Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:35:22 GMT

نارضایتی کشاورزان فریمانی از بیمه محصولات کشاورزی

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۴۷۷۰۹

نارضایتی کشاورزان فریمانی از بیمه محصولات کشاورزی

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی فریمان گفت: تأخیر در پرداخت‌ غرامت‌ها و پایین بودن تعهد بیمه محصولات زراعی موجب شده تا کشاورزان این شهرستان از وضعیت بیمه گلایه‌مند باشند.

علی کاظمی فریمانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص سطح زیر کشت محصولات زراعی و باغی در شهرستان فریمان افزود: سطح زیر کشت محصولات زراعی آبی ۱۸ هزار هکتار، سطح زیرکشت زراعی دیم ۲۴ هزار هکتار و سطح زیر کشت باغی آبی ۴۳۴۲ هکتار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از گندم با ۷۰۰۰ هکتار آبی و ۱۰ هزار هکتار دیم، جو با ۲۰۰۰ هکتار آبی و ۵۰۰ هکتار دیم، گوجه فرنگی با ۱۳۰۰ هکتار، سیب زمینی ۷۲۵ هکتار، چغندر قند ۱۸۵۰ هکتار، ذرت ۷۰۰ هکتار، سیب ۵۹۰ هکتار، گلابی ۶۵ هکتار، گیلاس ۱۷۱ هکتار، قارچ با تولید ۲۱۰۰ تن در سال به عنوان مهم‌ترین محصولات شهرستان فریمان نام برد.

مدیر جهاد کشاورزی فریمان با بیان اینکه رتبه دوم استان در تولید قارچ خوراکی مربوط به این شهرستان است، ادامه داد: از ابتدای امسال به دلیل خشکسالی و گرما خسارت‌های بسیاری به بخش کشاورزی شهرستان از جمله بیش از ۲۰۰۰ هکتار سطح زیر کشت زعفران وارد شده است.

وی همچنین به وضعیت بیمه محصولات کشاورزی در شهرستان اشاره کرد و گفت: از ابتدای مهرماه سال جاری سال زراعی ۱۴۰۰- ۱۴۰۱ حدود ۹۴۰۰۰ رأس دام سبک روستایی، ۱۷۰۰ رأس دام صنعتی، ۲۳۹۲ رأس گاوهای بومی آمیخته، ۱۹۴۹۰ قطعه بوقلمون گوشتی، ۳۷ هزار و ۹۴۲ قطعه مرغ تخم‌گذار تجارتی، ۹۲۰ هزار و ۲۵۰ قطعه نیمچه مرغ گوشتی تحت پوشش بیمه قرار دارند.

کاظمی فریمانی از بادام آبی پیوندی به میزان چهار هکتار، سیب ۱۶ هکتار، زعفران هشت هکتار به عنوان محصولات باغی و جو آبی به میزان ۷۹۰ هکتار، کلزا آبی ۵۳ هکتار، گندم آبی ۳۶۸۱ هکتار و گندم دیم ۲۰۰۰ هکتار به عنوان محصولات زراعی نام برد که در سال زراعی جاری تحت پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارند.

وی یادآور شد: در سال زراعی گذشته صندوق بیمه کشاورزی ۶۰ میلیارد ریال به کشاورزان غرامت پرداخت نموده که ۴۰ میلیارد ریال آن مربوط به بخش زراعت و ۲۰ میلیارد ریال دیگر مربوط به بخش دام بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی فریمان  در همین خصوص اظهار کرد: تأخیر در پرداخت غرامت‌ها و پایین بودن تعهد بیمه محصولات زراعی موجب شده تا کشاورزان از وضعیت بیمه محصولات کشاورزی ناراضی باشند.

وی در ادامه به وضعیت بارندگی‌های شهرستان فریمان از ابتدای امسال تا ابتدای اسفندماه اشاره کرد و افزود: کاهش بارندگی در شهرستان خسارت‌های بسیاری را به بخش کشاورزی وارد نموده است.

کاظمی فریمانی مطرح کرد: میزان بارندگی از ابتدای سال تا ابتدای اسفند امسال حدود ۵۹.۹ میلی‌متر بوده که نسبت به سال زراعی گذشته تا این تاریخ ۵.۳ درصد و نسبت به دوره آماری گذشته ۲۹.۸ درصد کاهش داشته است.

وی همچنین به وضعیت ماشین‌آلات بخش کشاورزی شهرستان فریمان اشاره کرد و گفت: ضریب مکانیزاسیون شهرستان در حد متوسط و معادل عدد ۲.۱ است. این یعنی به ازای هر هکتار برای انجام عملیات مکانیزاسیون ۲.۱ اسب بخار انرژی وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی فریمان در پایان یادآور شد: بالغ‌بر ۴۰ درصد تراکتورهای بخش کشاورزی شهرستان فریمان که شامل مدل ۵۷ تا ۹۰ می‌شوند، فرسوده هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها بیمه محصولات کشاورزی فریمان مدیر جهاد کشاورزی فریمان بیمه محصولات کشاورزی شهرستان فریمان محصولات زراعی بخش کشاورزی سطح زیر کشت سال زراعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۷۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی سامان تخریب شد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان از قلع و قمع ۴۸بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان طی هفته جاری خبر داد.

حجت‌الله رئیسی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: از تعداد ۴۸ بنای غیرمجاز ۱۸ مورد در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ و مابقی در راستای اجرای احکام قطعی قلع و قمع شد که با تخریب این بناهای غیرمجاز تقریباً سه هکتار از اراضی کشاورزی از توابع بخش مرکزی و زاینده رود این شهرستان آزاد و به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: این عملیات در خصوص جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز و اجرای تبصره ۲ ماده۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها اجرا شده است.

رئیسی ادامه داد: این بناهای غیرمجاز شامل احداث ساختمان، محوطه‌سازی و دیوارکشی بوده که با حضور نماینده دادستان، یگان حفاظت اراضی کشاورزی، امور اراضی شهرستان سامان و نیروی انتظامی اجرا شده است.

وی با تاکید بر حفظ کاربری اراضی و اهمیت پیشگیری از تغییرکاربری ها گفت: دو دوره آموزشی ترویجی حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی ها با تدریس کارشناس مسئول حفظ کاربری جهاد کشاورزی طی سال گذشته برگزار شد.

رئیسی خاطرنشان کرد: در این دوره آموزشی، قوانین حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، تخلفات تغییرکاربری غیرمجاز و خردشدن اراضی کشاورزی و به خطر افتادن امنیت غذایی برای کشاورزان بیان شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی سامان تخریب شد
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی