Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: تلاش می‌شود آزمون آتی با کمترین تغییرات در منابع آزمون پیشین و با تعریف صلاحیت‌های جدید در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ برگزار شود.

خبرگزاری میزان - به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حامد مانی‌فر با تبریک روز مهندس به همه مهندسان به‌ویژه پذیرفته‌شدگان آزمون ۱۴۰۰ در همه رشته - صلاحیت‌ها، بر ارتقای ایمنی ساختمان‌ها با رعایت کامل مقررات ملی و کنترل ساختمان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در چند وقت اخیر آزمون مهندسان، کاردان‌ها و معماران تجربی در همه رشته‌های موضوع قانون برگزار و نتایج آن به اطلاع کلیه شرکت‌کنندگان رسید، گفت: در این آزمون نیز همانند تمامی آزمون‌ها، تعداد قابل توجهی از داوطلبان با تلاش و ممارست توانستند امتیاز لازم را برای ارائه خدمات مهندسی کسب کنند.

مانی‌فر گفت: این گروه از مهندسان افراد برگزیده جامعه مهندسی هستند که موفق به اخذ صلاحیت حرفه‌ای شده‌اند و امیدواریم در انجام وظایف حرفه‌ای آتی خود نیز موفق باشند و بتوانند با به کار بستن اصول اخلاق مهندسی، سرآمدی خود را بیش از پیش به اثبات برسانند و به جامعه خدمت‌رسانی کنند.

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: به‌طور قطع ارتقای ایمنی ساختمان‌های کشور یکی از مهمترین وظایف مهندسان به شمار می‌رود و پذیرفته‌شدگان باید در عمل به این وظیفه، متعهد باشند.

وی یادآور شد: مقررات ملی ساختمان مجموعه‌ای از اصول و قواعد فنی است که به منظور حصول اطمینان از بسیاری موارد از جمله ایمنی، صرفه اقتصادی و بهداشت عملیاتی می‌شود.

مانی‌فر ابراز امیدواری کرد که مهندسان با به‌کارگیری کامل این مقررات نه تنها حصول اطمینان از ایمنی ساختمان‌ها را به عموم جامعه ایرانی هدیه کنند، بلکه بتوانند دانش و توان فنی و مهندسی خود را در عرصه بین‌المللی نیز به منصه ظهور برسانند.

وی اضافه کرد: دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان در همه سال‌های برگزاری این آزمون‌ها در تأمین شرایط استاندارد کامل همت گماشته است. به‌طوری‌که در اغلب رشته‌ها بسیاری از پذیرفته‌شدگان توانسته‌اند به درصد بالایی از سوالات پاسخ درست بدهند و امتیاز لازم را کسب کنند و این بدان مفهوم است که سطح عمومی سوالات طراحی شده در توان جامعه مهندسی کشور بوده است؛ بنابراین دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها می‌توانند با کمی ممارست بیشتر در این آزمون‌ها موفق شوند.

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی اضافه‌کرد: دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان در طول سال‌های برگزاری آزمون ورود به حرفه تلاش کرده تا از طریق طراحی سوالات متناسب، زمینه حضور بهترین دانش آموختگان مهندسی را برای حرفه مهندسی فراهم کند.

مانی‌فر با اشاره به اینکه حرفه مهندسی از دو جنبه فردی و اجتماعی حائز اهمیت است، گفت: جنبه عمومی حرفه مهندسی به حقوق آحاد جامعه مرتبط است و مهندسان موظف هستند تا در طراحی، نظارت و اجرای ساختمان‌ها به نحوی عمل کنند تا حقوق مردم در آن رعایت شود و این جنبه برای وزارت راه و شهرسازی بسیار حائز اهمیت است.

وی ضمن تاکید بر هرچه تخصصی‌تر شدن خدمات مهندسی افزود: تلاش می‌شود آزمون آتی با کمترین تغییرات در منابع آزمون پیشین و با تعریف صلاحیت‌های جدید در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ برگزار شود که زمان دقیق آن پس از هماهنگی‌های لازم با مراجع ذی‌ربط اعلام خواهد شد.

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی خاطرنشان‌کرد: این آزمون‌ها رقابتی نیست و شرکت‌کنندگان هم می‌توانند در همه صلاحیت‌ها با کسب امتیاز لازم جزو پذیرفته‌شدگان باشند.

