Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک گفت: با نزدیک شدن به ایام نوروز و آغاز خانه‌تکانی‌ها حجم پسماندهای خانگی افزایش می‌یابد، از این‌رو نیروهای سازمان در ماه پایانی سال در دو شیفت فعالیت دارند. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک ، مهدی فدوی، سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیم استان مرکزی از بخش‌های مختلف این رسانه دیدار کرده و در جریان روند فعالیت این خبرگزاری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدوی در این دیدار از بخش‌های خبری این مجموعه بازدید و در گفت‌وگو با خبرنگاران و تحریریه این خبرگزاری در استان در جریان امور مربوط به اطلاع‌رسانی خبرگزاری تسنیم در استان مرکزی قرار گرفت.

مهدی فدوی با اشاره به اقدامات ویژه این سازمان در روزهای پایانی سال گفت: سازمان پسماند وظیفه نظافت شهر را بر عهده دارد و درحال حاضر نیز روزانه 530 نیروی خدمات شهری با استفاده از پنج واترجت، پنج خودروی جاروی مکانیزه و پنج مخزن‌شوی مکانیزه در حال پاکسازی شهر هستند، البته با نزدیک شدن به ایام نوروز و آغاز خانه‌تکانی‌ها حجم پسماندهای خانگی افزایش می‌یابد، از این‌رو طبق مذاکرات انجام شده با پیمانکاران، مقرر شده است نیروهای سازمان در ماه پایانی سال در دو شیفت روزانه و شبانه فعالیت خود را ادامه دهند.

وی با بیان اینکه امسال 500 مخزن زباله و یک‌هزار زیرمخزنی بتنی در سطح شهر نصب شده است و به این ترتیب تمام مخازن از طریق باکس‌های نگهدارنده بتنی روی جداول قرار گرفته است افزود: در مجموع 3 هزار مخزن در شهر اراک وجود دارد که به جز 500 مخزن نوسازی شده، سایر مخازن نیز رنگ‌آمیزی می‌شود.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات سازمان در آستانه نوروز، نو کردن کفش و لباس پاکبانان است که امسال همچون سال گذشته انجام می‌شود، علاوه بر آن در روزهای پایانی سال میزان فعالیت این نیروها افزایش چشمگیری دارد، بنابراین برای انجام بهتر وظایف باید از نظر رفاه کاری تأمین شوند از این‌رو امسال مذاکراتی در زمینه رفع مشکلات مالی پاکبانان در شورای اسلامی شهر اراک انجام داده‌ایم.

فدوی بیان کرد: از سال 92 پایه سنواتی برای پاکبانان سازمان پسماند شهرداری در نظر گرفته شده بود که تاکنون پرداخت نمی‌شد، اما اخیراً با مصوبه شورای اسلامی شهر مقرر شد طبق قانون پاکبانانی که از سال 92 در این سازمان مشغول به کار بوده‌اند، پایه سنوات خود را از تاریخ شهریورماه 1400 به بعد دریافت کنند که به سبب آن حدود یک میلیون تومان به حقوق پاکبانان افزوده می‌شود.

وی ادامه داد: علاوه بر آن در گذشته پرداخت 4 درصد سختی کار پاکبانان بر عهده شهرداری نبود و این افراد در موعد بازنشستگی این مبلغ را باید از پیمانکاران دریافت می‌کردند درحالی که ممکن بود دفاتر پیمانکاری قبلی فعالیت آنها را متوقف کرده باشند و این مبلغ پرداخت نشود، از این رو شورای اسلامی شهر اراک با در نظر گرفتن مصوبه‌ای این مشکل را نیز حل کرده است.

انتقاد سازمان پسماند از کُندی واکسیناسیون پاکبانان پایتخت+ تصاویرسایت پسماند قزوین به پایلوت تولید برق از زباله تبدیل می‌شودضعف نگران کننده سیستم دفع فاضلاب و پسماند در استان کهگیلویه و بویراحمد/ سلامت مردم و محیط زیست در خطر است

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک خاطرنشان کرد: پاکسازی مبادی ورودی و خروجی شهر نیز هم‌زمان با فرارسیدن اسفندماه آغاز می‌شود و علاوه بر شست‌وشوی جداول، بلوارها و رنگ‌آمیزی به آن خواهیم پرداخت تا شهر برای عید نوروز آماده شود.

فدوی افزود: تفکیک از مبدا که یکی از رسالت‌های اصلی سازمان مدیریت پسماند است توسط پیمانکار بخش خصوصی با شروع سال جدید و پس از گذشت حدود 2 سال وقفه در سطح شهر اراک به صورت رسمی آغاز به فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/712/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک پایانی سال شهر اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۸۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حبیبه هراتی ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یک هزار تن زباله در شیفت‌های مختلف از سطح شهر جمع‌آوری می‌شود که این امر با همراهی و مشارکت شهروندان انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت پایلوت در دو منطقه زعفرانیه و رشدیه، پسماند خانگی شبانه و از ساعت ۲۱ جمع‌آوری شده و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته خاطرنشان کرد: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

هراتی با اشاره به فعالیت دو خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه، عنوان کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

وی با اشاره به برنامه این سازمان در تولید RDF در سال جاری گفت: یکی دیگر از برنامه‌های سازمان در سال جاری تولید ۴۰۰ تن RDF یا همان سوخت حاصل از زباله است که می‌توان به جای مازوت و گاز در صنایعی مانند سیمان صوفیان استفاده شود.

کد خبر 749382

دیگر خبرها

  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود