Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@03:49:00 GMT

متاورس چیست؟ دنیای جدید مجازی ما

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۴۵۹۸۷

متاورس چیست؟ دنیای جدید مجازی ما

متاورس یا دنیای مجازی، خرید زمین در متاورس و هزاران اصطلاح مانند اینها در ماه‌های اخیر اطراف ما را احاطه کرده است؛ به طوری که اگر برای تفریح هم سری به اینستاگرام بزنیم با هزاران هزار پیج مرتبط با کریپتو مواجه می‌شویم که نسبت به سود و پتانسیل رشد احتمالی این حوزه مژده می‌دهند.

اما متاورس چیست؟ جهان مجازی تا چه قدر به ما نزدیک است؟ شاید اگر در پاسخ به سوال دوم بگوییم از رگ گردن! بیهوده نگفته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بگذارید توضیح دهیم.

متاورس؛ آغازی برای دنیایی نوین

متاورس اصطلاحی است که از سال 2021 و با رونق حوزه کریپتو بر سر زبان‌ها افتاد؛ واژه‌ای که پیدایش آن به رمان تصادف در برف (Snow Crash) اثر نیل استفانسون در سال 1992 برمی‌گردد و اکنون شاهد تحقق و پیدایش آن هستیم.

به زبان ساده، متاورس به دنیایی مجازی و سه بعدی گفته می‌شود که در آن افراد مختلف با اینترنت به یکدیگر متصل شده و ارتباط دارند! به عبارت دیگر، متاورس مجموعه‌ای از جهان‌های مجازی است که کاربران می‌توانند در آن شخصیت‌ خود را ساخته و دست به انجام فعالیت‌های مختلف بزنند.

شاید در نگاه اول، فعالیت در جهان مجازی و اصلاً کل متاورس بی فایده و بسیار مسخره باشد اما زمانی که کمی دقت کنید می‌بینید شرکت‌های بزرگ، از فیسبوک که اخیراً نام خود را به متا تغییر داده گرفته تا سونی و مایکروسافت و حتی همین اپلی که گوشی‌هایش را استفاده می‌کنیم عزم خود را برای فعالیت تخصصی در این حوزه جذب کرده‌اند. بنابراین، خواه نا خواه به دوران متاورس وارد خواهیم شد.

شاید برخی بخواهند متاورس را با بازی‌های ویدیویی که در کنسول‌های مختلف وجود دارند مقایسه کنند. با این حال باید بگوییم که مفهوم متاورس کاملاً سوای از بازی‌هاست و نمی‌توان آن همانند یک بازی در نظر گرفت. همانطور که گفتیم متاورس جهان مجازی است که کاربران می‌توانند در آن هرکاری که در دنیای واقعی انجام می‌دهند را به صورت مجازی انجام دهند و این مفهوم با وجود ارزهای دیجیتال و رونق گرفتن بازی‌های مبتنی بر NFT بیش از پیش تقویت شده است.

زندگی در دنیای مجازی دقیقاً به چه کارمان می‌آید؟

اما زندگی در دنیای مجازی چه فایده‌ای دارد؟ به گفته کارشناسان متاورس قرار است جایگزین اینترنت کنونی شود و محدودیت‌های فعلی را به نحوی دور بزند و به نحوی به کاربران آزادی عمل اعطا کند. برخلاف بازی‌های ویدیویی، تغییراتی که توسط کاربران در متاورس ایجاد می‌شود به صورت آنی توسط دیگران قابل مشاهده خواهد بود و به صورت دائمی باقی خواهد ماند.

همچنین، کاربران در متاورس می‌توانند با یک آواتار در تمامی پلتفرم‌ها حضور داشته باشند به نحوی اصلی به عنوان «تداوم هویت» پدیدار خواهد شد.

به لطف جهان مجازی، دیگر حضور فیزیکی برای کار و انجام برخی از وظایف در دنیای واقعی نیاز نخواهد بود و تنها با عینک‌های واقعیت مجازی و تجهیزات مرتبط با آن، کارها انجام خواهد شد. تصور کنید در خانه نشسته‌اید، فنجان قهوه‌تان را می‌نوشید و بدون نیاز به رفتن به محل کار، از پشت میزتان در حال انجام وظایف روزانه‌تان هستید!

به گفته برخی از کارشناسان، با توجه به دیجیتالی شدن بخش‌های زیادی از زندگیمان، در همین لحظه نیز به نوعی در حال تجربه متاورس هستیم. تلاش برای تحقق متاورس به آن شکلی که در فیلم‌های هالیوودی به نمایش درآمده است به طور جدی آغاز شده است و دیر یا زود، شاهد ورود به دنیای مجازی خواهیم بود. احتمالاً متوجه شدید که چرا گفتیم متاورس، از رگ گردن هم به ما نزدیک‌تر است!

همانطور که گفتیم مفهوم متاورس در کنار ارزهای دیجیتال و همچنین بازی‌های کریپتویی بیش از گذشته تقویت شده و همین باعث شده تا دارایی‌هایی چون زمین‌های مجازی به لطف ویژگی منحصر به فرد بودن توکن‌های غیر قابل معاوضه یا همان NFTها طرفداران زیادی پیدا کند به طوری که بسیاری به دنبال تهیه زمین در متاورس هستند.

گام به گام تا متاورس با داموند

چگونه باید به متاورس وارد شد؟ چگونه باید از آخرین وقایع مرتبط با دنیای مجازی مطلع شد؟ در یک کلام، چگونه از این قافله عقب نمانیم؟!

اینجاست که داموند وارد می‌شود. صرافی ارز دیجیتال داموند، تیمی از نخبگان حوزه کریپتو و رمزارز را گرد هم آورده تا شما را در این مسیر همراهی کنند. همکاران ما در داموند در تلاشند تا شما را از آخرین وقایع و اخبار حوزه ارز دیجیتال مطلع سازند. علاوه بر این، شما عزیزان می‌توانید در داموندمگ سیرتاپیاز کریپتو را به صورت رایگان در طریق مقالات آموزشی که برای شما به ساده‌ترین زبان ممکن فراهم آورده‌ایم یاد بگیرید.

داموند، دامنه آگاهی ارز دیجیتال است و در این صرافی ما هم پیمان شده‌ایم تا در کنار یکدیگر، بهترین فضا را چه برای یادگیری حوزه ارز دیجیتال و چه برای خرید و فروش آن فراهم نماییم. این تازه آغاز مسیر داموند است...

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین اختلاف روسیه و اوکراین سقوط جنگنده اف 5 طرح صیانت از فضای مجازی متاورس ارز دیجیتال رپرتاژ آگهی مذاکرات وین اختلاف روسیه و اوکراین سقوط جنگنده اف 5 طرح صیانت از فضای مجازی دنیای مجازی ارز دیجیتال جهان مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۵۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی، از بازداشت زنی که برای تبلیغات سالن زیبایی‌اش اقدام به سوءاستفاده از یک کودک دختر و معرفی او به عنوان یک نوعروس کرده بود خبر داد و به خانواده‌ها هشدار داد که اجازه چنین برخوردهای سودجویانه‌ای را که ممکن است آینده فرزندانشان را تحت‌الشعاع قرار دهند، ندهند.

وی با اشاره به انتشار ویدئویی از یک کودک دختر در فضای مجازی و معرفی او به عنوان یک تازه عروس گفت: انتشار این ویدئو موجی از واکنش منفی افکار عمومی و به خصوص کاربران فضای مجازی و فعالان حوزه حقوق کودک را در پی داشت. در همین راستا نیز پلیس فتا رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار داد و ابتدا تیم رصد و پایش این پلیس مبدا اصلی انتشار این ویدئو را مورد شناسایی قرار دادند.

وی با بیان اینکه در بررسی‌های انجام شده، مشخص شد که این ویدئو از سوی یک سالن زیبایی ضبط و منتشر شده است، گفت: در ادامه با پیگیری‌ها و هماهنگی‌ها ی انجام شده، مدیر سالن زیبایی که ویدئوی مذکور را تولید و منتشر کرده بود به پلیس فتا تهران بزرگ دلالت شد.

معظمی گودرزی با بیان اینکه در جریان تحقیقات انجام شده، مشخص شد که موضوع ازدواج این کودک، سناریو تبلیغاتی مدیر این آرایشگاه برای جذب مشتری و دنبال کننده در اینستاگرام بوده و به هیچ عنوان صحت ندارد، گفت: این زن پس از مواجهه با مأموران اعلام کرد که از عواقب کار خود بی اطلاع بوده و ضمن ابراز پشیمانی از عمل خود، گفت که دختربچه نوجوان فرزند یکی از مشتریان آرایشگاهش بود و چون قصد داشته اقدام به ایجاد تبلیغ در فضای مجازی کند، این کودک را به عنوان یک عروس معرفی و آرایش کرده است.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با بیان اینکه برای این خانم به دلیل سوءاستفاده از کودکان و … پرونده‌ای تشکیل شد، گفت: صفحه اینستاگرامی مذکور نیز با دستور قضائی از دسترس خارج و متهم نیز به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

وی ادامه داد: همچنین کارشناسان اداره مبارزه با جرایم علیه کودکان و بانوان پلیس فتا تهران بزرگ با والدین این کودک نیز ارتباط برقرار کرده و ضمن ارائه مشاوره‌های لازم به آنان تاکید کرد که صیانت از هویت و شخصیت فرزندشان نیز برعهده آنان بوده و بی توجهی و هرگونه آسیب به آن موجب مجازات قانونی است.

معظمی گودرزی با هشدار به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی گفت: در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و همچنین کنوانسیون حقوق کودک که کشور ما نیز به آن پیوسته صراحتاً هرگونه سوءاستفاده از کودکان و وارد کردن آسیب جسمی و روحی به وی را جرم انگاری کرده است. در همین راستا نیز پلیس فتا در عمل به قانون با چنین مواردی برخورد خواهد کرد. کما اینکه در گذشته نیز با موردی که پدری فرزندش را به بیان کلمات و انجام رفتارهای بزرگسالانه و حتی شرب خمر تشویق کرده و تصاویرش را در فضای مجازی منتشر کرده بود، برخورد کرد و در پرونده‌ای دیگر نیز با والدین نوجوانی که برای جذب دنبال کننده فرزند خود را به رفتارهای غیراخلاقی و بی احترامی به مقام مادر تشویق کرده بودند، برخورد شد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ ادامه داد: لذا به افرادی که قصد دارند تا برای انجام تبلیغات، افزایش دنبال کننده یا هر موضوع دیگری اقدام به ساخت ویدئو یا انتشار تصاویر نا متعارف و نامناسب از کودکان کنند، هشدار می‌دهم که پلیس فتا با آنان برخورد خواهد کرد و والدین نیز باید بدانند که چنین اقدامات و رفتارهایی گرچه ممکن است در کوتاه مدت منجر به افزایش دنبال کننده یا جلب شدن توجه به سوی فرزندشان شود، اما در دراز مدت آثار مخرب فراوانی در روند شکل‌گیری شخصیت و شرایط روحی کودکان برجای خواهد گذاشت که جبران ناپذیر است.

کد خبر 6094220

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • غول نروژی در دنیای گیم؛ شخصیت ارلینگ هالند به بازی کلش آو کلنز اضافه می‌شود