Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  روابط عمومی سازمان منطقه آزاد چابهار، نصرالله ابراهیمی در نشست ستاد تسهیلات سفر چابهار گفت: در شرایط فعلی بسیاری از مردم علاقه دارند با خودروی شخصی سفر کنند و متاسفانه شرکت فرآورده‌های نفتی در حوزه توزیع سوخت چابهار در بحث صدور مجوز برای احداث جایگاه‌های سوخت جدی عمل نکرده و دو جایگاه توزیع سوخت شهری پاسخگوی نیاز مردم نیست و معاونت اقتصادی منطقه مسئولیت دارد پیگیری افتتاح پمپ بنزین جدید منطقه آزاد را تا قبل از عید انجام دهد تا فعالیت خود را آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاونت حمل و نقل منطقه باید درخواست پیگیری کند ذخیره سوخت افزایش یابد تا گردشگران درگیر مشکل تامین بنزین نشوند.

مسئول اداره سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: در بحث تسهیلات سفر چند نکته حائز اهمیت است و هر دستگاهی باید دستورالعمل خود را به نحو مطلوب انجام دهد و معاونت اجتماعی مکلف است بر تصمیم‌های کمیته‌ها نظارت جدی داشته باشد.

او می گوید:  ایمنی، و امنیت موضوع مهمی بوده و دارای جنبه‌های امنیتی و اجتماعی است، مسافری که وارد یک شهر می‌شود باید از ایمنی‌های لازم در رانندگی، تردد، حوادث و سایر موارد برخوردار باشد و تاکید می‌کنیم حوزه‌های انتظامی و حفاظتی، بیمارستان و پزشکان و آتش‌نشانی برای ۲۴ ساعت شبانه‌روز برنامه‌ریزی داشته باشند تا به بهترین نحو خدمت‌رسانی کنیم و همه باهم و همبستگی کامل، امنیت بالایی برای مسافران و گردشگران فراهم کنیم.

ابراهیمی گفت: مسلماً در شرایطی که تراکم جمعیت وجود دارد باید تلاش مضاعفی انجام شود. نظارت بر بازار هم نکته مهمی است که در این رابطه باید بر حوزه‌های رستوران‌ها، هتل‌ها، بومگردی‌ها و همه مکان‌هایی که پذیرای میهمانان نوروزی هستند نظارت مستمر بر قیمت‌ها وجود داشته باشد تا به دلایلی همچون تراکم جمعیت مسافر، قیمت‌ها فراتر از نرخ مصوب اتحادیه‌ها افزایش پیدا نکند.

مسئول اداره منطقه آزاد چابهار گفت: نظافت، موضوع بسیار مهمی است و زمانی که تعداد مسافر افزایش پیدا می‌کند احتمالاً مردم با کمبود برخی موارد بهداشتی همچون سرویس‌های بهداشتی و اقلام مورد نیاز مواجه شوند و در این رابطه انتظار داریم متولیان امر وظایف خود را به نحو مطلوب انجام دهند و در حوزه خدمات شهری به وظایف خود عمل کنند؛ همچنین زیباسازی شهر و سواحل و جمع‌آوری زباله‌ها در بخش‌های مختلف به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

به گفته او  همه دستگاه‌های مستقر در منطقه آزاد چابهار، خودشان هم در بحث اجرای برنامه‌های ستاد تسهیلات سفر برای خود یک ناظر مشخص کنند تا کار‌ها بهتر پیش برود.

ابراهیمی گفت: یکی از مهم‌ترین جذابیت‌های منطقه چابهار، ظرفیت‌های این خطه به لحاظ تاریخی، فرهنگی، تفریحی و گردشگری است و این موضوعات باید به مسافران معرفی شود و در زمینه رعایت شئونات اسلامی حتماً توصیه‌های لازم به هتل‌ها و مراکز اقامتی ابلاغ شود چرا که این، یکی از موضوعات فرهنگی غالب جمهوری اسلامی است و همه تکلیف داریم به ارزش‌های دین مبین اسلام توجه جدی داشته باشیم و مسئولان امر و مدیریت گردشگری در این زمینه نظارت جدی کند.

مسئول اداره منطقه آزاد چابهار گفت:یکی از نقاط قوت این مرز و بوم، فرهنگ این مردم است و باید به گردشگران معرفی شود، اینجا مردمی بسیار میهمان‌نواز و کوشا دارد و این فرهنگ می‌تواند نمود خوبی داشته باشد و در قالب هنر‌های تجسمی و صنایع دستی و دیگر موارد، این موضوعات به مردم کشور و گردشگران شناسانده شود.

او گفت: بنای ما بر این است که یک همدلی و هم‌افزایی بین همه زیر مجموعه‌های ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی که در محدوده ۸۲ هزار هکتاری منطقه آزاد چابهار مستقر هستند در راستای تحقق ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور ایجاد شود. ناخوشایند و از همه‌مهم‌تر هدررفت وقت مملکت است که برای یک موضوع، دو نهاد یا دستگاه اجرایی به صورت جداگانه و چندین مرتبه تصمیم‌گیری‌های متفاوتی داشته باشند و این اصلا منطقی نیست و خارج از چارچوب قانون است.

مسئول اداره منطقه آزاد چابهار می گوید:  اگر قانونگذار یک قانون را مصوب کرده همه ما باید نسبت به اجرای قانون دغدغه داشته باشیم و این هماهنگی را ایجاد کنیم چراکه می‌خواهیم با تعامل ۱۰۰ درصدی با بدنه نظام به صورت یکپارچه عمل کنیم و مدیریت یکپارچه را در راستای اجرای قانون به طور جدی دنبال کنیم.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منطقه آزاد چابهار جایگاه سوخت منطقه آزاد چابهار مسئول اداره چابهار گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۱۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: استقلال مالی دانشکده علوم پزشکی چابهار پس از ۶ ماه تلاش بی وقفه و توجه ویژه دولت سیزدهم محقق شد و این نوید دهنده حل مشکلات بهداشتی و درمانی و ارتقای شاخص های سلامت منطقه جنوب سیستان و بلوچستان است.

منصور نعیم آبادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پس از استقلال مالی و افتتاح حساب ۲۷۰ میلیارد ریال برای نخستین بار پس از راه اندازی این دانشکده به حساب شبکه‌های بهداشت و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار واریز شد.

وی گفت: اعتبارات در قالب برنامه ۱۰۰ روزه و مبتنی بر عملکرد مراکز تحت پوشش تخصیص و به حساب واریز می‌شود و امیدواریم شاهد تحولی در خدمت‌رسانی به مردم عزیز منطقه باشیم.

وی تصریح کرد: تزریق اعتبارات در چندین مرحله ادامه خواهد داشت و از سوی دیگر نظارت بر عملکرد و نحوه هزینه کرد نیز موشکافانه توسط کارشناسان ستادی انجام خواهد گرفت.

سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی چابهار ضمن تقدیر از نگاه ویژه وزارت بهداشت به دانشکده علوم پزشکی چابهار و تقدیر از ‌حمایت‌های سرپرست دانشکده ابراز امیدواری کرد، در مدت کوتاهی بخشی از مشکلات زیرساختی و تجهیزاتی با رویکرد برنامه ۱۰۰ روزه مرتفع خواهد شد.

نعیم آبادی با اشاره به اینکه مشکلات بهداشتی و درمانی در جنوب سیستان و بلوچستان خیلی زیاد و محرومیت ها فراوان است مثلا در شاخص‌های بهداشتی، چابهار تنها منطقه‌ای است که پوشش سیستم شبکه آن ۵۰ درصد هست، افزود: شما در هیچ کجای کشور همچنین موردی را نخواهید دید، در همین استان سیستان و بلوچستان سراوان و زابل شاخص بهداشتی ۱۰۰ درصد است.

وی بیان کرد: سرانه‌ی تخت بیمارستانی در کل کشور به ازای هر یک‌هزار نفر ۱.۸ تخت در سیستان وبلوچستان ۹ دهم، جنوب بلوچستان  ۶ دهم و در چابهار (منطقه سواحل مَکُران)  ۴ دهم است این یعنی به این معنا است که در شهرستان های دشتیاری، زرآباد و قصرقند حتی یک تخت بیمارستانی وجود ندارد و حداقل در ۶ شهرستان حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار بیش از یک هزار و ۴۰۰ تخت تخت نیاز است تا به سرانه استاندارد کشوری در حوزه سلامت برسد.

به گزارش ایسنا، استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان ۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در شهرهای زاهدان، ایرانشهر، زابل و چابهار دارد.

دانشکده علوم پزشکی چابهار یکی از مراکز آموزش عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در شهر چابهار است که در هشت اسفند ۱۴۰۰ و جلسه ۲۵۸ شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی با تأسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در چابهار موافقت کرد و در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ رسما شروع به کار کرد و مدیریت سلامت ۶ شهرستان(شامل چابهار، کنارک، نیک‌شهر، دشتیاری، قصرقند و زرآباد) با یکهزار روستا و با جمعیت ۷۰۰ هزار نفر از منطقه بلوچستان را بر عهده دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سهمیه ارز حج ۱۴۰۳؛ تفاوت ۱۰ میلیونی یورو دولتی و آزاد
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • آتش سوزی خودروی پراید در جایگاه سوخت آستارا
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • آتش سوزی در جایگاه سوخت سی ان جی آستارا
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • کسب رتبه برتر در حوزه عمران و زیربنایی توسط منطقه آزاد چابهار
  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد