Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئله پارک جنگلی یاسوج به عینه نشان از بازی دو سر باخت شهردار و مجموعه شورای شهر میدهد که همچنان با شعارهایشان فاصله زیادی دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس، بعد از همه‌گیری کرونا و با توجه به پروتکل‌های بهداشتی بسیاری از تفرجگاه‌ها، پارک و مناطق اقامتی در سراسر کشور و بالطبع آن استان کهگیلویه وبویراحمد و شهر یاسوج تعطیل شدند،که همین موضوع باعث ضربه‌زدن و از بین رفتن بسیاری از زیرساخت‌های این اماکن تفریحی بویژه در مرکز استان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعطیلی پارک‌ها و تفرجگاه‌ها مختص تنها مردم نیست، اما متأسفانه دیده می شود دستگاه‌های متولی که وظیفه حفاظت و نگهداری از این اماکن را دارند نیز در تعطیلی به‌سر می‌برند که نمونه بارز آن بی اهمیت جلوه دادن نسبت به بسیاری از تفرجگاه‌های گردشگری تفریحی یاسوج همانند پارک جنگلی به عنوان نگین طبیعی این شهر بوده است.

  یاسوج یا همان پایتخت طبیعت با قرار گرفتن در دامنه رشته کوه سر به فلک کشیده دنا در محاصره درختان بلوط از آب و هوای معتدل و فضایی زیبا در تمام فصول سال برخوردار بوده که همین مزیت خوب و بالقوه باعث شده که همه ساله مسافران و گردشگران زیادی به این شهر مسافرت کنند.

سوءمدیریت ها و نابودی یک ظرفیت نهفته

یاسوج با تمام زیبایی‌ها و پتانسیل اما در حصار سوءمدیریت های زیادی قرار دارد که باعث شده این شهر زیبا  به سختی نفس بکشد و این موضوع باعث نابودی زیرساخت های زیادی در این شهر شده است.

هرچند که روز به روز بر ساکنان شهر یاسوج به عنوان پیشانی استان افزوده می‌شود،اما زیرساخت‌های رفاهی و عمومی آن تقریباً دست نخورده باقی مانده و ضعف شدید در این بخش آینده‌ای نامعلوم را برای پایتخت طبیعت ایران رقم زده است.

پارک جنگلی یاسوج در شمالی ترین نقطه یاسوج واقع شده که مسافران آن را با نام بام یاسوج در ذهن دارند،منطقه ای که با موقعیت خاص و مشرف بر شهر یاسوج و مناطق حاشیه‌ای آن در تمام ایام سال فضایی مناسب برای تفریح و تفرج مردم شهر، مسافران و گردشگران به وجود آورده است.

پارک جنگلی یاسوج که با داشتن این ظرفیت ها میتوانست و میتواند یکی از اماکن مهم در جذب سرمایه گذاری، توریست پذیری و ظرفیت های بالقوه برای مرکز استان باشد در سالهای اخیر با بی مهری زیادی روبه شده و همچنان در بلاتکلیفی به سر می برد.

نگین پایتخت طبیعت ایران در حال نابودی و بیخیالی مسئولان امر؟

قلع و قم بی رویه درختان بلوط، نبود زیر ساخت های مهم درامر گردشگری، نداشتن مبلمان در راستای زیبا سازی این پارک کوهستانی، روشنایی ناکافی،از بین رفتن زیرساخت های تفریحی، توجه نکردن به طرح جامع گردشگری این پارک باعث شده آنچنان که باید و شاید این پارک نتواند داشته های خود را به نمایش بگذارد.

هرچند در دور چهارم شورای یاسوج موضوع سرمایه‌گذاری وزارت نفت در پارک جنگلی یاسوج مطرح شد، موضوعی که همواره تحت عنوان جذب سرمایه‌گذار برای توسعه شهری شعار داوطلبان شورای شهر و شهرداران بوده و هست، اما متأسفانه در گیر و دار اختلافات و ندانم کاری‌ها موضوع سرمایه‌گذاری وزارت نفت در پارک جنگلی یاسوج منتفی شد.

در دو سال اخیر دربحبوحه‌ شیوع ویروس کرونا و سایه افکندن این ویروس خطرناک بر زندگی و فعالیت‌های جامعه و همزمان با تعطیلی پارک‌ها و تفرجگاه‌ها، این فضاها در شهر یاسوج حال و روز خوشی ندارند.

