Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کردستان گفت: رشد اقتصادی کردستان با مشارکت راهبردی علمی دانشگاه‌ها و نخبگان محقق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ اسماعیل زارعی کوشا در دیدار با اعضای کانون دانشگاهیان ایران اسلامی کردستان، اظهار داشت: باید از تونایی‌های علمی و عملی دانشگاه‌ها برای کمک و همراهی به مجموعه مدیریتی دستگاه‌های اجرایی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: رویکرد استان باید از پروژه محوری به سمت شاخص محوری سوق داده شود و برای تحقق اهداف توسعه تلاش خود را مضاعف کنیم.


استاندار کردستان بیان کرد: باید رویکرد جوانگرایی برای توسعه پایدار کردستان نهادینه شود و از ظرفیت‌ها و استعدادهای فراوان علمی و عملی نخبگان و به ویژه جوانان استفاده شود.


دکتر زارعی کوشا با بیان این نکته که دولت نگاهی ویژه برای توسعه اقتصادی در کردستان دارد در ادامه خواستار مشارکت جامعه دانشگاهی در مسیر توسعه استان شد.


استاندار کردستان اظهار داشت: در این زمینه مجموعه دانشگاهی باید نقشی واقعی در برنامه‌ریزی و تدوین استراتژی توسعه کردستان داشته باشند.


وی همچنین سرمایه‌گذاری و پیگیری احداث پتروشیمی بعثت، زنجیره فولاد، طرح‌های پیشران صنعتی، کشاورزی توسعه محور در کردستان را از مهمترین برنامه‌های توسعه‌ای کردستان برشمرد.
استاندار کردستان در پایان از تشکیل منطقه آزاد تجاری و اقتصادی مشترک بین استان کردستان و اقلیم کردستان عراق خبر داد و گفت: این گونه اقدامات بهترین فرصت برای توسعه پایدار کردستان است.


در این نشست شماری از اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان کردستان به بیان دیدگاه‌های خود پرداخته و از اقدامات دکتر زارعی کوشا در عرصه‌های مختلف تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا ایران اسلامی شاخص توسعه پایدار نخبگان دولت جامعه پتروشیمی کشاورزی استان کردستان کردستان عراق آموزش عالی کردستان استاندار کردستان دانشگاه ها زارعی کوشا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۷۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر عدم خام‌فروشی مواد معدنی، گفت: ساخت ۷ کارخانه فرآوری مس آغاز شده که بزودی نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در این استان افتتاح خواهد شد.

محمدکرمی روز چهارشنبه(۱۹ اردیبهشت) در جلسه تجلیل از اساتید برتر دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: دانشگاه باید محور توسعه و تحول باشد، چرا که عدم ارتباط صنایع با دانشگاه سبب ورشکستگی صنعت خواهد شد.

وی بیان کرد: با توجه به رشد سریع فناوری‌، ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار مهم است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های دانش بنیان باید توسط اساتید راه‌اندازی و راهبری شوند تا شاهد تولید محصولات نوین و مورد مطالبه و نیاز مردم باشیم.

وی افزود: هر کاری با پشتوانه علمی با موفقیت همراه است و همه بخش‌های دانشگاهی باید در راستای توسعه و رشد علمی تلاش کنند.

کرمی اذعان کرد: ۳۰ نهاد تربیتی و فرهنگی داریم، ولی مجموعه اصلی و راهبردی نظام آموزش و پرورش است که در ۲ حوزه تربیتی و مهارتی دانش آموزان فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: بیشترین اعضای جامعه‌ بیکاران؛ فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند، بنابراین باید دانش آموزان را با مهارت‌های علمی و تخصصی پرورش دهیم تا دانشجویان توانمند ما نیروی متخصص و پرکار باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: دانش‌آموزان استان استعداد بالایی دارند که معلمان راهبر آنها برای تحرک علمی و بارش فکری هستند.

وی افزود: اگر بهترین مدارس هم ساخته شود ولی معلمان و اساتید توانمند نداشته باشیم مسلماً خروجی مناسبی نخواهیم داشت.

کرمی با اشاره به اقدامات توسعه‌ای در سیستان و بلوچستان گفت: طرح‌های بزرگی در زمینه زیرساخت‌ها و راه‌ در حال اجراست.

وی اذعان کرد: پنج طرح آبرسانی‌ بزرگ، گازرسانی، طرح‌های توسعه‌ای برق، شیلات، اقتصاد، تجارت، اقتصاد دیجیتال و اقتصاد گردشگری جزو طرح‌های زیرساختی در سیستان و بلوچستان است.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: از شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون چهار هزار و ۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی این استان اضافه شده است.

وی تصریح کرد: آب دریا، موجودات، محصولات کشاورزی و ارتباط با کشورهای جهان از طریق دریا جزو ظرفیت‌های اقتصاد دریا سیستان و بلوچستان است.

کرمی گفت: محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان بی‌نظیر است که باید با روش‌های علمی و آموزش‌ روش‌های نوین در توسعه این محصولات اقدامات لازم انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های قبل ۳۰ درصد بخش طیور و مرغداری در سیستان و بلوچستان تامین می‌شد، بیان کرد: امروز این رقم به ۸۰ درصد رسیده و با رفع موانع تولید و تسریع در صدور مجوزها به بالای ۱۰۰ درصد خواهد رسید.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در زمینه اقتصاد دریا یک مرکز تحقیقاتی فعال داریم ولی جهت بهره‌مندی از ثروت دریا نیازمند ایجاد رشته‌های دانشگاهی مرتبط هستیم که روی همه موضوعات با دقت کار کند.

وی به تربیت نیروی ماهر و متخصص با توجه به گسترش فعالیت‌های توسعه‌ای اقتصادی تاکید کرد و افزود: مرز خاکی و آبی، ارتباط با گستره جهانی و آسیای میانه و چین، بنادر استان، فعال کردن کریدورها، قراردادهای مشترک با شرکت‌های چند ملیتی از مزیت‌های توسعه‌ای سیستان و بلوچستان است.

کرمی بیان کرد: مسوولان باید انجام کار برای رضایت پروردگار، برنامه‌ریزی، نوآوری و مطالعه و کار علمی را در نظر داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید ۳ درصد گندم کشور در شهرستان بیجار
  • کردستان دارای ۱.۱ دهم میلیارد تُن ذخایر معدنی است
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است
  • نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
  • سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود
  • نقش معلمان در توسعه و پیشرفت کردستان حیاتی است
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد