Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سیدمحمدرضا میرتاج الدینی در مراسم تجلیل از صادرکنندگان برگزیده استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: هدف گذاری بودجه ۱۴۰۱ بسیار عالی بوده به طوری که رشد اقتصادی ۸ درصد و همچنین ۳.۵ درصد ارتقای بهره وری در نظر گرفته شده است که در این زمینه باید برنامه ریزی های زیادی داشته باشیم تا به این اهداف تعیین شده دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای دستیابی به سرمایه گذاری در حدود سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان باید همت کنیم که در این زمینه یک چهارم منابع از بانک ها و ۱.۵ میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده که البته این عدد قابل افزایش است.

نماینده مردم تبریز و آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان این که صندوق توسعه صندوقی برای حمایت از تولید است، گفت: این صندوق برای رشد و توسعه بخش خصوصی است که خوشبختانه امسال برای تصویب بودجه ۱۴۰۱ سهم صندوق به صورت کامل تصویب شد.

میرتاج الدینی اظهار کرد: برای جذب سرمایه خارجی در بودجه سال آینده ۳۰ میلیارد یورو تصویب شده تا دولت در این زمینه برنامه ریزی کند و به دنبال آن به رشد و تولید دست یابیم.

وی افزود: امسال از سوی مقام معظم رهبری سال «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری شد ولی نمی‌توان گفت کارنامه قابل قبولی داشتیم چرا که نه تنها مشکلات برطرف نشد بلکه گاهی اوقات نیز موانعی ایجاد شد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان این که هم در تولید و هم برای صادرکنندگان موانع ایجاد شده است، تاکید کرد: باید راه صادرات هموار شود. اگر برخی از بخشنامه ها برداشته و یا تصحیح شده و از صادرات حمایت شود، به دنبال آن شاهد حمایت از تولید خواهیم بود و حمایت از تولید نیز یعنی اشتغالزایی که در نهایت رشد اقتصاد را به همراه خواهد داشت.

میرتاج الدینی همچنین افزود: در کشورهای همسایه بازاری در حدود ۶۰۰ میلیون نفر جمعیت وجود دارد که تمام نیازهای این جمعیت در استان و کشور اعم از صنایع مختلف کشاورزی، صنایع لوازم خانگی و مواد غذایی در کشور وجود دارد که امیدواریم زمینه صادرات در این زمینه فراهم شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده مردم تبریز و آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی اتاق بازرگانی رشد اقتصادی بهره وری مقام معظم رهبری رشد اقتصادی 8 درصد مانع زدایی اشتغال زایی صادرات سیدمحمدرضا میرتاج الدینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۴۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با خبرنگار قدس در رابطه با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بیان داشت: مشکل این است آن هایی که فعالیتشان آشکار است، معمولا مشمول پرداخت مالیات می شوند ولی آن هایی که فعالیتشان زیر زمینی و یا مخفی است معمولا به نوعی از پرداخت مالیات فرار می کنند.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در جهت افزایش مشارکت مردم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، بیان داشت: تولیدکنندگان و سرمایه گذارانی که فعالیتشان شفاف و آشکار است، باید مورد شمول مشوق‌های مالیاتی جدید شوند و این تغییر مهم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، کاری بسیار درست و دقیق در جهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم است. وقتی کار تولید مورد اقبال قرار گیرد، طبیعتا مشارکت مردم می تواند در آن بخش تولیدی افزایش پیدا کند.

حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در مناطق محروم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، گفت: هر چقدر مشوق های مالیاتی در مناطق محروم و کم برخوردار بیشتر باشد و به خصوص از لحاظ زمانی مدت این معافیت‌ها زیاد باشد، باعث جلب توجه و گرایش افراد به سرمایه گذاری در آن مناطق می شود.

وی همچنین در انتقادی نسبت به لایحه بودجه 1403 گفت که دولت برای بودجه سال 1403 در بخش تبصره و احکام بودجه، این مساله را به صراحت نیاورده بود و بعد در جداول آورده است که کار درستی نیست و موجب شده است که زمان بررسی بودجه به درازا کشیده شده است.

حاجی دلیگانی در خصوص زمان بررسی لایحه « اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم» یادآور شد که لایحه باید فرایند و مسیر خود را طی کند و زمان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم با توجه به درگیر بودن صحن به بحث بودجه و برنامه هفتم مشخص نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