پارک جنگلی یاسوج که همواره روشنایی آن دغدغه‌ی مهم مسافران و مردم  بود در سالهای اخیر عملیات روشنایی آن با صرف بودجه چند میلیاردی به سرانجام رسید،اما متأسفانه در سایه عدم نظارت و نگهداری صحیح از این امکانات و توجه ناکافی به مقوله بیت المال،بسیاری از این چراغ ها توسط برخی افراد تخریب شده و به سرقت رفته است.

آقای شهردار خداقوت!

متاسفانه شواهدی در این پارک زیبا دیده می شود که جای تامل دارد و فقر فرهنگی را فریاد می زند، افرادی‌که در فقر شدید فرهنگی به سر می برند، متاسفانه به خود اجازه می دهند که  به هر شکلی که می خواهند به اموال عمومی لطمه های جبران ناپذیری بزنند.

یکی از این موارد که طعم تلخ آن را تمام شهروندان یاسوجی به خوبی حس کرده اند، از بین بردن بیت المال و سرمایه های عمومی در پارک جنگلی یاسوج بوده که متاسفانه در بیشتر موارد افراد ناشناس با از بین بردن آنها دست به تخریب و سرقت چراغ های میلیونی آن زده اند.

معمای دوسر باخت پارک جنگلی یاسوج!

همان گونه که در تصاویر قابل مشاهده است تعداد زیادی از تیرهای چراغ برق پارک جنگلی یاسوج شکسته اند و باعث شده که شب هنگام فضای پارک تاریک  بوده و لذت زیبای گردش در شب را از همشهریان بگیرد.

این موضوع به عینه نشان از بازی دو سر باخت شهردار و مجموعه شورای شهر میدهد که همچنان با شعارهایشان فاصله زیادی دارند و نتوانسته اند مردم را در زمینه توسعه عمرانی و توسعه فضای عمومی راضی نگه دارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پارک جنگلی یاسوج پایتخت طبیعت تفرجگاه ها شهر یاسوج باعث شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۵۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسئولان ایران

با وجود اینکه خبرگزاری رسمی دولت کره شمالی چهارشنبه گذشته از سفر وزیر تجارت بین المللی این کشور به ایران خبر داد اما تاکنون هیچ مقام مسوول ایرانی هیچ توضیحی درباره این سفر نداده است.

به گزارش عصرایران، خبرگزاری رسمی دولت کره شمالی روز چهارشنبه گذشته (۵ اردیبهشت) خبر داد هیات اقتصادی به ریاست یک وزیر این کشور (وزیر تجارت بین المللی) پیونگ یانگ را به مقصد تهران ترک کرد. این اتفاق نادری بود که در عرصه اطلاع‌رسانی کره شمالی رخ می‌داد.

خبرگزاری دولت کره شمالی، اولین رسانه‌ای بود که خبر سفر وزیر را اعلام کرد. بعد از آن هم خبرگزاری رویترز آن را در قالب گزارش خبری، منتشر کرد. در گام بعدی هم خبرگزاری‌ها و رسانه‌های جهان و ایران آن را بازنشر کردند. این خبر با ارزشی بود. کره شمالی کشور منزوی است و با همسایگان و کشورهای جهان، رفت و آمد سطح بالا و گسترده‌ای ندارد.

روابط نزدیک تجاری و اقتصادی کره شمالی به چین و روسیه محدود می‌شود. در جهان هم دوستان کره شمالی علاوه بر روسیه و چین محدود می‌شود به بلاروس، کوبا و ایران و احتمالا چند کشور دیگر.

سفر مقامات کره شمالی به ایران هم اتفاقی کم‌رخداد است. بعد از انقلاب ۵۷ تاکنون، هیچ کدام از رهبران کره شمالی به ایران سفر نکرده اند. تنها یک بار نخست وزیر کره شمالی به ایران آمد (سال ۹۱ نشست سران کشورهای عضوعدم تعهد).

آخرین باری که یک وزیر کره شمالی به ایران آمد مربوط به ۵ سال یعنی سال ۹۷ قبل است. وزیر خارجه کره شمالی در سفر به تهران با روحانی رئیس جمهوری و ظریف وزیر خارجه وقت دیدار و گفتگو داشت. در سه دهه اخیر هیچ وزیر خارجه‌ای از ایران، به کره شمالی سفر نکرده است.

