Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: با توسعه پتروپالایشگاه‌ها در کشور، مقدار خوراک‌های مایع که جزو بهترین خوراک‌ها از نظر زنجیره ارزش هستند افزایش خواهد یافت و کیفیت صنعت پتروشیمی را ارتقا می‌دهد.

«حسن عباس‌زاده»  یا اشاره به اینکه بر اساس بررسی‌های کارشناسی، پایدارترین خوراک برای توسعه آتی پتروشیمی، مشتقات نفت خام از طریق توسعه پتروپالایشگاه‌ها است، افزود: پتروپالایشگاه یک مجتمع یکپارچه مشتمل بر یک واحد پالایشی و یک یا دو واحد پتروشیمی الفین یا آروماتیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکپارچگی طراحی پتروپالایشگاه‌ها اهمیت بالایی دارد تا علاوه بر تبادل خوراک جهت حداکثرسازی ارزش افزوده، هزینه‌های عمومی کاهش داده شود.

عباس‌زاده با بیان اینکه خوراک‌های حاصل از پتروپالایشگاه‌ها برای صنعت پتروشیمی بسیار جذاب و پراهمیت است، گفت: خوراک مایع زنجیره ارزش گسترده‌تری دارد.

وی تاکید کرد: پتروپالایشگاه‌هایی که تاکنون مجوز گرفته‌اند و از یکپارچگی واحدها برخوردار هستند اگر به مرحله تولید برسند، بخش عمده‌ای از خوراک‌هایی که در صنعت پتروشیمی کمبود داریم را تامین خواهند کرد.

به گفته مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی، طرح‌های پتروپالایشگاهی هنوز نهایی نشده‌اند و وزارت نفت در حال تکمیل این اطلاعات است، اما آنچه مسلم است مقدار خوراک‌های مایع که جزو بهترین خوراک‌ها از نظر زنجیره ارزش هستند افزایش خواهد یافت و کیفیت صنعت پتروشیمی را ارتقا می‌دهد.

وی سهم خوراک‌های مایع در صنعت پتروشیمی را در وضعیت فعلی حدود ۲۵ درصد وزنی دانست و افزود: طرح‌های متعدد برپایه خوراک گاز که در سالیان قبل تعریف شده‌اند و در حال حاضر در حال اجرا هستند، در طول برنامه هفتم و برنامه هشتم راه‌اندازی خواهند شد و مقدار دریافت خوراک گاز را افزایش خواهند داد.

عباس‌زاده ادامه‌داد: از سوی دیگر طرح‌های خوراک مایع را هم داریم و به صورت کلی در افق ۱۰ ساله آینده تغییر زیادی در ترکیب کلی سبد خوراک و نسبت گاز و مایع وجود ندارد، اما در افق بلندتر نسبت خوراک گازی کاهش خواهد یافت.

وی تاکید کرد: در افق برنامه هشتم توسعه یعنی در سال ۱۴۱۱ که ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی به حدود ۲۰۰ میلیون تن خواهد رسید، تامین خوراک پایدار صنعت یکی از دغدغه‌های اصلی است.

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: اکنون حدود ۸۰ میلیون متر مکعب در روز گاز طبیعی به عنوان سوخت و خوراک در صنعت پتروشیمی مصرف می‌شود که این رقم در سال ۱۴۱۱ بیش از ۲۰۰ میلیون متر مکعب در روز خواهد بود.

وی افزود: این به معنای افزایش ۱۵۰ درصدی نیاز خوراک گاز در صنعت پتروشیمی تا پایان برنامه هشتم توسعه است.

عباس‌زاده با تاکید بر اهمیت تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها، ادامه‌داد: با روش‌های مختلفی در تلاش برای تثبیت و تامین پایدار خوراک‌های بالادستی هستیم و در این مسیر هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های توسعه میادین نفت و گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی گفت: از سوی دیگر باید تلاش کنیم فرهنگ صرفه‌جویی در مصارف خانگی را ترویج کنیم تا خوراک صنعت تامین و تضمین شود.

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پتروپالایشگاه ها صنعت پتروشیمی زنجیره ارزش عباس زاده خوراک گاز خوراک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۴۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاوان میلیاردی برای قاچاقچیان گاز مایع یارانه‌ای در قم

تقی حسام، مدیرکل تعزیرات حکومتی قم اظهار کرد: ماموران نیروی انتظامی گزارشی پیرامون تخلیه گاز مایع از یک دستگاه خودروی انتقال فرآورده نفتی در واحد غیرمجاز را تهیه و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

وی ادامه داد: پرونده خرید و فروش ۹ هزار و ۴۷۰ لیتر گاز مایع یارانه‌ای بر خلاف ضوابط تعیین شده به ارزش ۲ میلیارد و ۸۹۴ میلیون ریال در شعبه چهارم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی قم رسیدگی شد.

وی اضافه کرد: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط گاز مایع، متهمان را به پرداخت ۱۱ میلیارد و ۵۷۷ میلیون ریال جزای نقدی معادل چهار برابر ارزش کالای کشف شده، محکوم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران
  • کیوی و مرکبات نخستین زنجیره ارزش مازندران است
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • تاوان میلیاردی برای قاچاقچیان گاز مایع یارانه‌ای در قم
  • رفع کمبودهای حوزه آب برای توسعه صنعت و کشاورزی خراسان شمالی