 

بیشتر بخوانید: رئیس سازمان هواپیمایی کشور: یک فروند هواپیما برای بازگشت ایرانیان از اوکراین پیش بینی شده است

 

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت راه آزمون نظام مهندسی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت راه آزمون نظام مهندسی پذیرفته شدگان ساختمان ها صلاحیت ها آزمون ها مانی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۵۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با قانون جدید بانک مرکزی که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانک‌ها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد.

به گزارش تسنیم؛ غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اصلاح نظام بانکی و جهش تولید اظهار کرد: شبکه بانکی کشور یک ساختار و مدیرانی دارد و زیر نظر بانک مرکزی است، اما تغییر در این مجموعه دشوار است.

وی افزود: وقتی شبکه بانکی کشورمان چهل سال به یک رویه خو گرفته به راحتی نمی‌توان آن را از این رویه خارج و به وضعیت جدیدی منتقل کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد. بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند، اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم‌ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.

 مصباحی مقدم ادامه داد: با وجود اینکه اقدامات زیادی انجام شده و تغییرات خوبی هم رخ داده، اما تغییرات به صورت اساسی و گسترده نیست و نیاز دارد که رویکرد بانک مرکزی در زیرساخت قرارداد‌ها و قوانین و مقررات یک رویکرد جدی و فعال و به گونه‌ای باشد که ساختار را به صورت اساسی تغییر دهد و اصلاح کند.

وی در پاسخ به این پرسش که قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند اظهار کرد: بنده آرزو می‌کردم بانک مرکزی از استقلال بیشتری برخوردار باشد که این اتفاق افتاده و البته بنده هم در مجلس هشتم طراح قانون بانک مرکزی مستقل بودم که به ثمر نرسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تذکر این مطلب که بانک مرکزی بانک حکومتی و بانکِ بانکهاست نه بانک مردم یادآور شد: جایگاه بانک مرکزی جایگاهی نیست که با بنگاه‌ها و مردم دادوستد داشته باشد بلکه بانک‌ها را مدیریت و بر عملکرد آن‌ها نظارت می‌کند و جلوی ناترازی و تخلفات آن‌ها را می‌گیرد لذا باید از اقتدار لازم برخوردار باشد تا بتواند مانع از انحرافات و کج روی‌های نظام بانکی شود.

مصباحی مقدم گفت: منابع بانک هم باید در خدمت برنامه‌های بلند مدت و میان مدت دولت باشد و هم باید مستقل باشد تا بتواند بر بانک‌ها نظارت کند.

وی تصریح کرد: قدرت کنترل بانک‌ها تا قبل از تصویب قانون جدید، در اختیار بانک مرکزی نبود، اما با قانون جدید که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانک‌ها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد و یک سری سیاست‌های پولی و ارزی، مبنای عمل بانک مرکزی قرار خواهد گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد: اگر منابع بانکی برای بنگاه‌ها و در جهت تولید و تجارت تأمین شود و برگشت داشته باشد بانک باید بر مصرف وجوه حاصل از برگشت اصل پول و برگشت سود به هر مقدار که باشد نظارت کند درغیر این صورت بازار دلالی و واسطه گری رشد پیدا می‌کند.

مصباحی مقدم با انتقاد از اینکه بانک در خدمت نظام تولید و نظام بازار نیست و دغدغه‌ای برای تولید و بخش واقعی اقتصاد ندارد گفت: بانک باید واسطه وجوه بین سپرده گذاران و تجار و تولیدکنندگان باشد، اما این کار را نمی‌کند و فقط تأمین مالی می‌کند و کاری هم ندارد که این تسهیلات برای چه کاری مصرف می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تأمین مالی برای تولیدکننده نباید هزینه بر باشد افزود: بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی کشور بزرگترین بدهکاران نظام بانکی هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کاهش فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان در شیراز
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار می‌شود
  • فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان تسریع شد
  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • کلید اولیه نوبت نخست کنکور فردا منتشر می شود/ ۵ روز فرصت اعتراض داوطلبان
  • سارق اماکن خصوصی و ساختمان‌های نیمه کاره دستگیر شد