از روز انتشار اولین خبر درباره سفر وزیر کره شمالی به ایران بیش از ۵ روز می‌گذرد اما هیچ خبرگزاری در ایران هیچ خبری دیگری درباره این سفر و این وزیر کره شمالی منتشر نکرده است. اینکه سرنوشت این هیات و این وزیر کره شمالی چه شد؟ به ایران آمد یا نیامد؟ اگر آمد با چه کسی در ایران دیدار داشت؟ هدف از سفر چه بود؟ درباره چه موضوعاتی با مقامات ایران گفتگو کرد؟

اگر نیامد یعنی سفرش لغو شد؟ اگر بله چرا سفر لغو شد؟

به ویژه که وزیر تجارت بین الملل کره شمالی است. قرار است دو کشور تحت تحریم چه چیزی باهم مبادله و خرید و فروش کنند؟ ما قرار است چه چیزی بخریم و چه چیزی می‌توانیم بفروشیم؟ کلا داستان جذاب و مهمی است.

«یون جونگ هو» وزیر روابط اقتصادی خارجی کره شمالی (سمت راست) در عکس آرشیوی در پیونگ یانگ در کنار سفیر روسیه در کره شمالی

هیچ خبرگزاری در ایران از هیچ مقام ایرانی درباره سرنوشت این هیات سوال نکرد. هیچ خبرگزاری در ایران نتوانست از منابع آگاه خود سوال کند و خبری اختصاصی در این باره منتشر کند که این هیات کره شمالی چه شد؟

هیچ مقام مسوولی هم در ایران، در این مدت، احساس مسوولیت نکرد تا به افکار عمومی توضیح دهد آیا این وزیر آمده یا نیامده؟ اگر آمده…

این است وضعیت اطلاع‌رسانی در ایران. خبرگزاری کره شمالی به عنوان بسته‌ترین کشور جهان، خبر سفر وزیرشان به ایران را منتشر می‌کند اما در ایران خودمان، خبری از سرنوشت این سفر و این وزیر نیست. انگار نه انگار. خلاصه اینکه هیچ ارزشی برای مخاطب ایرانی قائل نشدند.

نکته دیگر اینکه، سکوت در برابر اتفاقات با ارزش خبری، آن اتفاق را از بین نمی‌برد بلکه به ابهامات و گمانه زنی‌های اطراف آن رنگ واقعیت می‌دهد.

سکوت در ایران و کره شمالی بعد از انتشار خبر اول سفر وزیر کره شمالی به تهران، به ایران آسیب می‌زند. بزرگترین آسیب این است که گمانه زنی‌ها و احتمالات رسانه‌ها را درباره روابط دو کشور تایید می‌کند.

خبر را اولین بار خبرگزاری کره شمالی اعلام و بعد از آن، رویترز این خبر را در قالب گزارش خبری منتشر کرد. خبر رویترز به صورت گسترده در همه رسانه‌های جهان و ایران بازنشر شد. خبر رویترز احتمالات و گمانه زنی‌هایی را درباره روابط و همکای‌های نظامی مطرح می‌کند که به لحاظ چارچوب افکارعمومی، سکوت دربرابر آن‌ها، یعنی تایید غیرمستقیم و ضمنی.

این رفتارها نه تنها به اعتبار رسانه‌ها و مسوولان ایرانی آسیب می‌زند بلکه ابهام‌ها را تقویت و راه رای برای تولید و تقویت شایعه‌ها و گمانه زنی‌ها باز می‌کند.

بعد از متن

بعد از انتشار متن مشخص شد وزیر تجارت بین المللی کره شمالی دیروز در نمایشگاه صادراتی اکسپو تهران حاضر بوده و از جمله از غرفه سایپا هم بازدید داشته است. این خبر را هم روابط عمومی سایپا اعلام کرده است.

دیگر خبرها

  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • قطارهای لوکس ایران، سفری شاهانه در انتظار شماست
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسئولان ایران
  • نابودی طبیعت اهالی روستای چنار رودخان را رنجیده خاطر کرد + فیلم و تصاویر
  • برای موفقیت فوتسال در جام جهانی به امکانات زیادی نیاز است
  • رخ‌نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار (فیلم)
  • تجربه خاطراتی از ماجراجویی و لحظاتی شاد در دل طبیعت
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • دمیده شدن دوباره امید در کالبد دریاچه ارومیه/ حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان