Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان محمودآباد، سیدمحمود حسینی‌پور روز جمعه در بازدیدی که به همراه رئیس دفتر بازرسی نهاد ریاست جمهوری و نماینده ویژه رئیس جمهور در مبارزه با فساد از روند عقب‌نشینی مجتمع شرکت نفت محمودآباد از حریم ۶۰ متری ساحل داشت، در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برای ساخت استخر این مجتمع هزینه زیادی صرف شده و لازم است با استفاده بهینه از این استخر از بیت‌المال محافظت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مجتمع نفت یک مجموعه تفریحی مهم در مازندران است و برای اینکه مردم امسال طعم شیرینی آزادسازی ساحل را بچشند و احساس کنند، مقرر شد با همکاری این مجموعه امکانات تفریحی آن در اختیار عموم مردم قرار گیرد.

حسینی‌پور تصریح کرد: استفاده از امکانات مجموعه نفت برای مردم محلی به یک حسرت تاریخی تبدیل شده بود،ولی امسال در ایام نوروز همه مردم می توانند از امکانات این مجموعه استفاده کنند.

استاندار مازندران یادآور شد: رستوران مجتمع تفریحی نفت محمودآباد نیز مانند استخر پس از آماده سازی در اختیار عموم مردم  قرار می گیرد تا طعم آزادسازی سواحل را بچشند.

 

وی تاکید کرد: به دلیل اینکه برای ساخت  استخر مجموعه نفت  هزینه زیادی انجام شده است مقرر شد به جای تخریب، این استخر پس از آماده سازی در اختیار بانوان قرار بگیرد.

لازم به ذکر است مجتمع آموزشی رفاهی نفت محمودآباد متعلق به وزارت نفت بوده و این مجموعه که از بزرگ ترین  مراکز تفریحی ـ اقامتی دولتی به شمار می رود پس از صدور دستور رئیس جمهوری برای عقب‌نشینی از حریم ۶۰ متری دریا مشمول این دستور شد و بلافاصله هم کار عقب‌نشینی را شروع کرد.

 مسؤولان مجتمع نفت محمودآباد ۲۴ بهمن ماه اعلام کردند که وفق دستور رئیس جمهور حریم دریا را پس دادند و فقط استخر آن باقیمانده است که باید در باره تخریب یا نگهداری آن در سطح ملی تصمیم‌گیری شود و برطبق اعلام مسؤولان محلی، ۲۵ متر از حریم ۶۰ متری دریا در مجموع به مساحت یک‌هزار و ۵۰۰ متر مربع در تصرف استخر نفت قرار دارد.

انتهای پیام/۸۶۰۳۸/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار مازندران حسینی پور آزادسازی حریم ساحل مجتمع نفت استخر بانوان نفت محمودآباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۷۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شنای مرگ در استخر‌های کشاورزی یزد

ذوالفقاری کارشناس جهادکشاورزی گفت: در سطح استان بیش از ۲هزار و ۷۰۰ استخر کشاورزی از نوع بتنی و پلیمری وجود دارد. 

وی افزود: استخر‌های کشاورزی با کاربری ذخیره آب و استفاده بهینه از این منابع ایجاد می‌شوند، اما متاسفانه در زمان راه اندازی، استاندارد‌های لازم رعایت نمی‌شود، معمولا نوجوانان و جوانان با دیدن آب خوشحال می‌شوند و بدون اینکه به ایمنی آن توجه داشته باشند به شنا کردن می‌پردازند که بعضاً حوادث ناگواری نیز به دنبال خواهد داشت.

وی ادامه داد:حتی برخی از شهروندان استان با وجود اینکه در کنار سد‌ها، بعضاً رودخانه‌ها و حتی استخر‌های ذخیره آب تابلوی شنا ممنوع را می‌بینند، اما با این وجود به شنا کردن در آن مکان می‌پردازند.

کارشناس جهادکشاورزی گفت: سال گذشته هم هفت نفر در استان یزد غرق شدند و از ابتدای سال جاری تاکتون ۳نفر در استخر‌های کشاورزی غرق شده اند و جان خود را از دست داده اند. 

مختاری مدیر شبکه بهداشت و درمان مهریز هم گفت: استخر‌های کشاورزی هر چند برای ذخیره سازی آب ساخته می‌شوند، اما در برخی مواقع حادثه می‌آفرینند و جان افرادی را که برای شنا به آنجا می‌روند، می‌گیرند. متاسفانه بیشتر کسانی که جان خود را در استخر‌های کشاورزی از دست می‌دهند، کودکان و نوجوانان هستند که یا به خاطر شنا و یا به دلایل دیگر در این نوع استخر‌ها غرق می‌شوند.

وی افزود:استخر‌های آب کشاورزی به هیچ عنوان محل امنی برای شنا نیستند، از ورود به آنها باید خودداری شود.

با گرم شدن هوا نوجوانان و جوانان تمایل به شنا پیدا می‌کنند، اما متاسفانه بعضاً برخی از آنان بدون رعایت ایمنی لازم در استخر‌های کشاورزی به شنا کردن می‌پردازند که  در سال‌های اخیر تعداد زیادی از شهروندان در استان یزد جان خود را از دست داده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ایجاد مجتمع‌های زراعتی در افغانستان
  • بهره برداری از ۱۵ طرح تفریحی و گردشگری در اصفهان
  • وعده‌های پوچ نمکی بر زخم اهالی شهرک ابریشم چهارباغ
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • شنای مرگ در استخر‌های کشاورزی یزد