Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@06:41:16 GMT

درمان عجیب پارکینسون با یک محصول گیاهی

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۵۰۹۰۷

درمان عجیب پارکینسون با یک محصول گیاهی

کوشن، ریشه خشک‌ شده گیاه نخود، ممکن است علائم التهاب عصبی در بیماری پارکینسون را در صورت ترکیب با یک مهارکننده آنزیم کاهش دهد.

به گزارش برنا؛ گروهی از محققان دانشگاه پزشکی دالیان، چین و دانشگاه دیویس کالیفرنیا، آمریکا در ۲۱ فوریه در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم اعلام کردند: یک محصول طبیعی از ریشه خشک شده گیاهی از خانواده نخود در ترکیب با یک مهارکننده آنزیمی که در آزمایشگاه پروفسور بروس هاموک در دانشگاه دیویس کشف شد، ممکن است امیدی برای کاهش التهاب عصبی در بیماری پارکینسون شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه دریافتند که یک مهارکننده هیدرولاز اپوکسید محلول (sEH) همراه با کورارینون، ترکیبی از ریشه خشک شده سوفورا فلاوسنس (Sophora flavescens) التهاب عصبی را در مدل حیوانی مبتلا به بیماری پارکینسون کاهش می‌دهد. ریشه خشک معروف به کوشن، صدها سال است که در طب سنتی چینی استفاده می‌شود.

چنگ پنگ سان، محقق ارشد، استاد دانشگاه پزشکی دالیان و همکار آزمایشگاه هاموک گفت: «داروهای سنتی چینی نقش بی‌اندازه‌ای در درمان انواع بیماری‌ها دارند. در ۳۵ سال گذشته، هاموک، استاد برجسته دپارتمان حشره‌شناسی، کرم‌شناسی و مرکز جامع سرطان دانشگاه دیویس در مورد مهارکننده‌های آنزیمی تحقیق کرده است که به‌طور چشمگیری التهاب، درد التهابی و درد عصبی را کاهش می‌دهند».

سان گفت: «ما اثرات حفاظتی عصبی در بیماری پارکینسون را بر اساس التهاب عصبی بررسی کردیم. نتایج تحقیقات گسترده ما نشان داد که کورارینون دارای چندین اثر دارویی ازجمله فعالیت‌های ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است.»

محققان امیدوارند که این کار به درمان موثری برای بیماری پارکینسون منجر شود، پارکینسون یک اختلال عصبی پیشرونده و غیرقابل درمان است که بیش از ۱۰ میلیون نفر در سراسر جهان از جمله یک میلیون نفر در ایالات‌متحده را تحت تاثیر قرار می‌دهد. اکثر بیماران را مردان ۶۵ ساله یا بیشتر تشکیل می‌دهند.

هاموک، محقق این تحقیق گفت: به‌طور اساسی کورارینون (Kurarinone)، اپوکسید هیدرولاز محلول (sEH) را مورد هدف قرار می‌دهد که یک آنزیم تنظیم‌کننده کلیدی در متابولیسم اسیدهای چرب است و مهار کننده‌های این آنزیم التهاب عصبی را برطرف می‌کنند. این آنزیم دسته‌ای از واسطه‌های شیمیایی طبیعی را که به‌تازگی مورد تحقیق قرار گرفته‌اند، تنظیم می‌کند و به نوبه خود التهاب، فشار خون و درد را تعدیل می‌کند.

عملکرد جدید

وی بیان کرد: «چند سال است که می‌دانیم مهارکننده‌های هیدرولاز اپوکسید محلول که اکنون در آزمایش‌های ایمنی انسانی قرار دارند در کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون در چندین مدل جوندگان فعال هستند. شواهد برای این موضوع، به‌ویژه بر اساس کار همکار قدیمی ما، کنجی هاشیموتو در دانشگاه چیبای ژاپن بسیار قوی است.»

هاموک بیان کرد که به‌دلیل تفاوت‌های نظارتی، یک محصول طبیعی مسیر بالقوه سریع‌تری را برای تسکین بیماران نسبت به داروی کلاسیک ارائه می‌دهد.

کورارینون در مقایسه با سایر مهارکننده‌های اپوکسید هیدرولاز محلول (sEH) مکانیسم جدیدی دارد و آنزیم را در یک مکان مجاور اما غیر همسان متصل می‌کند.

هاموک گفت: این یک مدل جدید برای طراحی ترکیبات فعال‌تر جهت جلوگیری از التهاب عصبی مرتبط با بیماری‌هایی است که در آن مهارکننده‌های اپوکسید هیدرولاز محلول (sEH) در مدل‌های جوندگان ازجمله آلزایمر، اوتیسم و سایر اختلالات کارایی نشان داده‌اند.

این تحقیق از مدلی از بیماری پارکینسون در موش‌های تحت درمان با MPTP (۱-متیل-۴-فنیل-۱، ۲، ۳، ۶-تتراهیدروپیریدین) استفاده کرد. رفتارهای شبه پارکینسون به‌طور قابل توجهی در موش‌های تحت درمان با کورارینون کاهش یافت. هنگامی که بر روی موش‌هایی که ژن آنها دستکاری شده با حذف ژن sEH آزمایش شد، کورارینون محافظت بیشتری ارائه نکرد.

سوفورا (نام عربی درخت نخودی) سرده‌ای از حدود ۴۵ گونه از درختان و درختچه های همیشه سبز از خانواده نخود، Fabaceae است. این گونه بومی جنوب آسیا، استرالیا، جزایر مختلف اقیانوس آرام، غرب آمریکای جنوبی، غرب ایالات متحده، فلوریدا و پورتوریکو است. حدود ۱۵ مورد از این گونه‌ها سابقه طولانی استفاده در داروهای سنتی چینی دارند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چین خانواده طب سنتی استاد دانشگاه درمان سرطان جهان مردان فشار خون ابتلا به بیماری ژاپن اوتیسم ژن اقیانوس گیاه دارویی پارکینسون درمان پارکینسون بیماری پارکینسون التهاب عصبی ریشه خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۰۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