Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور صبح امروز (پنجشنبه) در دیدار مصطفی غالیب مخیف رییس کل بانک مرکزی جمهوری عراق با تاکید براینکه تعامل با همسایگان از اولویت های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است، افزود: در بین همسایگان جمهوری اسلامی ایران، دولت و ملت جمهوری عراق بدلیل پیوندهای عمیق مذهبی، فرهنگی و تاریخی جایگاه ویژه ای برای جمهوری اسلامی ایران دارد و وجود عتبات مقدس در دو کشور همواره در گسترش و نزدیکی دو ملت نقش اساسی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به عزم جدی دو کشور در تحکیم روزافزون روابط در همه زمینه ها بویژه بانکی، اقتصادی و صنعتی، بر تسریع اجرایی شدن تفاهمات میان دو کشور تاکید کرد و گفت: باید زمینه های همکاری و فعالیت عمیق تر بخش خصوصی و شرکت های ایرانی و عراقی هموار شود که در این راستا ضروری است بانک های مرکزی دو کشور نقش پررنگ تری در تسهیل امور مالی ایفا کنند.

وی خاطرنشان کرد: باید تعاملات بین بانک های مرکزی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق توسعه و تعمیق باید.

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: ثبات، امنیت و جایگاه بین المللی عراق برای جمهوری اسلامی ایران اهمیت اساسی دارد و معتقدیم که حل مسایل منطقه ای جز با نقش آفرینی کشورهای منطقه امکان پذیر نیست و  دخالت های کشورهای خارج از این منطقه و در راس آن ها آمریکا تنها مایه عقب ماندگی دولت ها و ملت ها بوده است و باید کشورهای منطقه باتوجه به ظرفیت های خدادادی موجود در آنها و با تکیه بر توان داخلی و همکاری با همسایگان مشکلات و مسائل ملت های خود را حل کنند.

مصطفی غالیب مخیف رییس کل بانک مرکزی جمهوری عراق نیز با اشاره به پیوندهای مستحکم مذهبی و تاریخی دو دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق تاکید کرد: با توجه به عزم جدی دولت جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط با همسایگان ضروری است تا با همکاری بانک های مرکزی دو کشور، تفاهمات بین دو کشور هر چه زودتر اجرایی شود.

وی با اشاره به اهمیت روابط پولی و مالی در پیشبرد امور بین کشورها، گفت: مانع زدایی و تسهیل سرمایه گذاری و همکاری های شرکت های ایرانی در عراق از اولویت های اساسی دولت جمهوری عراق است.

رییس کل بانک مرکزی جمهوری عراق همچنین از نقش آفرینی جمهوری اسلامی ایران در تحکیم ثبات و امنیت در عراق قدردانی و تاکید کرد: پیوند های مذهبی مردم ایران و عراق ناگسستنی است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بانک های مرکزی ایران ایران ایران و مرکزی جمهوری جمهوری عراق بانک مرکزی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۸۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان، رو به فزونی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: درباره همکاری‌های فرهنگی مشترک مثل ساخت فیلم‌های سینمایی مشترک و برگزاری هفته‌های فرهنگی دو کشور پیش‌بینی و مذاکره شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اسماعیلی افزود: ‎سریلانکا کشوری با سابقه تمدنی کهن که از نقاط کلیدیِ جنوب آسیاست و نه تنها گروه‌های مسلمان در آن حضوری چشمگیر دارند، بلکه جمعیتی از پارسیان هند نیز در آن سکونت دارند.

وی همچنین گفت: گسترش روابط همه‌جانبه با سریلانکا همواره از اهداف مهم ایران است و انعقاد تفاهم‌نامه‌های جدید در این سفر نشان داد کوشش‌های ‎دولت مردمی برای گسترش عمق راهبردی کشورمان کارساز بوده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: ۵ سند جدید همکاری در حوزه‌های فرهنگ، علم، رسانه، ورزش و جوانان امضا کردیم و این اسناد همکاری‌های جدید ایران و سریلانکا، همکار‌ی‌های گسترده رسانه‌ای، سینمایی، جهانگردی و کتابخانه‌ای را در برمی‌گیرد که تکمیل‌کننده زنجیره‌ای از اقدامات سازنده قبلی است.

اسماعیلی همچنین گفت: هم در پاکستان و هم در سریلانکا کوشش کردیم که سندهای همکاری، برخلاف سالهای گذشته که اغلب دربرگیرنده کلیات و رویکردها بود، ناظر به جزییات تعاملات مشترک نیز باشد، چون باید بتوانیم چگونگی پیشرفت آن‌ها را اندازه‌گیری کنیم و همچنین، به ارزیابی نحوه کاربردی شدن تفاهم‌نامه‌ها بپردازیم.

اسناد همکاری‌های جدید ایران و سریلانکا که در حضور روسای جمهور امضا شد، همکار‌ی‌های گسترده رسانه‌ای، سینمایی، جهانگردی، کتابخانه‌ای و… را در برمی‌گیرد که تکمیل‌کننده زنجیره‌ای از اقدامات سازنده قبلی است. در پاکستان نیز در زمینه فرهنگ و دیگر موضوعات، پیشرفت‌های چشمگیری به دست آمد.

با دستاوردهای سفر آیت‌الله رئیسی به دو سرزمین استراتژیک در غرب و جنوب آسیا، طراحی یک سامانِ فرهنگی جدید در منطقه آغاز شده که پیش از این شاهد آن نبودیم.

همچنین دستگاه دیپلماسی_فرهنگی ما به طور دائمی، گسترش پدافند_فرهنگی علیه رژیم صهیونیستی را با همکاری کشورهای همسو دنبال می کند.

استقبال  مجامع مردمی، گروه‌های گوناگون مذهبی و اندیشمندان تراز اول در هر دو کشور از آقای رئیس جمهور، شگفتی این سفر بود.

این اقبال بی‌نظیر نشان داد که سرمایه_معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان رو به فزونی است؛ سرمایه‌ای که برای امنیت جهانی ایران بسیار ارزشمند است."

 

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» به ضرب گلوله در بغداد کشته شد
  • ستاره زن شبکه‌های مجازی به ضرب گلوله کشته شد
  • سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان، رو به فزونی است