Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان نظام مهندسی قم هر چند ساخت و ساز در قم 50 درصد کاهش یافته اما با الحاق اراضی 560 هکتاری پردیسان در طرح ملی مسکن این کاهش جبران خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، مهندس امین مقومی امروز در گفت‌و گو با خبرنگاران، با بیان اینکه طرح مجری ذی‌صلاح به‌عنوان یک اولویت در سازمان نظام مهندسی قم دنبال می‌شود، مطرح کرد: این طرح به‌عنوان یک مشاور امین برای کارفرما کاربرد مهمی دارد و واسطه‌گری‌ها را حذف و موجب افزایش ماندگاری ساختمان و استفاده از مصالح استاندارد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از صدور کارت مهارت برای ۲۰ هزار کارگر ساختمانی یاد کرد و گفت: حجم تخلفات ساختمانی و سیما و منظر شهری در حوزه ساخت و ساز بالاست و این حوزه نیازمند نظارت‌های بیشتری با مشارکت مجموعه‌های ذیربط هستیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی استان قم با اشاره به آمار بالای مجموعه‌های مسکونی و تجاری بدون پروانه پایان کار عنوان کرد: تبدیل زمین و ملک به سرمایه، حضور واسطه‌گران و دلالان و خلاء‌های قانونی مانند کمیسیون ماده ۱۰۰ مهم‌ترین بسترهای ایجاد تخلف است.

وی با تاکید بر اینکه بهره‌مندی از متخصصان و مهندسان نظام مهندسی قم موجب کاهش تخلفات و آسیب‌ها می‌شود، مطرح کرد: در اجرای طرح ملی مسکن طی چهار سال آینده باید 60 هزار مسکن در قم احداث شود که این هدف نیازمند صنعتی‌سازی مسکن و افزایش مشارکت مردم است و در این طرح باید ماده 20 قانون نهضت ملی مسکن که موضوع سبک زندگی ایرانی اسلامی است مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: هر چند ساخت و ساز در قم 50 درصد کاهش یافته اما با الحاق اراضی 560 هکتاری پردیسان در طرح ملی مسکن این کاهش جبران خواهد شد.

مقومی بازآفرینی بافت فرسوده را نیازمند تسهیلات ویژه دانست و مطرح کرد: وضعیت بافت‌های فرسوده در قم مطلوب نیست و باید برای رفع مشکلات این بافت‌ها تدبیری اندیشیده شود.

وی بر لزوم شکل گیری شورای عالی مهندسی با حضور رییس جمهور و اصلاح نظام شهرسازی و معماری بر مبنای سبک زندگی ایرانی اسلامی تاکید کرد و گفت: در اصلاح قانون نظام مهندسی باید نظرات تخصصی این سازمان مورد توجه باشد و اگر این اتفاق نیفتد در آینده با مشکلات و آسیب‌های دیگری روبه رو خواهیم شد.

مقومی عنوان کرد: امیدواریم که اصلاح قانون نظام مهندسی با نگاه صرف به ویژگی‌های شهر تهران انجام نگیرد چرا که ویژگی‌های بومی هر منطقه متفاوت از پایتخت است.

مقومی با بیان اینکه با عملیاتی شدن پنجره واحد ساخت و ساز دست دلالان و افراد غیر متخصص از شهرسازی و معماری کشور کوتاه می‌شود، گفت: توجه به مبحث تخلفات و اصل ۴۴ قانون اساسی، استفاده از ظرفیت بومی استان‌ها، احیای اعتماد به نظام مهندسی و ایجاد بستر روحیه مطالبه‌گری به همراه حقوق مکتسبه از مباحث مهمی است که در لایحه و قانون جدید نظام مهندسی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان گفت: در قم، ظرفیت مهندسی به اندازه کافی در تمام حوزه‌های شهرسازی و معماری وجود دارد و در این بین استفاده از مشاوران غیربومی ضربه سنگینی به نظام شهرسازی و معماری قم وارد کرده‌است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا قم استاندارد ساخت و ساز استان قم زمین قانون مسکن سبک زندگی مشکلات رییس جمهور معماری شهر تهران پایتخت اصل ۴۴ استفاده از ظرفیت حقوق نظام مهندسی شهرسازی و معماری نظام مهندسی ساخت و ساز ملی مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۳۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل

باستان‌شناسان در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال پیش را کشف کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، باستان‌شناسان در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال را کشف کردند و حسین سرحدی، عضو هیئت علمی دانشگاه زابل و سرپرست دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ «پیرزال» سیستان در این باره اظهار کرد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایه اول این محوطه است؛ این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیه جنوبی یک حیاط مرکزی است.

کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان‌ها یا خانه‌های دیگر مرتبط می‌کرده است؛ بقایای این کوچه در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشان‌دهنده توسعه ساخت و ساز در دوره آخر عصر مفرغ سیستان است؛ در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.

تپه پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است؛ این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکده هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهم‌ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دوره چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است،

کد خبر 749225

دیگر خبرها

  • درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل
  • (ویدیو) رئیسی: ما پای کار ایرانیم؛ کارگران ایران با روحیه جهادی پای کار ایران هستند
  • کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل
  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • مسدود بودن بلوار استاد مهندسی آباده
  • بازداشت اعضای ۲۰ باند غیربومی سرقت در مازندران
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی