Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس بنیاد مستضعفان کشور گفت:بنیاد علوی به عنوان بازوی توانمند محرومیت‌زدایی بنیاد مستضعفان به شمار می‌رود و در مدت یکسال حضور خود در رشتخوار در زمینه محرومیت‌زدایی موفق عمل کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازخواف، سید‌پرویز فتاح در جلسه شورای اداری شهرستان رشتخوار اظهارداشت: بنیاد مستضعفان از 2 بخش اقتصادی و محرومیت‌زدایی تشکیل شده که بحث محرومیت‌زدایی برعهده بنیاد علوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتاح ادامه داد: بنیاد علوی برای جاده و کارخانه سازی تکلیفی ندارد و این بحث به بخش اقتصادی بنیاد مستضعفان مربوط است.این بنیاد در حد امکان برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی و ورزشی بنیاد مستضعفان در رشتخوار  مساعدت می کند.

رئیس بنیاد مستضعفان کشور افزود:مشارکت‌های بنیاد علوی از جنس مشارکت‌های مردمی است و در قالب این اقدامات طرف مقابل آورده خود را هزینه کرده و بنیاد علوی هم کمک می‌کند تا پروژه به نتیجه برسد.

کارخانه تولید کنسانتره سنگ آهن در سنگان شهرستان "خواف" افتتاح شد + فیلمسرمایه‌گذاری 100 هزار میلیارد ریالی بنیاد مستضعفان در خواف/ فتاح: 175 خانواده محروم را خانه‌دار می‌کنیمرفع مشکلات "منطقه خواف" خراسان رضوی با تأسیس خانه صمت شتاب می‌گیرد

فتاح با اشاره به فعالیت بنیاد علوی در رشتخوار به بحث اشتغالزایی گفت: در خصوص ارایه تسهیلات و وام اشتغال و قرض الحسنه بنیادعلوی تاکنون اقدامات مثبتی انجام داده است ولی مردم باید پای کار بیایند تا تسهیلات به افراد دارای شرایط اعطاء بشود.

حجت الاسلام احمد پور نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس نیز اظهارداشت: کمبود زیرساخت های عمرانی مثل جاده و آب از مشکلات این شهرستان است که از بنیاد علوی تقاضا داریم در این خصوص هم وارد بشود.

باهوش فرماندار رشتخوار هم افزود: شهرستان رشتخوار با 65 هزار جمعیت و 58 پارچه آبادی و روستا از نظر اقتصادی بخشی از قطب زعفران کشور است که به علت خشکسالی سال قبل مشکلات زیادی در این بخش برای کشاورزان ایجاد شد.

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان محرومیت زدایی بنیاد علوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۵۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است