Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@21:44:43 GMT

انتظار، مدرسه انسان سازی و خودباوری است

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۵۴۵۰۶

انتظار، مدرسه انسان سازی و خودباوری است

حجت الاسلام محمد پوراکبر با بیان اینکه واژه انتظار به معنای چشم به راه بودن حضرت حق است، گفت: صلابت در درستکاری مهمترین نقشی که انتظار بر فرد منتظر می گذارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام محمد پوراکبر کارشناس مذهبی با بیان اینکه واژه انتظار به معنای چشم به راه بودن حضرت حق است، در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: صلابت در درستکاری مهمترین نقشی که انتظار بر فرد منتظر می گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه انتظار در اسلام به معنی استواری بر امامت و ولایت امام عصر (عج) است، افزود: نتیجه این انتظار مبارزه با عوامل ظلم، فساد و خودسازی، خودیاری و جلب آمادگی جسمی و روحی برای شکل گیری حکومت جهانی است.   حجت الاسلام پور اکبر ادامه داد: منتظران واقعی علاوه بر اصلاح خویش می کوشند و وظیفه خود می دانند دیگران را نیز اصلاح کنند.   این کارشناس تصریح کرد: انتظار همچنین نوعی عبادت و ایمان به غیب، اقرار به یگانگی خداوند، رسالت پیامبر و ۱۲ امام است.   حجت الاسلام پوراکبر با بیان اینکه منتظر، منفعل نیست، گفت: منتظر واقعی باید وظایف اعتقادی، اخلاقی و اجتماعی خود را شناخته و به آن عمل کند که یکی از مهمترین آنها دعا برای ظهور حضرت حق است.   وی با اشاره به اینکه انتظار در همه ادیان وجود دارد,  ادامه داد: انتظار، مختص مسلمانان نیست بلکه ادیان زرتشتی، هندی، بودایی، یهودی و مسیحیت نیز منتظر مصلح جهانی هستند.   این کارشناس با بیان اینکه انتظار ظهور حضرت مهدی(عج) برترین اعمال امت پیامبر اکرم(ص) است، گفت: انتظار مدرسه انسان سازی و خودباوری است.   حجت الاسلام پور اکبر در خاتمه با بیان اینکه با ظهور حضرت مهدی(عج) عدالت اجتماعی محقق می‌شود، خاطرنشان کرد:  هنگام ظهور در سراسر جهان تنها نظام عادلانه اسلام و احکام نجات بخش آسمانی قرآن کریم حکومت می کند پس منتظران واقعی قدر خود را بدانند و تلاش شود همه جزو منتظران واقعی ظهور باشند.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۴۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) ماجرای سرقت لول‌های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر آتقی واقعی بود!
  • آمریکایی‌ها انتظار این انتقام را نداشتند
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • مهرواره هوای نو؛ آماده‌سازی هیئات برای چهل‌واره دوم انقلاب
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • سفر به سومین دیار حرم اهل بیت (ع) در ایران -  بخش نخست