Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ وزیر اقتصاد گفت: میزان و زمان ماندگاری کالاهای اساسی در بندر امام خمینی(ره) از منظر دولت قابل قبول نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر امام خمینی(ره)، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی امروز در حاشیه بازدید از آخرین وضعیت رسوب و ماندگاری کالاهای اساسی بندر امام خمینی(ره) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کارهای گمرکی و تجاری در ماه پایانی سال به جهت حجم کارهای گمرکی و تجاری حجم بالایی را تجربه می‌کند و یکی از نگرانی‌هایی که پیش از این وجود داشت و ما باید از طرف دولت آن را مرتفع می‌کردیم این است که رسوبی و ماندگاری کالاها باید به حداقل کاهش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بندر امام خمینی(ره) به عنوان بزرگترین مبداء واردات کالای اساسی کشور،  به تنهایی سهم زیادی از واردات کالاهای اساسی و غلات کشور بر عهده دارد، گفت: متاسفانه به جهت ناکارآمدی که پیش از این بوده، در ماه‌های قبل حجم رسوب و ماندگاری بالایی در بندر امام خمینی(ره) وجود داشت.

وزیر اقتصاد درباره هدف بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) بیان کرد:  مسئولان بنادر و دریانوردی، گمرک و اموال تملیکی درباره رسوب و ماندگاری کالا توضیحات کافی را بدهند تا ما بتوانیم از نظر منظر دولت این دغدغه را رفع تکلیف کینم.

وی افزود: طبق گزارش مسئولان ذیربط، با وجود افزایش 28 درصد ورودی کالای تخلیه شده کالای اساسی به بندر امام خمینی نسبت به سال قبل، اما ماندگاری و رسوب کالا  نه تنها  افزایش پیدا نکرده بلکه 22 درصد کاهش پیدا کرده است. 

افزایش 92 درصدی واردات کالای اساسی در بزرگ‌ترین بندر تجاری ایرانافزایش 100 درصدی قیمت 6 کالای اساسی طی 1 سال گذشته + جدولورود 271 کشتی حامل کالاهای اساسی به بندر امام خمینی/ تخلیه ‌16 میلیون تن کالا در یک سال گذشته

خاندوزی با بیان اینکه تاکنون 2 میلیون و 100 هزار تن کالاهای اساسی در بندر امام خمینی(ره) تعیین تکلیف نشده است، گفت:  مقداری کالاهای اساسی در لنگرگاه منتظر تعیین تکلیف برای تخلیه و بارگیری است و این میزان از زمان ماندگاری کالای اساسی در بندر امام خمینی(ره) از منظر دولت قابل قبول نیست.

وی تاکید کرد:  بخش زیادی از کالاهای اساسی و غلات از طریق شرکت بازرگانی دولتی و شرکت‌های وابسته به خود دستگاه‌های دولتی انجام می‌شود بنابراین هزینه تاخیر، ماندگاری، دموراژ و غیره به بودجه عمومی و کشور تحمیل می‌شود که از این جهت اصلا قابل پذیرش نیست.

وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه گواهی بهداشتی ذرت و برنج در بندر امام خمینی(ره) از ابتدا توسط اداره استاندارد رد شده بود، گفت: دستورهای لازم حداکثر تا 28 اسفند ماه سال جاری برای ترخیص فوری برنج و ذرت آلوده  که حجم زیادی از انبارها را اشغال کرده‌اند، صادر شده است.

وی تاکید کرد: در صورت عدم ترخیص کالاهای آلوده در اوایل فروردین ماه قطعاً باید فرآیند معدوم شدن به سرعت رخ بدهد تا از این به بعد مسئله انبار شدن کالاهای اساسی به ویژه دوران طولانی که از سال 92 بعضی از این کالاها تعیین تکلیف نشده بودند، ان‌شاالله تا فروردین‌ماه خاتمه‌یافته تلقی شود.

انتهای پیام/338/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بندر امام خمینی ره کالاهای اساسی وزیر اقتصاد کالای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۶۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 27 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 549  میلیون دلار و برای خدمات 121 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 747 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

ریزش دلار به‌سمت کانال 50هزار


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 97 میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 27 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 509 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 249 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 176 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 149 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 201 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 228، 33، 188، 108 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 266 میلیون دلار ارز نیمایی و 189 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه 1403 در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ 44 هزار و 359 تومان، یورو با نرخ 47 هزار و 456 تومان و درهم با نرخ 12 هزار و 78 تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ 41 هزار و 418 تومان، یورور با نرخ 44 هزار و 308 تومان و درهم با نرخ 11 هزار و 278 تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • وزیر دفاع پیام صادر کرد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در ایلام
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات