Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان، بحران سقط جنین را از جمله مشکلات حوزه افزایش جمعیت برشمرد و گفت: همه سقط‌ها حرام است و دیه دارد.

به گزارش ایرنا؛ حجت‌الاسلام سعید احمدی، روز پنجشنبه در جلسه شورای راهبردی جمعیت، با تاکید بر اینکه سقط جنین اعم از رسمی و غیر رسمی، به یک بحران تبدیل شده است، افزود:متاسفانه میزان سقط ها به شدت افزایش یافته و به راحتی برای سقط مراجعه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: همه سقط ها چه در مرحله نطفه باشد و چه سایر مراحل، جایز نیست و دیه دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با تاکید بر ضرورت تبیین فرزندآوری ، گفت: اگر ضرورت بحث فرزندآوری امروز، در جامعه تبیین نشود، فردا دچار بحران می شویم.

حجت‌الاسلام سعید احمدی، با اشاره به اینکه، کاهش جمعیت و بحران آن، تبعات امنیتی و اقتصادی را در پی خواهد داشت، افزود: بحران جمعیت تابعی از چند مشکل است که مسائل اقتصادی تنها یکی از آنها است.

وی بیشترین مسئله و دغدغه در فرزند آوری برای مقابله با بحران جمعیت را، فکری و ذهنی عنوان کرد و گفت: بسیاری از خانواده ها، با وجود درآمد و سطح رفاه خوب، از فرزند آوری خودداری و به تک فرزندی بسنده می کنند.

این مسوول اظهار داشت: در مقابل، اما هستند عده‌ای هم که بدون توجه به رفاه بالا، به فرزند آوری و افزایش تعداد فرزندان خود، اقدام می کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان، در ادامه با تاکید بر تلاش های همه جانبه در راستای افزایش جمعیت، هم گفت: نباید نسبت به خانم هایی که تمایل به فرزندآوری دارند اما به خاطر مشکلات ناباروری، امکانات آن را ندارند، بی توجه باشیم.

حجت‌الاسلام احمدی، افزود: اگرچه خوشبختانه،سپاه استان در حال انجام اقداماتی در راستای ایجاد مرکز درمان ناباروری بانوان در استان است، اما مشکلاتی در این حوزه دارند که باید با تعامل مسوولان مرتفع شود.

وی با تاکید بر اینکه اگر در حوزه های فرهنگی برای تشویق و ترغیب مردم، در راستای فرزند آوری و افزایش جمعیت، همت نکنیم، تا چند سال آینده، دچار بحران جمعیت خواهیم شد، اظهار داشت: با این روند دیگر نیروی کار نخواهیم داشت و در این صورت مجبور به واردات جمعیت از سایر کشورها خواهیم بود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مدیرکل تبلیغات اسلامی فرزند آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۰۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی

محمدعلی آخوندی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در رابطه با آخرین وضعیت مناطق سیل زده استان اظهار کرد: در پی بارش‌های اخیر در استان علاوه بر شهرستان زیرکوه بارندگی‌های شدیدی را در دیگر شهرستان‌های استان از جمله نهبندان شاهد بودیم.

وی با اشاره به اینکه روستاهای زیادی در سطح استان درگیر خسارت ناشی از این بارندگی‌ها شدند، اضافه کرد: بارش‌ها و سیل ناشی از آن به تمام بخش‌های زیرساختی در استان خسارت وارد ساخته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: بیشترین خسارات به بخش ایل راه‌ها و راه‌های روستایی، ابنیه ها و آب نماها بوده است.

آخوندی با اشاره به اینکه خسارت به زیرساخت‌های آب، برق و حتی به زیرساخت‌های مخابرات نیز وجود داشته است، یادآور شد: همچنین یکی دیگر از بخش‌هایی که بیشترین خسارت را داشته بخش کشاورزی شامل کانال‌های کشاورزی، باغات و قنوات بوده است.

وی از ارائه گزارش اولیه این خسارات به سازمان مدیریت بحران کشور خبر داد و گفت: جمع بندی اولیه از خسارت‌های ناشی از سیل در استان صورت گرفته و به سازمان مدیریت بحران کشور ارسال شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی افزود: از هم اکنون برآورد خسارات ناشی از سیل در نقاط مختلف استان توسط دستگاه‌های مربوطه و با هماهنگی فرمانداری‌های سطح استان در حال انجام بوده که جمع بندی آن به مدیریت بحران استان ارسال تا پیگیری برای جذب اعتبارات و جبران خسارات ناشی از سیل انجام شود.

آخوندی اضافه کرد: خسارت در بخش‌های خانگی نیز علی رغم اینکه گسترده نبوده وجود داشته که اقدامات لازم توسط دستگاه‌های خدمات رسان برای اسکان سیل زده‌ها و همچنین توزیع بسته‌های غذایی و لوازم مورد نیاز صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اکیپ‌هایی برای ارزیابی مناطق سیل زده در حال فعالیت هستند، بیان داشت: هر چند حدود دو هفته برای برآورد خسارت زمان وجود دارد اما اقدامات لازم از هم اکنون آغاز شده تا زودتر به نتیجه برسد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه از زمان بارندگی‌ها عملیات بازگشایی راه‌ها و بعد از آن بازسازی آنها در مناطقی مشکل وجود دارد شروع شده است، تصریح کرد: امیدواریم با جذب به موقع اعتبارات این اقدامات تسریع یابد.

آخوندی اضافه کرد: با توجه به شرایط مربوط به بارندگی‌ها بیشترین خسارت در زیرکوه و بیشترین بخش آسیب دیده مربوط به راه‌ها و ایل راه‌ها است.

وی با اشاره به اینکه در زمان وقوع این بحران تمام مردم و دهیاران و دستگاه‌های مربوطه پای کار بوده‌اند، یادآور شد: دنبال این هستیم که کارهای عمومی، اصلی و اولویت دار را دستگاه‌ها انجام دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از رسانه‌ها خواست تا بازتاب خوبی از حجم خسارات وارده به استان ناشی از بارندگی‌های اخیر داشته باشند تا این انعکاس مناسب بتواند در جذب اعتبارات به استان کمک کننده باشد.

کد خبر 6089565

دیگر خبرها

  • تامین زمین ۲۰۰ مشمول جوانی جمعیت در نجف آباد
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • روشنفکری ایرانی و تشویق حرام‌کاری
  • تجلیل از مادر ۲۷‌ ساله اناری با پنج فرزند
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی 
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • «رزاق» بودن خداوند را در فرزندآوری فراموش نکنیم
  • طرح جمع آوری اتباع غیر مجاز در استان یزد
  • نخستین حلقه‌ مستند روایی «معجزه مادری» در بوشهر رونمایی شد
  • آیا ارز دیجیتال حلال است؟