Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - رئیس جمهور روز پنجم اسفند در نخستین جلسه شورای‌ عالی رفاه و تامین اجتماعی در دولت سیزدهم، گفته است که برنامه‌ جامعی برای رفع فقر مطلق در کوتاه‌ترین زمان ممکن طراحی و سریعا اجرایی شود.

موسوی نیک مدیرکل دفتر مطالعات اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این باره به سوالات زیر پاسخ داد:

وظیفه دستگاه‌های مختلف برای تهیه این برنامه چیست؟

موسوی نیک: وضعیت دهه گذشته از نظر معیشتی وخیم بوده و برای دهک‌های پایین، بدتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور تمام دستگاه‌ها را مکلف به ارائه برنامه جامع فقرزدایی کرده و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز باید همراه با کمیته امداد و سازمان برنامه و بودجه، برنامه جامعی را ارائه کند و در عین حال، سایر دستگاه‌ها نیز باید متناسب با حوزه کاری خود، برنامه‌ای را ارائه کنند.

از جمله این برنامه‌ها، در حوزه آموزش، بهداشت، مسکن و انرژی است که دستگاه‌های متولی، باید ظرف یک ماه با محوریت وزارت تعاون، برنامه‌های خود را نهایی و به مرحله اجرا برسانند.

آیا بانک اطلاعاتی برای شناسایی افرادی که در فقر مطلق به سر می‌برند، وجود دارد؟

موسوی نیک: یکی از جامع‌ترین بانک‌های اطلاعاتی کشور در حوزه رفاه اجتماعی است که در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهیه شده و وضعیت درآمد‌ها و دارایی‌های خانوار‌ها در آن تجمیع می‌شود و تاکنون کاربرد‌های زیادی داشته و از حیث شناسایی، نسبت به دهه گذشته، وضعیت بهتری داریم؛ اما با توجه به برنامه‌های جدید، نیازمند بروزرسانی و تکمیل‌تر شدن است.

آیا تاکید رئیس جمهور برای انجام شدن کار اساسی برای شب عید شدنی است؟

موسوی نیک: در مورد اقدامات کوتاه مدت، جلسات در حال برگزاری است و پیشنهاداتی مطرح شده، اما هنوز جمع بندی نهایی صورت نگرفته که طی چند روز آینده مشخص و اعلام خواهد شد.

بانک جهانی بر مبنای داده‌های مربوط به نیاز‌های اساسی ۱۵ کشور کم درآمد، درآمد روزانه کمتر از ۱.۹۰ دلار را معادل فقر مطلق تعریف می‌کند.

براساس آخرین گزارش وزارت کار و رفاه اجتماعی، «خط فقر مطلق» در سال ۱۳۹۹ برای خانوار سه‌نفره ۲ میلیون و ۷۵۸ هزار تومان و برای خانوار چهار نفری ۳ میلیون و ۳۸۵ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

همچنین مهر ماه امسال حمیدرضا امام قلی تبار بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور اعلام کرده بود که نیمی از جمعیت ایران در فقر به سر می‌برند.

حیدرعلی نوری دبیر ستاد بودجه ۱۴۰۱ دی امسال، با اشاره به حمایت‌های دولت از تولید و اشتغال و رفع فقر مطلق گفته بود: این امر با تشکیل صندوق پیشرفت و عدالت ایران به صورت ملی و استانی انجام خواهد شد و بدین منظور ۱۵۰ هزار میلیارد تومان منابع در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فقرزدایی فقر مطلق اقتصاد ایران کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون موسوی نیک دستگاه ها فقر مطلق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۱۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، مدیرعامل بانک رفاه کارگران طی سخنانی در این بازدید برخی از دستاوردهای این بانک در سال‌های اخیر را تشریح کرد و گفت: حرکت در مسیر افزایش سودآوری از جمله این دستاوردها است. تلاش کردیم با توسعه اقدامات و ارائه خدمات متمایز و مطلوب بانکی به مشتریان نسبت به ارتقای سودآوری بانک رفاه کارگران اقدام و این بانک را به دومین بانک سودآور کشور تبدیل کنیم.  

 

دکتر اسماعیل للـه‌گانی به افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران اشاره کرد و گفت: در ابتدای دولت مردمی سیزدهم سرمایه این بانک بسیار پایین و کمی بیش از ۲۳ هزار میلیارد ریال بود که عملاً به سمت صفر می‌رسید و قدرت پرداخت تسهیلات از سوی بانک در حال از بین رفتن بود که با اقدامات صورت گرفته این مشکل برطرف و شاخص بهبود یافت و سرمایه بانک به بیش از ۶۲۰ هزار میلیارد ریال رسید و در حال افزایش سرمایه ۹۰ میلیارد ریالی هستیم که جمعا به ۷۱۰ هزار میلیارد ریال می‌رسد. 

وی انتشار اوراق گواهی سپرده مدت‌دار، ویژه سرمایه‌گذاری (خاص) در قالب طرح بانکداری اسلامی را به عنوان یکی دیگر از مهمترین دستاوردهای بانک رفاه کارگران در سال‌های اخیر برشمرد و گفت: این اوراق با هدف حمایت از تولید ملی و در راستای تامین مالی طرح‌های مختلف اقتصادی (تولیدی، ساختمانی و خدماتی) بر اساس ضوابط و مقررات بانک مرکزی منتشر می‌شود.

 

مدیرعامل بانک رفاه کارگران به افزایش بهره‌وری این بانک در سال‌های اخیر اشاره کرد و از این مهم به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای بانک نام برد و گفت: سازمان مدیریت صنعتی هر ساله 500 شرکت برتر کشور را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و جای بسی خرسندی است که در آخرین ارزیابی این سازمان که نتایج آن اواخر سال گذشته اعلام شد، بانک رفاه کارگران در گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری رتبه نخست در شاخص بهره‌روی کل عوامل (TFP) را به دست آورد و نشان می‌دهد که بهره‌وری در بانک افزایش پیدا کرده است. در شاخص فروش نیز رتبه دوم را کسب کردیم که نشان‌دهنده افزایش بسیار خوب عملیات و ظرفیت بانک است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر کار: دائمی شدن قراردادهای کارگری در نوبت رسیدگی هیئت دولت قرار گرفت
  • مرتضوی: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت
  • وزیر تعاون: بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند
  • بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند | توضیحات وزیر کار درباره لایحه جامع اشتغال
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • وزارت کار بدنبال بهبود امنیت شغلی کارگران است
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • آخرین جزییات از دوره جدید کالابرگ