Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله «قربانعلی دری نجف آبادی» در خطبه‌های نماز جمعه اراک افزود: سرمایه‌های کشور باید به جای واردات غیر ضروری، برای پیشرفت و توسعه اقتصادی و صنعتی کشور صرف اشتغال مولد شده و نقدینگی نیز به سمت تولید هدایت شود.

وی ادامه داد: منابع نفت، گاز، آهن، مس و زعفران کشور باید برای ارزآوری بیشتر به ارزش افزوده تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه اراک با یادآوری خروج ارز برای واردات گوشی همراه به کشور گفت: هفت تا هشت هزار تن گندم امسال باید وارد کشور شود و نیاز است سرمایه‌ها صرف اشتغال سالم و پایدار شود.

آیت الله دری نجف آبادی خاطرنشان کرد: چاپ اسکناس کشور را آباد نخواهد کرد بلکه این مهم تورم را به همراه داشته و در واقع کشور با تولید هدفمند آباد می‌شود.

وی، افزایش کیفیت خودرو و تولیدات داخلی را از تاکیدات مهم رهبر معظم انقلاب عنوان کرد و ادامه داد: خودروسازان و تولیدکنندگان لوازم خانگی باید افزایش کیفیت را در دستور کار خود قرار دهند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: این استان ظرفیت‌های مناسبی در زمینه صنعتی و کشاورزی داشته و بانک‌ها باید با انعقاد قراردادهای مشارکت زمینه پیشرفت و توسعه این واحدها را فراهم کنند.

آیت الله دری نجف آبادی گفت: قراردادهای بانک‌ها با واحدهای تولیدی باید قرارداد مشارکتی باشد.

وی اظهار داشت: امید است نظام بانکداری در دولت متحول شده و بانکداری اسلامی در کشور حاکم شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، تورم و رکود اقتصادی را ۲ بیماری بزرگ اقتصاد عنوان کرد.

آیت الله دری نجف آبادی افزود: رکود اقتصادی از تورم بدتر بوده و مجلس و دولت باید به این مهم توجه لازم را داشته باشند و کشور را از بحران‌ها نجات دهند.

وی ادامه داد: بانک‌ها با لبیک به دعوت رهبری منابع ریالی و با ارزش کشور را در راستای تحقق گام دوم انقلاب صرف کنند.

امام جمعه اراک  در بخش دیگری از سخنان خود جهاد تبیین را از جمله مهمترین مضوعات مورد نظر رهبر معظم انقلاب عنوان کرد و گفت: چشم و گوش جامعه باید در زمینه مسائل دینی، آرمان‌های رهبر معظم انقلاب، شهدا و انقلاب باز باشد.

آیت الله دری نجف آبادی با یادآوری جنایات رژیم اسرائیل علیه مردم فلسطین افزود: جنایت‌های رژیم اشغالگر قدس به هیچ عنوان قابل چشم پوشی نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: مسائل و تحرکات اوکراین حساس است و غربی‌ها باید از انجام رفتار تحریک آمیز پرهیز کنند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: همچنین باید از انجام رفتار قرون وسطی و بمباران که با قوانین و مقررات بین المللی نیز سازگار نیست، خودداری شود و مشکلی که با دست باز می شود، نباید موشک و حمله برطرف شود.

نماز عبادی، سیاسی روز جمعه در ۳۳ نقطه استان مرکزی برگزار می‌شود.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی ستاد اقامه نماز کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی ستاد اقامه نماز کشور اراک استان مرکزی ستاد اقامه نماز کشور آیت الله دری نجف آبادی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۴۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد

آقای شاه میرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی در صف اول حاضر شد و به سوالاتی در حوزه پتروشیمی پاسخ داد.

شاه میرزایی گفت: امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

او افزود: بخشی از برنامه ما جلب مشارکت و سرمایه گذاری مردم در صنعت پتروشیمی است. بخشی از این کار با بهبود فضای کسب و کار است و مردم سهام پتروشیمی‌های مولد و بازار آفریم را بخرند تا به این ترتیب سرمایه گذاری خرد مردم به سمت تولید هدایت شود. بخش تعاونی هم اعلام آمادگی کرده که در این حوزه ورود پیدا کند. بخش دیگری از اقدام نیز عرضه اعتبار است که سرمایه در گردش واحد‌های زنجیره تکمیلی را افزایش میدهد.

این مقام مسئول ادامه داد: در سالی که گذشت بالغ بر ۷۵ هزار میلیارد تومان، آورده واحد‌هایی بود که در سال‌های گذشته چیزی برای ارائه نداشتند. امسال این حرکت را استمرار می‌دهیم تا جهش تولید محقق شود. اما این مسئله شرطی هم دارد که خوراک پتروشیمی باید به صورت پایدار تامین شود.

شاه میرزایی گفت: برنامه ما این است سرمایه مردم را که در بازار‌های دیگر میتواند تورم زا باشد، از طریق بازار سرمایه به سمت تولید در پتروشیمی سوق دهیم. همچنین برنامه ساخت تجهیزات به سمت دانش بنیان‌ها برود تا با حضور آنها در تأمین کالای مورد نیاز صنعت پتروشیمی، حضور مردم در اقتصاد و اشتغالزایی محقق شود.

این مقام مسئول در زمینه رفع موانع تولید در صنعت پتروشیمی گفت: یکی از اقداماتی که انجام شد، کاهش دوره تعمیرات واحد‌ها بود تا در رسیدن خوراک به پایین دست اختلال ایجاد نشود. 

او در خصوص جمع آوری مشعل چاه‌ها گفت: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت