Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به این که آموزش‌های مهارتی بازار محور، ایجاد اشتغال را تسریع می‌کند، گفت: آموزش‌‌های فنی‌و‌حرفه‌ای موجب تربیت نیروی انسانی متخصص و ایجاد اشتغال پایدار می‌شود.

به گزارش برنا؛ «حجت الله عبدالملکی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آیین افتتاح مرکز آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای شهرستان «فامنین» با اشاره به این که مهارت‌‌آموزی فرد را برای احراز شغل آماده می‌کند، اظهار داشت: در حال حاضر نیروی کار ماهر بیکار به هیچ وجه وجود ندارد و حتی اگر هم باشد، موقتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی مهارت‌آموزی به جوانان را برای توسعه و پیشرفت کشور ضروری دانست و افزود: توسعه نیروی انسانی و پیشرفت کشور مستلزم توجه به منابع انسانی و توانمندسازی مهارتی جوانان است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: آموزش فنی‌وحرفه‌ای خدمتی به گروه‌های هدف است که باید با کیفیت، به روز و هدفمند و بر اساس شیوه‌های نوین انتقال مهارت ارائه شود.

عبدالملکی خاطرنشان کرد: توسعه آموزش‌های مهارتی در راستای تربیت نیروی فنی متخصص و مهارت‌آموزی جوانان جویای کار همواره از سیاست‌های راهبردی جمهوری اسلامی بوده است.

  وی تأکید کرد: درمسیر تحولات و نقش‌آفرینی آحاد مردم برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب، جوانان دغدغه‌مند و متعهد، نقش پررنگی دارند.

رئیس شورای عالی کار با اشاره به پیشرفت‌های مهم کشور در حوزه‌های اقتصادی، امنیتی و فناوری، گفت: محوریت کار در گام دوم انقلاب برای حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی با مهارت آموزی به جوانان همراه است.

عبدالملکی خاطرنشان کرد: بر همین اساس در دولت سیزدهم صدور مجوز آموزشگاه‌های فنی‌و‌حرفه‌ای آزاد از هشت ماه به سه روز کاهش پیدا کرده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم می‌خواهیم از ظرفیت مشاغل کم‌‌ سرمایه مهارت‌ محور استفاده کنیم، افزود: اگر حوزه مهارت‌محوری و مهارت‌آموزی را  توسعه و ترویج دهیم، می‌توانیم مشاغل زیادی را با سرمایه کم ایجاد کنیم.

عبدالملکی با بیان این که مشاغل نوین رو به رشد و پیشرفت هستند، اظهارکرد: بر این اساس آینده کشور ما از لحاظ ایجاد اشتغال برای جوانان از جمله مشاغل خانگی و کم سرمایه مطلوب است

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نیروی کار توسعه و پیشرفت نیروی انسانی کار و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی انقلاب اسلامی رهبر معظم شورای عالی کار انقلاب تمدن دولت کار و رفاه سرمایه رشد ایجاد اشتغال فنی و حرفه ای اشتغالزایی کار و رفاه اجتماعی ایجاد اشتغال مهارت آموزی وزیر تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۳۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی فداکار، صبح چهارشنبه به مناسبت هفته کار و کارگر در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از نمایندگان جامعه کارگری استان کرمان با بیان اینکه در بحث کارگری ما مسئولان موظفیم که حداکثر رضایتمندی را در این گروه فراهم کنیم گفت: کارگران زیادی در بخش‌های معدنی، صنعتی و یا شرکت‌های پیمانکاری با حداقل حقوق قانون کار فعالیت می‌کنند، لذا تا جایی که در توان داریم باید به آنها کمک کرده و ایمنی محیط کاری آنها را فراهم کنیم.

وی، مهارت‌افزایی نیروهای کارگری را مهم دانست و افزود: کرمان استانی معدن پایه است و به تناسب ظرفیت خاص اشتغال در حوزه معدنی آن باید نیروی انسانی تقویت و آموزش ببیند.

وی افزود: دولت در راستای ظرفیت‌های اجتماعی و شرایط موجود به دنبال رفع بخشی از مشکلات کارگران در بحث پرداخت‌ها و امنیت شغلی است.

فداکار، توجه بخش‌های خصوصی، پیمانکاران و کارفرمایان به نیروهای انسانی خود را مهم دانست و افزود: پایه تولید مجموعه، نیروی انسانی است و تولید باکیفیت و بیشتر و بهتر با حمایت نیروی کار و رضایتمندی آنها میسر خواهد شد.

استاندار کرمان با بیان اینکه این استان نیمی از حقوق معادن کشور را پرداخت می‌کند و نیمی از صنعت فعال معدنی کشور در استان کرمان است گفت: استان کرمان به دلیل شرایط خاص صنعتی و معدنی نسبت به سایر استان‌ها نیاز بیشتری به تخصص نیروهای انسانی کار دارد.

وی تصریح کرد: در حوزه آموزش به تناسب ظرفیت خاص اشتغال در حوزه معدنی استان کرمان باید نیروی انسانی متناسب آن تقویت شود و لزوماً خیلی از موارد نیروی انسانی زیر دیپلم و ماهر احتیاج است که شرکت‌ها جذب خواهند کرد.

کد خبر 6094413

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد