Web Analytics Made Easy - Statcounter

به همین جهت علی رغم انتظار، چینش کابینه رئیسی به علت فشار و چانه زنی و سهم خواهی هرکدام از  طیف های جریان اصولگرا، زمان بر شد و در نهایت لیست نهایی کابینه نتوانست یکدستی مورد نیاز برای تحقق آنچه که رئیسی خروج از بن بست فعلی می‌دانست، را برآورده نماید. 

عدم مهار گرانی، سقوط بیش از حد شاخص بازار سرمایه، ناهماهنگی در مدیریت موج جدید کرونا، وضعیت نامشخص و کلافه کننده بازار خودرو، اختلاف نظر در مورد طرح صیانت و از همه مهمتر عدم وجود یک طرح و نقشه راه اقتصادی برای کشور، خروجی نهایی یک کابینه ائتلافی در شش ماه ۶ماه گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس جمهور بعد از ارائه لیست کابینه پیشنهادی به مجلس که برآمده از چانه زنی و فشار سیاسی طیف های مختلف اصولگرایان بود، تعدادی از گزینه های اصلی خود را به عنوان بازیکنان ذخیره در نیمکت انتظار تیم خود قرارداد. 

اگر کابینه را به یک تیم فوتبال تشبیه نمائیم، رئیس جمهور به عنوان سرمربی تیم، همیشه از تعدادی بازیکن ذخیره برای تغییر تاکتیک تیم در بازی در زمان بن بست بهره می‌برد. 

سرمربی دولت سیزدهم بازیکنان نزدیک به خود را به عنوان ذخیره در جایگاه استانداری قرار داد. دقیقا در  موقعیتی که در صورت لزوم با معرفی آنان به مجلس زمینه تغییر در دولت را فراهم نماید. 

استانداران در رتبه بندی مدیران ارشد دولتی، از جایگاه ویژه ای برخوردارند و برخلاف معاونان وزرا از استقلال کافی برای بازیگری و ارتباط با شخص رئیس جمهور بهره مند هستند تا شبکه اصلی مدیریت مورد نظر رئیس جمهور دچار گسست نشود. 

محسن منصوری استاندار تهران و مهدی دوستی استاندار هرمزگان دوتن از بازیکنان ذخیره تیم رئیس جمهور هستند. نام هایی که در محافل سیاسی از آنان به عنوان گزینه های اصلی سرمربی برای تغییر تاکتیک در بازی تیم نام می‌برند. 

منصوری یکی از چهره های جوان سیاسی نزدیک به رئیسی است، او به همراه علی نادری(مدیرعامل فعلی خبرگزاری ایرنا)، وحید یامین پور(معاون وزیر ورزش)، سیدیاسر جبرئیلی و برادران نیلی از جوانانی هستند که ابراهیم رئیسی را از آستان قدس تا قوه قضائیه و در نهایت انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم همراهی کردند.

منصوری با قرار گرفتن در جایگاه استاندار تهران به عنوان سیاسی ترین استان ایران، مهره های سیاسی نزدیک به شخص رئیس جمهور را در پایتخت سازماندهی میکند. 

منصوری از گزینه هایی است که رئیس جمهور برای وزارت های سیاسی و اجتماعی به عنوان ذخیره می‌تواند از آن استفاده نماید. 

بیشتر بخوانید:

غلامعلی رجایی : یکدست‌بودن نظام باعث حل مشکل نمی‌شود / کابینه رئیسی ناکارآمدترین کابینه بعد از انقلاب است یک اصلاح طلب:دولت رییسی از بی پشتوانه ترین دولت های پس از انقلاب است

مهدی دوستی استاندار هرمزگان، برخلاف منصوری چهره ای کمتر سیاسی و بیشتر نماینده مدیران اجرایی نسل جدیدی است که جریان اصولگرایی دوست دارد به عنوان جایگزین مدیران تکنوکرات وابسته به جریان کارگزاران معرفی کند. 

دوستی همراه با مهرداد بذرپاش، یاسر جبرئیلی و حجت عبدالملکی از چهره‌های جوانی هستند که از سال ٩٨ در قالب جریان گام دوم انقلاب برنامه اقتصادی دولت آینده را تدوین کردند. 

دوستی مسئول اصلی تدوین استراتژی انرژی و صنعت در برنامه اقتصادی دولت سیزدهم بود. 

لایه جوان اصولگرایان، به او برای تحول در صنعت نفت ایران به عنوان اصلی ترین منبع درآمد  کشور و خروج آن از دست مدیران چند دهه اخیر امید زیادی دارند. 

در زمان چیدمان کابینه، دوستی تا یک قدمی وزارت‌ نفت رسید اما فشار سیاسی باند نفتی ها او را از قرار گرفتن در جایگاه وزارت بازداشت. 

به همین دلیل  رئیس جمهور با فرستادن دوستی به هرمزگان به عنوان یک استان مهم نفتی سعی کرد تا هم این استان از لحاظ اقتصادی  کمی تغییر کند و هم دوستی به عنوان ذخیره اصلی برای وزارت های اقتصادی در مدار مدیران اصلی دولت او قرار داشته باشد. 

تحولات اقتصادی کشور، تورم، محقق نشدن وعده های رئیس جمهور در ۶ماه اخیر و عدم لمس تغییرات در بدنه اجرایی کشور، لزوم جابجایی در تیم اصلی دولت را برای هر کارشناس سیاسی واضح کرده است، تنها مسئله، زمان این تغییرات خواهد بود.

23219

کد خبر 1606217

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم انتصابات رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۵۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)

عصر ایران -  راه رفتن روی پاشنه پا میان ورزشکاران تمرین چندان محبوبی به شمار نمی رود، اما افزودن آن به برنامه فعالیت روزانه می تواند مزایای گسترده ای به‌ همراه داشته باشد، از جمله تقویت ساق پا، افزایش قدا انقباضی قسمت بالایی پا و بالا بردن ثبات و تعادل.

همانطور که از نام آن پیداست، این تمرین شامل راه رفتن روی پاشنه پا و با زاویه قرارگیری انگشتان پا به سمت سقف است. لازم به ذکر است که راه رفتن روی پاشنه شامل وارد آوردن ضربه ای جزئی به این ناحیه است که ممکن است برای برخی افراد با مشکلاتی مانند کمر درد شدید یا خار پاشنه بسیار آزار دهنده باشد.

 البته این ضربه به اندازه ای نیست که منجر به کشیدگی مفاصل و آسیب شود. راه رفتن روی پاشنه برای مدت زمانی کوتاه طی روز و در قالب نوعی حرکتی ورزشی، می تواند حالت بدن را بهبود ببخشد، سلامت مچ پا و ساق پا را تامین و عضلات پایین تنه را تقویت کند که این امر به خودی خود به روند بهبودی یاری می رساند.

نحوه انجام تمرین راه رفتن روی پاشنه پا

 

- مرحله اول: موقعیت شروع مناسب را بیایید

صاف بایستید و پاهایتان را به اندازه عرض لگن باز کنید. انگشتان پا باید به سمت جلو باشند. انحنای طبیعی ستون فقرات خود را حفظ کنید. توصیه می شود برای این تمرین پابرهنه باشید زیرا به شما این امکان را می دهد که خمیدگی پشتی بیشتری داشته باشید. با این وجود، اگر راه رفتن با پاشنه برهنه روی زمین برایتان ناراحت کننده است، می توانید این کار را با کفش انجام دهید.

- مرحله دوم: انگشتان پا را بالا بیاورید

بدن خود را محکم نگه دارید، انگشتان پا را از روی زمین بلند و تا حد امکان به سمت ساق پا بلند کنید. در حالت ایده آل، فقط پاشنه های شما باید با زمین تماس داشته باشد. این در حالی است که کناره ها و کف پا از سطح زمین جدا هستند.

- مرحله سوم: حرکت

در این مرحله با برداشتن گام‌ های کوچک به جلو راه رفتن را شروع کنید و با هر قدم پاشنه پاهای خود را فعالانه به سمت بالا حرکت دهید. همین حرکت را در حالت برعکس نیز انجام دهید یعنی به جای طی مسیر رو به جلو، رو به عقب رفتن را نیز به برنامه اضافه کنید.

این حرکت را با دمبل هم می توان انجام داد

 

گفتنی است که تمامی اطلاعات مرتبط با این تمرین فیزیکی عالی، از طریق مقاله منتشر شده توسط مجله فیزیولوژی بالینی و تصویربرداری عملکردی در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.

عضلات درگیر

ماهیچه هایی که در طول این تمرین درگیر می شوند، عبارت اند از:

- ماهیچه درشت‌ نئی پیشین یا عضله تیبیالیس قدامی: این عضله در قسمت جلوی ساق پا قرار داشته و نقش حیاتی در کشیدن انگشتان پا به سمت بالا دارد. راه رفتن روی پاشنه در درجه اول استخوان تیبیالیس قدامی را هدف قرار می دهد و به تقویت قدرت عضلانی و بهبود انعطاف پذیری کمک می کند.

- ساق پا: از آنجایی که ساق پا و تیبیالیس قدامی ماهیچه های متضاد هستند، راه رفتن پاشنه باعث کشیدگی عضلات ساق می شود. مطالعات نشان داده اند که تمرینات کششی می تواند به افزایش هیپرتروفی کمک کند.

- چهارسر ران: با بلند کردن انگشتان پا و انقباض تیبیالیس قدامی، عضله چهارسر ران نیز فعال می‌ شود. این عضلات همچنین برای کمک به حفظ تعادل بسیار مهم هستند.

- همسترینگ: این ماهیچه ها مچ پا را طی حرکت تثبیت می کنند و به حفظ کنترل و تعادل یاری می رسانند.

- هسته مرکزی: کل ماهیچه های مرکزی نقش حمایتی در تمرین راه رفتن روی پاشنه دارند و به ثابت نگه داشتن باسن کمک می کنند.

فواید راه رفتن پاشنه پا

راه رفتن روی پاشنه پا حتی برای بازه های زمانی کوتاه به صورت روزانه، با مزایای زیر همراه است:

- وضعیت بدنی بهبود یافته و تعادل بهتر

راه رفتن روی پاشنه پا شما را وادار می کند که ناخودآگاه وضعیت بدنی بهتری داشته باشید و در معرض خطر از دست دادن تعادل قرار نگیرید. این تمرین همچنین عضلات مرکزی بدن را درگیر می کند که می تواند در نهایت به شکل گیری وضعیت فیزیکی مطلوب تر کمک کند.

پاها پایه و اساس ما هستند و افزایش قدرت آنها به معنای قدرت بیشتر تمام بدن است. راه رفتن روی پاشنه تمام ماهیچه های پای را تحریک می کند و باعث تقویت قدرت و هماهنگی می شود.

- ساق و مچ پای قویتر

به محض بلند کردن انگشتان پا از روی زمین، اوج انقباض در تیبیالیس قدامی و کشش عمیق در عضلات ساق پا را احساس خواهید کرد. راه رفتن روی پاشنه پا می تواند عضلات ساق پا را تقویت کند، به مچ های سالم منتج شود و خطر آسیب را کاهش دهد.

- پیشگیری از آسیب

راه رفتن روی پاشنه پا می‌ تواند سبب قویتر شدن قوزک‌ ها و بهبود تراز و تعادل پا شود که همگی به کاهش خطر آسیب‌ هایی مانند پیچ خوردگی مچ پا کمک می کنند. برخی افراد همچنین گزارش می دهند که تمرین راه رفتن روی پاشنه به بهبود کمردرد آنها کمک کرده است.

- تطبیق پذیری

یکی از بهترین نکات در مورد راه رفتن روی پاشنه پا این است که برای افراد با هر سطح تجربه ورزشی مناسب است. همچنین این تمرین فوق العاده را می توان با برنامه های تمرینی مختلف تطبیق داد. به علاوه، از آنجایی که نیازی به تجهیزات خاصی ندارد، می توان آن را در هر مکان و زمانی انجام داد.

راه رفتن روی پاشنه با کشش عضلات سفت ساق پا، درد کف پا را نیز کاهش می دهد.

در برخی از مطالب مرتبط با این حرکت گفته شده که تکرار منظم آن فوایدی مانند: گردش خون بهتر در پا و کاهش آثار واریس، بهبود درد زانو و کاهش استرس را همراه خواهد داشت که البته منبع معتبری برای این موارد در دسترس نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: با این تست 30 ثانیه ای سن واقعی بدن خود را مشخص کنید! (+روش تست و تفسیر نتایج)

دیگر خبرها

  • پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • رییسی: دشمن در عرصه‌های مختلف ناکام مانده است
  • بلیت‌ کنسرت محسن ابراهیم‌زاده را از «سینماتیکت» تهیه کنید
  • هر جا میدان به نیروهای متعهد و انقلابی داده شد، سربلند بوده‌ایم
  • سد طالبان بر مسیر «دوستی»
  • رضایت ده روسی از نگرش پاتریسیو در رختکن؛ احتمال تمدید قرارداد او به عنوان دروازه‌بان ذخیره
  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر
  • وعده معاون رئیس جمهور برای تکمیل خط انتقال آب شهرستان بهمئی
  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!