Web Analytics Made Easy - Statcounter

«بسام صباغ» در جلسه شورای امنیت تاکید کرد که درد و رنج مردم سوریه در نتیجه اقدامات کشورهای غربی ادامه دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سانا، نماینده دائم سوریه در سازمان ملل تاکید کرد که رنج مردم سوریه در نتیجه اقدامات کشورهای غربی ادامه دارد.

«بسام صباغ» در جریان جلسه شورای امنیت گفت: بهبود وضعیت بشردوستانه مستلزم لغو اقدامات اجباری غیرقانونی، پایان دادن به اشغال خارجی اراضی سوریه و توقف حمایت از گروه‌های تروریستی و شبه نظامیان جدایی طلب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صباغ تاکید کرد: دولت سوریه تمام تلاش خود را برای بهبود وضعیت انسانی، تأمین نیازها و خدمات اولیه و بازسازی آنچه که توسط تروریسم ویران شده، بازگرداندن سوریه به مسیر توسعه پایدار و تضمین بازگشت آوارگان به خانه‌های خود و زندگی عادی انجام می‌دهد، با این حال، این تلاش‌ها با موانع بزرگی مواجه است که به دلیل سیاست‌های غلط و نقض قوانین بین المللی و منشور سازمان ملل از جمله اعمال اقدامات اجباری یک‌جانبه کشورهای غربی، دستیابی به نتایج مورد انتظار را محدود می‌کند.

صباغ افزود: تولید سالانه گندم سوریه قبل از جنگ حدود دو و نیم میلیون تن بود که در حال حاضر به دلیل تصرف و غارت تولید گندم سوریه توسط نیروهای اشغالگر آمریکایی و شبه نظامیان جدایی طلب مورد حمایت آنها در شمال شرق این کشور، برای تأمین نان شهروندان سالانه به واردات یک و نیم میلیون تن گندم نیاز است.

صباغ در ادامه گفت: کمبود قابل توجهی در آب آبیاری مورد نیاز برای کشاورزی در نتیجه نقض مداوم توافقات دوجانبه توسط رژیم ترکیه در تنظیم جریان رودخانه فرات وجود دارد.

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل افززود: سوریه قبل از بحران ۹۵۰۰ مگاوات برق تولید می‌کرد اما امروز تولید آن از ۲۶۰۰ مگاوات فراتر نمی‌رود و این کسری در تولید انرژی ناشی از غارت نفت و گاز توسط نیروهای اشغالگر آمریکایی و ایادی آن و جنایات گروه‌های تروریستی و حملات آنچه موسوم به «ائتلاف بین‌المللی» است که خسارات زیادی به بار آورده و منجر به از کار افتادن حدود ۵۰ درصد از سیستم برق شد.

صباغ ادامه داد: اقدامات اجباری یکجانبه که به طور غیرقانونی توسط ایالات متحده و اتحادیه اروپا بر مردم سوریه تحمیل شده است، بخش‌های مختلفی از جمله بانکداری، انرژی، ارتباطات، حمل و نقل هوایی، دریایی و زمینی را تحت تأثیر قرار داده است و این امر باعث تشدید درد و رنج سوری‌ها و کاهش شاخص‌های توسعه پایدار شده است، زیرا پیش از سال ۲۰۱۱ رشد اقتصادی به ۹ درصد رسیده بود.

وی گفت: به دلیل عدم اراده سیاسی برخی کشورهای غربی در اجرای قطعنامه ۲۵۸۵ شورای امنیت، پیشرفتی در اجرای پروژه‌های احیای زودهنگام در سوریه وجود ندارد.

نماینده سوریه در سازمان ملل گفت: سوریه بر تعهد خود به راه‌حل سیاسی ناشی از گفتگوی ملی میان سوری‌ها و در نظر گرفتن تعهد کامل به حاکمیت، استقلال و وحدت و تمامیت ارضی خود تأکید می‌کند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: کشورهای غربی مردم سوریه سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۷۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟

محمدعلی قدیری، کارشناس انرژی در خصوص اقداماتی که دولت سیزدهم و وزارت نفت در خصوص افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در حوزه انرژی به اجرا گذاشته اند، به خبرنگار قدس تصریح کرد: دیپلماسی انرژی یکی از نقاط قوت کشور ما محسوب می شود. وابسته کردن کشورهای همسایه به لحاظ انرژی به خودمان، از ابعاد مختلفی برایمان نفع دارد.

وی ادامه داد: افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در حوزه انرژی و به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال انرژی در منطقه باعث بالا رفتن سطح درآمدهای ارزی کشورها، وابستگی دیگران به ما و تقویت جایگاه مان در منطقه می شود. از آنجائیکه گاز خاصیت تحریم پذیری کمتری دارد، گسترش روابط گازی کشور با همسایگان می تواند بسیار موثر باشد.

استفاده از گاز وارداتی از ترکمنستان برای رفع ناترازی گازی کشور  برایمان مزیت بالایی دارد

این کارشناس انرژی توضیح داد: افزایش تعاملات در منطقه در حوزه گازی به درستی در دستور کار قرار گرفته است. از آنجائیکه ما خودمان با موضوع ناترازی گاز روبرو هستیم، دولت باید به فکر واردات گاز نیز باشد. گفته می شود که خط لوله گازی ایران و ترکمنستان از ظرفیت 40 میلیون متر مکعبی در روز برخوردار است. باید گزینه های جذابی پیش روی عشق آباد قرار دهیم که به جای صادرات گاز به چین، بخشی از آن را در حد ظرفیت خط لوله موجود در اختیار ما قرار دهد.

قدیری گفت: استفاده از گاز وارداتی از ترکمنستان برای رفع ناترازی گازی کشور و همچنین ارائه این گاز به نیروگاه ها و جلوگیری از سوزاندن گازوئیل برایمان مزیت بالایی دارد.

دریافت نفت کوره به جای وجوهات صادرات گاز به عراق روشی است که باید ادامه پیدا کند

وی ادامه داد: در ارتباط با عراق نیز سیاست های خوبی در زمینه انرژی به اجرا گذاشته شد. به ویژه دریافت نفت کوره به جای وجوهات مربوط به صادرات گاز به این کشور روش مناسبی است که باید ادامه پیدا کند. این ماده کاملاً نقد شونده است و قابل تحریم نیست. به طور کلی، تهاتر چاره اندیشی مناسبی است که در دستور کار قرار دادیم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: دیپلماسی انرژی دولت فعلی نسبت به دولت قبل بهبود یافته است. به ویژه اقداماتی که در ارتباط با ترکیه، عراق، پاکستان و ترکمنستان به منظور گسترش روابط در حوزه انرژی انجام داده ایم، قابل قبول است. اما این حد از اقدامات هنوز کافی نیست و نیاز است بر فعالیت های خودمان در این حوزه ها اضافه کنیم.

گفتنی است، وزارت نفت طی سال های اخیر و به ویژه بعد از اعمال تحریم های همه جانبه علیه صنایع نفت و گاز کشور، نقش مهم و موثری در حوزه خنثی سازی تحریم ها برعهده داشته است. افزایش تعاملات با کشورهای همسایه و رایزنی برای برقراری روابط گسترده تر در حوزه انرژی نیز از جمله راهکارهای پیش رو برای بی اثر کردن تحریم هاست.

دولت فعلی به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات و امید داشتن به رفع تحریم ها، درصدد خنثی سازی تحریم ها برآمد. در این راستا، سیاست هایی به اجرا گذاشته شد. استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی کشور، توسعه زنجیره ارزش محصولات، عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا، سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و صدور خدمات فنی و مهندسی از جمله این سیاست ها هستند.

در ادامه سیاست های اعمالی به منظور خنثی سازی تحریم ها، وزارت نفت دیپلماسی فعال انرژی را در پیش گرفته است. در این چارچوب، افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در دستور کار قرار دارد.به زعم کارشناسان، افزایش روابط با کشورهای همسایه نه تنها به لحاظ اقتصادی برای طرف های درگیر رابطه سودمند است، بلکه به لحاظ تأمین امنیت منطقه نیز به نفع تمامی کشورهای منطقه است. از سوی دیگر، وابسته کردن کشورهای دیگر به خودمان، در راستای تأمین منافع ملی ماست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • واکنش ائمه جمعه به برخورد مقامات غربی با تجمع دانشجویان
  • اکنون نوبت وعده صادق اقتصادی است
  • نگرانی ناتو از فعالیت های روسیه علیه کشورهای عضو
  • سکوت کشورهای اسلامی در برابر جنایات غزه ناشی از ترویج اومانیسم در مراکز آموزشی است
  • اینسایدر: برنامه پوتین جنگ همه‌جانبه با ناتو نیست، تضعیف درونی است
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • آمریکایی‌ها درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند
  • پیشرفت ۵۰ درصدی طرح انتقال آب به اصفهان/ اتفاقات خوشایند حوزه تولید ثمره همدلی مردم است