Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان تبریز -  آقای روح‌الله متفکرآزاد با اشاره به اینکه مجلس در این ایام درگیر بررسی بودجه است، گفت: مجلس به‌صورت دو شیفته و گاهی سه شیفته مشغول بررسی بودجه است و برخی موارد بر اساس اصل ۸۵ به کمیسیون‌های ویژه ارجاع می‌شود که خروجی آن قانون دائمی نیست.

نمایندگان در تلاش هستند که این بحث به‌جای کمیسیون ویژه در صحن مطرح شود تا همه نمایندگان بتوانند مشارکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه بر این قائل هستند که ساماندهی فضای مجازی یک اصل اساسی در همه دنیاست که مجلس هم متعهد به حفظ اقتصاد فضای مجازی، آزادی‌های مردم و آرامش عمومی است.

مردم باید بتوانند فعالیت‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی خودشان را در فضای امن ادامه دهند.

این طرح در صورت تصویب در کمیسیون، قانون دائمی نیست، موقت و آزمایشی می‌باشد، اما اگر به‌جای بررسی در کمیسیون ویژه در صحن بررسی شود آن وقت دائمی می‌شود.

باید همه نمایندگان در بررسی آن دخیل و درگیر باشند در حال حاضر فقط کلیات طرح صیانت در کمیسیون رای آورده است و فعلا جزئیات آن بررسی نشده است.

مجلس هم باید نگرانی مردم درباره اینکه برای پلتفرم‌های مورد استفاده‌شان مشکلی پیش خواهد آمد را از بین ببرد.

فضای مجازی را یک فضای واقعی است ، بستری که برای حضور مردم در عرصه‌های مختلف است،  کسب و کار فضای مجازی برایمان مهم است، اجازه نمی‌دهیم برای کسب و کار‌های شکل گرفته در فضای مجازی آن هم در این شرایط اقتصادی مشکلی پیش آید.

 باید سرعت و کیفیت خدمات این پلتفرم‌ها بیشتر شود تا استقبال مردم، بیش از پلتفرم‌های خارجی باشد، ولی نباید مردم را از استفاده از نرم‌افزار‌ها و پیام‌رسان‌های خارجی محروم کنیم، بعید می‌دانم کسی مدافع مسدود شدن کسب و کار‌ها باشد.

ساماندهی فضای مجازی و فعالیت هویت‌دار، خواسته عمومی است و به معنی محدود کردن فعالیت مردم در اینترنت نیست، مجلسی که در رفع موانع کسب و کار‌ها پیشگام شد و قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار از پنجره واحد را تصویب کرد، این مجلس هیچ‌گاه اجازه آسیب رسیدن به کسب و کار‌های فضای مجازی را نخواهد داد.

بعید می‌دانم که کسی با اصل ساماندهی مخالف باشد، ما با ساماندهی غلط مخالف هستیم، نه ساماندهی اصولی، چراکه بدون ساماندهی، کسب و کار‌های خرد که در حال رشد هستند هم لطمه جدی دیده و برخی مالکیت‌های معنوی نیز زیر سوال می‌رود، از این‌رو نظرات مردم و دغدغه‌های آنان نیز باید در این موضوع لحاظ شود.

انتهای پیام /

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فضای مجازی کسب و کار اینترنت پرسرعت کسب و کار ها فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۳۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان طنز نیشدار است

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که آیا طنز در فضای رسانه‌های رسمی کشور نسبت به فضای مجازی عقب افتاده است؟ گفت: من احساس می‌کنم مطبوعات از طنز عقب افتاده است. شما چند روزنامه سراغ دارید، که به سراغ طنز رفته است؟ البته تا حدودی وضعیت کاریکاتور نسبت به طنز بهتر است. اما چون فرد برای نوشتن مجبور به فکر کردن است، نوشتنش سخت است.

حسین‌نژاد در پاسخ به این سوال که بنظرتان موانع پیشرو منجر به عقب افتادن طنز در کشور نشده؟ افزود: حتماً، معمولاً ایرانی‌ها پیش خود می‌گویند چرا باید به سراغ دردسر بروم؟ چرا باید کار رسانه‌ را محدود به عرصه‌ای کنم، که ممکن است کارم را از دست بدهم؟ چون زبان طنز نیشدار است.

دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که در گذشته از ابزار طنز برای بیان انتقاد به حکومت‌ها بخاطر خفقان موجود استفاده می‌شد، چرا الان از این ابزار استفاده نمی‌شود؟ توضیح داد: الان هم از طنز استفاده می‌کنیم، ولی کمرنگ شده است. 

وی با بیان اینکه چیزی که ما در رسانه رسمی تولید می‌کنیم، با آنچه که در رسانه شخصی خودمان منتشر می‌کنیم متفاوت است، گفت: از طرفی، منِ نوعی در رسانه شخصی خودم راحت‌تر هستم. انگار الان فضای مجازی برای انتشار محتواهای طنز جذاب‌تر شده و نیاز به رسانه رسمی کمتر شده است. چراکه انتخاب کلمات در رسانه رسمی به عهده فرد نیست. شما برای اینکه پایتان به دادگاه مطبوعات باز نشود، باید احتیاط کنید. چون نمی‌دانید چه کسی و از چه زاویه‌ای شکایت می‌کند. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • زبان طنز نیشدار است
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • صبا آذرپیک به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه