Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:04:08 GMT

پشیمانی کشاورزان در گرفتار شدن دام زمین خواران  

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۵۸۲۱۴

پشیمانی کشاورزان در گرفتار شدن دام زمین خواران  

ایسنا/گیلان مدیر امو گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در گذشته هر چقدر از کشاورزان خواستیم که اراضی شان را نفروشند گوش نکردند و الان زمین هایشان به دست غیر بومی ها افتاده و قیمت ها به قدری افزایش یافته که جز پشیمانی چاره دیگری ندارند.

علی موسوی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: گیلان ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد و شخم زمستانه حدودا در ۲۰ هزار هکتار از مزارع  برنج استان انجام شده، میزان دقیق شخم زمستانه طی هفته جاری پس از بررسی نهایی اطلاع رسانی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میزان انجام و یا شتاب در شخم زمستانه به شرایط مختلفی از جمله بارش باران بستگی دارد و خوشبختانه در هفته های اخیر باران خوبی در استان باریده است.

موسوی ادامه داد: در شالیزارهایی که خارج از پوشش شبکه آبرسانی سد سفیدرود هستند نیز با بسته شدن سردهنه ها می توان شخم زمستانه را انجام داد.

تقویم زراعی برای شالیزراهای گیلان در آستانه تصویب

وی با اشاره به اینکه فعلا وضعیت شالیزارهای استان مطلوب است، تصریح کرد: برای تنظیم تقویم زارعی نیز در این هفته با دستگاههای مربوطه جلسه داریم و پس از تصویب نهایی زمان کشت برنج، شرکت آب منطقه ای گیلان نوبت بندی آب را برنامه ریزی خواهد کرد.

مدیر امور گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه شخم زمستانه و رعایت تقویم زراعی موجب مدیریت در مصرف آب برای تولید برنج می شود، گفت: امسال برای تامین آب برنج کمی نگرانی وجود دارد زیرا تاکنون پشت سد ۳۴۰ میلیون متر کعب آب ذخیره سازی شده است این در حالیست در سال گذشته در این موقع از سال بیشتر بود.  

وی در خصوص دغدغه محیط زیست استان در مورد تصرفات اراضی تالابی توسط برخی از کشاورزان متخلف حاشیه تالاب برای کشت برنج گفت: این کار مورد تایید نیست و کشاورزان نباید به مناطق چهارگانه محیط زیست تعرض کنند.  

آسیب به تالاب انزلی دستاورد تصرف اراضی حاشیه تالاب  

موسوی ادامه داد: ضمن اینکه متولیان محیط زیست مانع می شوند و خود کشاورز نیز باید بداند که با انجام فعالیت های کشاورزی و ریختن سم و کود به تالاب آسیب وارد می شود.

وی گفت: از کشاورزان می خواهیم در جلوگیری از تغییرکاربری ها نیز هوشیار باشند زیرا حفظ اراضی کشاورزی از اولویت های کاری وزارت کشاورزی است.

موسوی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از تغییرکاربری بارها به دادگاه می رویم، تصریح کرد: متاسفانه برخی از کشاورزان منافع آنی را فدای منافع آتی می کنند و با وسوسه زمین خواران سودای فروش زمین را در سر می پرورانند.

پهن کردن دام برای زمین های کشاورزان از سوی زمین خواران  

وی افزود: باید اطلاع رسانی لازم به کشاورزان برای در نظر گرفتن تامین امنیت غذایی کشور به شالیکاران داده شود تا بیش از این در دام سود جویان زمین خوار نیفتند.

مدیر امو گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در گذشته هر چقد از کشاورزان خواستیم که اراضی شان را نفروشند گوش نکردند و الان زمین هایشان به دست غیر بومی ها افتاده و قیمت ها به قدری افزایش یافته که جز پشیمانی چاره دیگری ندارند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی جهاد كشاورزي زمین خواری شاليزار افزایش قیمت شخم زمستانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۸۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی اراضی کشاورزی در رامسر

سرهنگ سید جلیل نبوی رستاقی فرمانده انتظامی شهرستان رامسر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر تصرف غیر قانونی، دیوارکشی و ساخت و ساز‌های غیر مجاز در بخش قابل توجهی از زمین‌های کشاورزی منطقه روستایی شستا در شهرستان رامسر، موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

او افزود: در اجرای این ماموریت، پس از هماهنگی‌های قضائی و با حضور نمایندگان اداره جهادکشاورزی نسبت به تخریب دیوارکشی‌ها و بنا‌های ایجاد شده در این زمین اقدام شد.

فرمانده انتظامی شهرستان رامسر از آزادسازی ۲۰۰۰ مترمربع از اراضی کشاورزی در این عملیات خبر داد و گفت: ارزش زمین رها سازی شده برابر نظر کارشناسان بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال برآورد شد.

سرهنگ "نبوی" با اشاره به تشکیل پرونده برای یک نفر در این راستا و معرفی وی به مراجع قضائی، افزود: حفظ بیت المال و اراضی ملی از دست متصرفان و سود جویان همواره در دستور کار پلیس قرار دارد و با متخلفان و متصرفان اراضی ملی برابر قانون و با قاطعیت برخورد می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • آزادسازی اراضی کشاورزی در رامسر
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • (ویدئو) گوسفند غول‌پیکری که در تاجیکستان مثل طلا باارزش است
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان