Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا نعمتی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از شهرکرد با بیان اینکه از مجموع اعتبارات ملی ۳.۱۹ درصد بر اساس شاخص‌ها به استان چهارمحال و بختیاری اختصاص داده شد، گفت: حدود ۳۰۰ میلیارد تومان از این منابع در بانک کشاورزی و ۶۰ میلیارد تومان در صندوق کارآفرینی امید سرمایه‌گذاری شده است تا به طرح‌های متقاضیان تخصیص داده شود‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور سرمایه‌گذاری جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: جهاد کشاورزی از ۱۲ دستگاه‌ای که از منابع بنده الف تبصره ۱۸ که همان قانون بودجه است، استفاده می‌کنند طرح‌هایی را در کارگروه شورای برنامه‌ریزی استان دریافت کرده و اولین دستگاهی است که بر اساس منابعی که در اختیار دارد جوابگوی طرح‌ها بوده است.

معرفی ۲۷ طرح کشاورزی به بانک‌ها

وی ادامه داد: از ۲۳۳ طرح مصوب شده ۲۷ طرح به بانک معرفی شده و بقیه طرح‌ها نیز در مصوبه کمیته فنی هستند و در صورتی که اقتصاد و دارایی مصوبات این طرح‌ها را به امضا برساند و به ما ابلاغ کند از طریق سازمان تسهیلات بانکی این طرح‌ها نیز به بانک‌های مورد نظر ارجاع داده می‌شوند.

تأمین تسهیلات ۳۰ میلیارد تومانی در استان

نعمتی با بیان اینکه ۱.۵ برابر مبلغی که داشتیم طرح‌ها را در کمیته برنامه‌ریزی مصوب کردیم، اظهار داشت: تسهیلات در ۱۰ رسته هستند که برخی‌ها با سود ۱۰ درصد و برخی‌ها با سود ۱۲ درصد می‌باشند که تا سقف ۳۰ میلیارد تومان در استان و بالای ۳۰ میلیارد تومان به تهران معرفی می‌شوند تا از منابع ملی تامین شوند.

مدیر امور سرمایه گذاری جهادکشاورزی استان گفت: سقفی برای تسهیلات نداریم و بر اساس شیوه نامه‌ها و اعتبارات، تسهیلات مورد نیاز متقاضیان را تصویب می‌کنیم.

وی با بیان اینکه بیشتر طرح‌ها در زمینه گلخانه، شیلات، طیور، منابع تبدیلی و غذایی و حمل فراورده‌های دامی بود، بیان کرد: در این طرح‌ها ۳۱ طرح گلخانه‌ای با ۱۴۵ میلیارد تومان تسهیلات در ۱۵ هکتار گلخانه به بهره‌برداری می‌رسد که با توجه به در نظر گرفتن اینکه در هر هکتار ۳۰۰ تن برداشت محصول و اشتغالزایی برای ۱۵ نفر وجود دارد در مجموع حدود ۴ هزار و ۵۰۰ تن به محصولات گلخانه‌ای و رقم بالایی به اشتغال استان اضافه می‌شود.

 اشتغالزایی برای ۱۲۰۰ نفر

نعمتی ادامه داد: با ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ذخیره شده در بانک کشاورزی و صندوق امید کارافرینی حدود یک هزار و ۲۰۰ نفر اشتغالزایی در استان انجام می‌شود.

یک ریال انحراف در تسهیلات جهاد کشاورزی وجود ندارد

مدیر امور سرمایه‌گذاری جهادکشاورزی استان با بیان اینکه یک ریال انحراف در تسهیلات جهاد کشاورزی وجود ندارد، گفت: همه مراحل از زمان دریافت تسهیلات تا اشتغالزایی تحت نظارت کارشناسان قرار می‌گیرد و تسهیلات در اقساط مختلف و به شرط تأمین موارد مورد نیاز در مرحله اول به متقاضی پرداخت می‌شود تا حداقل انحرافات را در بخش تسهیلات کشاورزی شاهد باشیم.

تأمین منابع آبی مهمترین مشکل دریافت مجوزات

وی با بیان اینکه با توجه به این موضوع که زمین شخص تولید کننده از منابع شخصی باشد یا منابع ملی روند دریافت مجوز نیز متفاوت می‌شود، ادامه داد: به طور معمول برای هر مجوز ۱۴ الی ۱۵ استعلام باید انجام شود و بعد از آن تأمین آب که مهمترین مشکل مجوزات می‌باشد را باید پشت سر بگذارند که به طور میانگین به شرط نبود مشکل جدی دریافت مجوز ۴ الی ۵ ماه زمان می‌برد.

وی در پایان گفت: ۴ هزار میلیارد تومان طرح آماده انفرادی داریم که تک تک افراد مجوزات گرفتند، در سامانه ثبت نام کردند و اسناد و مدارک آن‌ها آماده است و مشکلی برای پرداخت تسهیلات نداریم هرچند که تنها یک هشتم منابع مورد نیاز ما تأمین شده است.

انتهای پیام/۶۸۰۳۶

منبع: فارس

کلیدواژه: غلامرضا نعمتی چهارمحال و بختیاری دریافت مجوز تسهیلات منابع آبی تبصره18 سرمایه گذاری جهاد میلیارد تومان جهاد کشاورزی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۵۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهر گفت: با آغاز برداشت گوجه فرنگی از ۲۵۰ هکتار مزارع این شهرستان پیش بینی می‌شود، ۱۰ هزار تن محصول برداشت و به بازار‌های داخلی و خارجی ارسال و صادر شود.
مجید صفری بیان کرد: ۱۰ تن محصول تولید شده گوجه فرنگی از مزارع شهرستان مهر به کشور امارات متحده عربی صادر می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهر گفت: کشاورزانی که قصد صادرات محصول تولیدی خود را دارند باید از طریق سامانه سانکا و کشاورزانی که قصد فروش محصول خود را در بازار‌های داخلی دارند از طریق سامانه سبک ،  اطلاعات خود را ثبت و کد شناسه سلامت محصول دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • داورزن هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • برداشت کلزا در بهبهان