Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق خلیلیان گفت: برنامه محرومیت زدایی در خوزستان یک پروژه کوتاه مدت نیست و طی یک برنامه ریزی دقیق محله به محله و شهر به شهر اجرا خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق خلیلیان استاندار خوزستان در گفت و گو با خبرنگار رهیاب اظهار کرد: مناطق محروم مانند اندیکا در خوزستان به وفور وجود دارند بنده به روستاهای محروم این شهرستان پنج بار سفر کرده ام و اهالی می گویند که تا به حال هیچ استانداری به آن ها سر نزده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برنامه محرومیت زدایی در استان یک پروژه کوتاه مدت نیست و طی یک برنامه ریزی دقیق محله به محله و شهر به شهر اجرا خواهد شد.

استاندار خوزستان گفت: البته باید توجه داشت که علاوه بر یک برنامه کوتاه مدت جهت ساماندهی مناطق محروم، به یک پروژه بلند مدت نیاز است تا بتوانیم طی سالیان متوالی محرومیت را ریشه کن کنیم.   خلیلیان همچنین در خصوص وعده های داده شده از سوی دولت سیزدهم به مردم محروم اندیکا عنوان کرد: در مرحله ی اول کمک رسانی به مردم آسیب دیده از زمین لرزه بود که در همان ساعت های اولیه توسط جمعیت هلال احمر خوزستان به صورت اضطراری انجام شد.   وی ادامه داد: همچنین جمعیت هلال احمر در یک مقطع زمانی دیگر مجددا وارد منطقه شد و عشایری که با تاخیر وارد مناطق زلزله زده شده بودند را با توزیع چادر اسکان داد.   استاندار خوزستان با بیان اینکه مقرر شد تا ساماندهی مناطق زلزله زده به صورت دائمی و ماندگار انجام شود، گفت: نا به سامانی راه های روستایی یک از محرومیت های این شهرستان است و به همین واسطه از مرکز شهرستان اندیکا به روستای سر شط، یک جاده کشیده شد که زیرسازی آن به اتمام رسیده و آماده آسفالت است. با این جاده، راهی که ممکن بود حدود 1ساعت طی شود در حال حاضر ظرف مدت 10 الی 15 دقیقه انجام می شود.   خلیلیان ادامه داد: بخشی دیگر از اقدامات انجام شده درخصوص احداث جایگاه های دامی بود که مسئولیت احداث 600جایگاه به بسیج سازندگی سپرده شد که 70 واحد آن آماده بهره برداری است و مابقی در حال تکمیل می باشد.   وی ادامه داد: همچنین ساخت 980 واحد اسکان دائمی در دستور کار بنیاد مسکن قرار دارد که تا عید 1401، 400 واحد آن به اتمام می رسد.   استاندار خوزستان افزود: بنیاد مستضعفان نیز مسئول تهیه و اهدای یک سری اقلام ضروری منزل مانند یخچال، گاز و... بین عشایر محروم و آسیب دیده از زلزله است.     انتهای پیام/    

 

منبع: دانا

کلیدواژه: استاندار خوزستان یک پروژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۳۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید

به گزارش خبرنگار مهر، حسن جهانیان عصر سه شنبه در حاشیه بازدید از پل سوخته سرا اظهار کرد: با تلاش های شبانه روزی و مدیریت جهادی این مجموعه، عملیات احداث پل سوخته کلاسالیان سال راکد بود و حدود ۲ سال قبل پروژه نیمه کاره از مجموعه اداره کل راه و شهرسازی منفک وجهت اتمام نهایی به این اداره کل واگذارشده بود در حال انجام و بزودی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه اتمام این پروژه تاثیر خوبی در کاهش بار ترافیکی ۳۰ روستای همجواردهستان بالا تجن شهرستان قائمشهر و همچنین شریان سوادکوه شمالی خواهد داشت گفت: با افتتاح این پروژه تردد بیش از ۴۰ هزار جمعیت ۳۰ روستای مذکور به آسانی فراهم خواهد آمد.

جهانیان با اشاره به اینکه توسعه و رفع محرومیت از چهره روستاها از اولویت های دولت مردمی است، گفت: روستاییان بیش از دیگران به خدمت رسانی و دریافت امکانات و خدمات برای تأمین نیازهای اساسی خود و رهایی از محرومیت نیاز دارند، به همین دلیل محور برنامه‌های خدمت‌رسانی، توسعه و مقابله با محرومیت باید متوجه نواحی روستایی می باشد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود: فعال کردن اقتصاد روستا یکی از اولویت های اساسی دولت سیزدهم است و باید با برنامه ریزی اصولی روند مهاجرت معکوس جوانان روستا فراهم شود.

وی در ادامه گفت: طی یک سال گذشته ده ها پروژه نیمه تمام که سالیان سال راکد مانده بود ازجمله پل اروست شهرستان ساری، امیر ده وگردرودبار شهرستان بابل، بلیران و چنگ میان شهرستان آمل، کردخیل شهرستان جویبار و تیل پرده سر شهرستان تنکابن با همت راهداران به سرانجام رسید و عاقبت به خیر شد.

کد خبر 6093477

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • تهران یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور است
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان