپیدمی‌ها، مشارکت در تصمیم سازی ها و توسعه تحقیقات کاربردی تاکید کرد و با اشاره به تدوین پروتکل‌های بهداشتی مبتنی بر شواهد علمی موجود، اظهار کرد: تجاربی در سطح دنیا در دسترس است که پیاده سازی آن نیاز به زیرساخت‌های قوی و پویا دارد. البته ظرفیت ایجاد این زیرساخت‌ها در کشور وجود دارد و برای مقابله با بحران کرونا و حتی سایر اپیدمی‌ها، می‌توان برای ایجاد و بهبود آنها برنامه ریزی کرد.

وی بر لزوم تدوین نقشه سیاست گذاری تحقیقاتی و تصمیم گیری مبتنی بر شواهد علمی تاکید کرد و افزود: آمارها ممکن است منجر به خطا در استنتاج شود، بنابراین باید بر تحلیل داده‌ها متناسب با سیاست‌های حاکم تمرکز داشت تا هوشمندسازی محدودیت‌ها صورت گیرد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با اشاره به میزان تاب آوری مردم، عنوان کرد: بر اساس تجربیات سایر کشورها، اگر نیازهای اساسی مردم تأمین شود، مدیریت اپیدمی هوشمندانه‌تر صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: طرح شهید سلیمانی همکاری بین بخشی را افزایش داد و اهداف این مسیر را تا حد بسیاری محقق کرد و نتیجه آن با افزایش فاصله زمانی بین پیک سوم و چهارم قابل مشاهده بود. بنابراین، باید توانمندی‌ها و همراهی‌ها افزایش یابد تا این طرح مجدد با قوت ادامه پیدا کند.

کد خبر 5432296

منبع: مهر

کلیدواژه: حمید سوری اپیدمیولوژی ویروس کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سویه اومیکرون کرونا آمار کرونا کووید 19 واکسن کرونا اهدای خون سازمان غذا و دارو واکسیناسیون ارز دارو ستاد ملی مقابله با کرونا شیوع کرونا هفته ملی سلامت مردان سازمان بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۴۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر توان صبح شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران، بر آمادگی تمام ادارات، نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌ها برای هر نوع مخاطرات احتمالی تاکید کرد.

وی با اشاره به گزارش‌های اداره منابع طبیعی بر وقوع ۳۰ فقره آتش سوزی در سال گذشته در سطح مراتع شهرستان و بیان اینکه این حریق‌ها به همت مردم، اطفا شد خواستار تقویت این ظرفیت شد.

وی بر تشکیل اکیپ‌های مردمی در تمام روستاها، استفاده از ظرفیت انجمن‌های مردم نهاد و زیست محیطی و همیاران طبیعت، احساس مسئولیت بیشتر، عدم آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی بعد از برداشت، مدیریت به موقع چرای علف‌های هرز مراتع، مدیریت خاموشی‌ها، صرفه جویی حامل‌های انرژی و توجه به اخطارهای هواشناسی تاکید کرد.

رئیس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان سقز در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به قطعی برق گسترده ناشی از بارش بی سابقه نزولات جوی و رانش زمین در سال گذشته از همکاری تمام ادارات و ارگان‌ها، مردم، نیروهای نظامی و انتظامی تشکر کرد.

تقویت زیرساخت‌های شهری برای هدایت آب‌های سطحی، تهیه تجهیزات پشتیبان برای جلوگیری از تداوم خدمات رسانی، ارتقای سطح هماهنگی، برگزاری مانورها و نگارش و تدوین سناریوهای احتمالی، تقویت آموزش‌ها، توزیع مناسب و استقرار تجهیزات و تکمیل شبکه جمع آوری آب‌های سطحی از دیگر مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

کد خبر 6089497

دیگر خبرها

  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد + فیلم
  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز